[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Απρ 20, 2026 07:38 ]

ΑΞΙOΠIΣΤΙΑ ????

ΑΞΙOΠIΣΤΙΑ ????

Δημοσίευσηαπό XRISTOS την Δευτ Αύγ 31, 2009 20:07

ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ 1 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑ 180 XM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣΤΙΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ DLPTA ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2 ΜΕ 3 ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ "ΔΙΠΛΟΓΚΑΖΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΜΟΥΤΖΕΣ . ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΑ ΤΡΕΛΟ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΡΕΤΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ OLLA ΑΥΤΑ ΣΤΑ 25.000 XMTRA ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗ MAZDA ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΣΑΡΗΣΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ????????????
XRISTOS    
0 Bar
0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: CX7

Re: ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ????ί

Δημοσίευσηαπό Yiorgos (mx-3) την Δευτ Αύγ 31, 2009 21:33

Φίλε Χρήστο καλώς όρισες στη παρέα εδώ με τα mazda. Το θέμα της αξιοπιστίας σίγουρα δεν είναι απόλυτο, είναι στατιστικό. Είναι μεγάλο σπάσιμο όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά σε ένα καινούριο αυτοκίνητο. Δεν δοκιμάζεις να το πας και σε άλλο συνεργείο?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Yiorgos (mx-3)    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mx-3 gt-x

Re: ΑΞΙOΠIΣΤΙΑ ????

Δημοσίευσηαπό Perfumehunter την Τρί Σεπ 01, 2009 05:45

!!!Μαλλον θα πρεπει να σε βαλουμε να κανεις παρεα με τον Χαμπο...!!! :D :lol: :lol: :lol:
Πλακα κανω, μην θυμωνεις! :D
Απλα αυτα που επαθες ειναι τοσο τρομερα και τοσο σπανια (ειναι η πρωτη φορα που ακουω για τετοιου ειδους προβληματα, το μονο αλλο ηταν για το 6αρι που τραβαει δεξια καμμια φορα), που μαλλον θα πρεπει να ειχες την ατυχια να πεσεις σε ελατωματικο κομματι! :o :(
Μηπως θα πρεπει να τριξεις τα δοντια στην αντιπροσωπεια?Κοιταξες στις λιστες ελατωματων σε τυχον συγκεκριμενες σειρες παραγωγης στο διαδικτυο, εαν τυχον εισαι μεσα σε καμμια ελατωματικη παρτιδα?
"If you're going through hell...keep going!"
Winston Churchill
Άβαταρ μέλους
Perfumehunter    
1,9 Bar
1,9 Bar

Γένος: Θηλυκό
Μοντέλο Αυτ.: RX8-Mazda 3

Δημοσίευσηαπό mazdozo την Τρί Σεπ 01, 2009 06:19

Χρήστο μου φαίνεται έπεσες σε αυτοκίνητο της Παρασκευής.
Τί να πώ ρε παιδί μου τόση γκαντεμιά?
Το cx7 είναι ηλεκτρόγκαζο άρα κάτι ηλεκτρονικό θα είναι. Και είναι εξαιρετικά σπάνιο όπως έχει δείξει η πείρα από τα αρκετά 3mps και 6 mps που κυκλοφορούν στο δρόμο. (Το cx μηχανικά είναι υβρίδιο 3 και 6 mps και τα μηχανικά τους μέρη είναι αρκετά δοκιμασμένα)
Εικόνα

Κουράγιο ωρέ παληκάρια!
Άβαταρ μέλους
mazdozo    
0,4 Bar
0,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 1.6

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Τρί Σεπ 01, 2009 06:26

Επειδή αναφέρεις ότι το πήγες και για έλεγχο τυχόν αναβάθμισης πριν 5 μήνες, δεν χάνεις τίποτα να το ξαναπάς μήπως και υπάρχει κάποια νέα έκδοση...
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό bathan την Τρί Σεπ 01, 2009 07:35

Φίλε Χρηστο μάλλον έπεσες στην περίπτωση, τα Mazda είναι πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα.
Ποτέ μην εφησυχάζεις, για όλα υπάρχει η 1η φορά !
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Lexus LBX

Δημοσίευσηαπό speeddriver την Τρί Σεπ 01, 2009 09:28

Αυτά για Mazda είναι πρωτάκουστα, εντάξει δεν είναι Θεός, είναι μηχάνημα κατασκευασμένο από ανθρώπους, όμως τέτοια πράγματα δεν έχω ξανακούσει άλλη φορά.
Δοκίμασε να το πας σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
http://www.youtube.com/watch?v=dO9gpW6M ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=suFPrRF5 ... re=related

Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Άβαταρ μέλους
speeddriver    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 T/C sedan (MKIII)

Δημοσίευσηαπό panos mazda 3 την Τρί Σεπ 01, 2009 17:58

δεν νομιζω να μην σε καλυπτει η εγγυηση σε αυτη την περιπτωση.....ειναι σπανιο για ενα Mazda να εμφανιζει προβληματα και μαλιστα στα 25.000χλμ :o :o στο λεω απο προσωπικη εμπειρια... ;) δεν μπορει βεβαια να μην εχει κανενα αυτοκινητο απολυτωσ κανενα προβλημα...δεν γινεται με τιποτα οχι μονο στα αυτοκινητα αλλα και σε ολουσ τουσ τομεισ τησ ζωησ μασ...τωρα πραγματικα λυπαμαι γιατι το αμαξι ειναι καινουργιο...αυτο που ειπαν τα παιδια ειναι η καλυτερη λυση...μην ευησυχαζεσαι σε ενα μονο συνεργειο...κανε μια βολτα και σε αλλα και εαν δεν εχεισ καποιο κατα νου,εδω ειμαστε εμεισ να σου δωσουμε πληροφοριεσ για οτι θελεισ... :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panos mazda 3    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 1.6 T/C

Δημοσίευσηαπό noizmaker την Τρί Σεπ 01, 2009 22:00

Perfumehunter έγραψε:(ειναι η πρωτη φορα που ακουω για τετοιου ειδους προβληματα, το μονο αλλο ηταν για το 6αρι που τραβαει δεξια καμμια φορα)

Εχεις την καλοσυνη να το κανεις λιγο πιο ξεκαθαρο αυτο, διοτι εμενα μου το παρουσιαζει (το 6αρι μου) οταν φρεναρω αποτομα στα πολλα χιλιομετρα. Οταν το ειπα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι ηταν απο τον αερα στα ελεστικα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξαναδοκιμασα.
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του , ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.
Άβαταρ μέλους
noizmaker    
0,5 Bar
0,5 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό Perfumehunter την Τετ Σεπ 02, 2009 04:42

noizmaker έγραψε:
Perfumehunter έγραψε:(ειναι η πρωτη φορα που ακουω για τετοιου ειδους προβληματα, το μονο αλλο ηταν για το 6αρι που τραβαει δεξια καμμια φορα)

Εχεις την καλοσυνη να το κανεις λιγο πιο ξεκαθαρο αυτο, διοτι εμενα μου το παρουσιαζει (το 6αρι μου) οταν φρεναρω αποτομα στα πολλα χιλιομετρα. Οταν το ειπα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι ηταν απο τον αερα στα ελεστικα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξαναδοκιμασα.

Εμ!...Ισως θα επρεπε να σου μιλησουνε εκεινοι που το εχουν το προβλημα, δυστυχως δε θυμαμαι σε πιο thread ηταν αυτη η συζητηση....(εχουμε και καποια ηλικια... :P )
Αλλα δεν πανε πολλες μερες που συζητηθηκε.Sorry που δεν μπορω να βοηθησω αλλο.
Ρε παιδια!Μπορει κανεις να βοηθησει εδω?
"If you're going through hell...keep going!"
Winston Churchill
Άβαταρ μέλους
Perfumehunter    
1,9 Bar
1,9 Bar

Γένος: Θηλυκό
Μοντέλο Αυτ.: RX8-Mazda 3

Δημοσίευσηαπό iaponas την Τετ Σεπ 02, 2009 06:26

εδω Βασιλη κοιταξε αν και το προβλημα αναφερεται σε 6αρι 1,8!http://www.mazdaspeedclub.gr/forum/viewtopic.php?f=50&t=3580
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iaponas    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda Rx7 Fc3s TII S5,Mazda 3 Sedan 1.6 T/C

Δημοσίευσηαπό kalidor την Τετ Σεπ 02, 2009 20:07

Σιγουρα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν μιλαμε για αξιοπιστια..οχι οτι δεν υπαρχουν και ελλατωματικα μοντελα ετσι...
κοιταξε το τωρα που ειναι στην εγγυηση και αναφερε το (γνωμη μου) στα κεντρικα για τις μαζικες ελλατωματικες συμπεριφορες του CX...
Ας βρει λυση η Mazda san αντιπροσωπεια οχι εσυ να τρεχεις...
Άβαταρ μέλους
kalidor    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Skoda Octavia 1.6 TDI

Συναφή θέματα

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες