dmyronis έγραψε:Παιδες ευχαριστω για την τοσο αμεση βοηθεια.
Επισης λογικα παιζει και η αλλαγη δισκων μαμα π.χ αν παω στο νομικο και απλα αγορα after market τακακια. Απο οτι καταλαβα τα τακακια ειναι το προβλημα και οχι οι δισκοι. Τα τακακια μοορω να τα αγορασω απο καπου συγκεκριμενα;
Ι τριτι λιση για κομπλε σετ απο EBC που μπορει να αγοραστει; Και αν αγοραστει απλα παω σε ενα οποιοδηποτε συνεργειο και μου τα φορανε; Δεν υπαρχει καποιος που και να τα πουλαει και να κανει την εγκατασταση; Αν ναι εχετε να προτεινετε;
Sorry αν σας κουρασα απλα δεν ειμαι τοσο γνωστης του θεματος.
Ευχαριστω πολυ
dmyronis έγραψε:Επισης μια ακομα χαζη ερωτηση αλλα που τορνιρεις τους δισκους;;

pankrok έγραψε:εκτος απο ultimax εχει και τους gd
http://ebcbrakes.com/product/3gd-sport-rotors/
που συνηθως υπαρχουν διαθεσιμοι για το δικο μας

dmyronis έγραψε:Παιδες ευχαριστω για την τοσο αμεση βοηθεια.
Επισης λογικα παιζει και η αλλαγη δισκων μαμα π.χ αν παω στο νομικο και απλα αγορα after market τακακια. Απο οτι καταλαβα τα τακακια ειναι το προβλημα και οχι οι δισκοι. Τα τακακια μοορω να τα αγορασω απο καπου συγκεκριμενα;
Ι τριτι λιση για κομπλε σετ απο EBC που μπορει να αγοραστει; Και αν αγοραστει απλα παω σε ενα οποιοδηποτε συνεργειο και μου τα φορανε; Δεν υπαρχει καποιος που και να τα πουλαει και να κανει την εγκατασταση; Αν ναι εχετε να προτεινετε;
Ευχαριστω πολυ

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:dmyronis έγραψε:Παιδες ευχαριστω για την τοσο αμεση βοηθεια.
Ευχαριστω πολυ
Δημητρη,δεν μας κουραζεις καθολου,ειναι ευχαριστηση μας να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!Οτι απορια σου,οτι σκεψη σου η και εγω δεν ξερω τι αλλο ριχνε το μεσα εδω![]()

dmyronis έγραψε:Εχω παθει πλακα με τη βοηθεια σας πραγματικα ευχαριστω! Αλιμο μενω Νασο. Σε ενα site που αρχισα να πσαχνω παντων ελεγε οτι γia το cx7 κανει το greenstuff kai oxi to yellowstuff. To yellow απλοτι καταλαβα ειναι πιο "αγωνιστικο"!
Anyway, σε μια εβδοαμαδα οου γυρναω απο καναδα πρωτα θα παω το mazdaki καπου να μου επιβεβαιωσουν οτι το τρεμουλο αυτο ειναι απο τους δισκους αν και πλεον ειμαι 100% σιγουρος και μετα λογικα βουρ για Σιρο και παραγγελια.

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης