DASKALAKIS CX-7 έγραψε:νασο αν δεν κανω λαθος η turbo welding στελνει στο εξωτερικο για κεραμικες επιστρωσεις.παντως στην εβεταμ εχει χαλασει το μηχανημα απτον ιανουαριο και εν τελει μου ειπαν οτι θα ειναι ετοιμο το αυγουστο.καλα κρασια.φαντασου την υπομονη μου απτον ιανουαρ. μεχρι πριν τεσσερις μερες που τα εβαλα στο αμαξι παλι.και η φαση ειναι οτι με πηγαιναν απο βδομαδα σε βδομαδα και απο μηνα σε μηνα.![]()
![]()
κατα τα αλλα να προτιμας σου λεει ελλαδα..
DASKALAKIS CX-7 έγραψε:[bπαιδεια μιλησα με hercules parts και μας κανει προσφορα για το mazdaspeed club μπρος πισω μπαρες θολων 130€!!θεωρω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη και τον ευχαριστουμε!![size=150]![]()
![]()
Κωστη,μπραβο σου φιλε!!!!

DASKALAKIS CX-7 έγραψε:[b]παιδεια μιλησα με hercules parts και μας κανει προσφορα για το mazdaspeed club μπρος πισω μπαρες θολων 130€!!θεωρω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη και τον ευχαριστουμε!![size=150]![]()
![]()

DASKALAKIS CX-7 έγραψε:[bπαιδεια μιλησα με hercules parts και μας κανει προσφορα για το mazdaspeed club μπρος πισω μπαρες θολων 130€!!θεωρω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη και τον ευχαριστουμε!![size=150]![]()
![]()

mandri έγραψε:DASKALAKIS CX-7 έγραψε:[bπαιδεια μιλησα με hercules parts και μας κανει προσφορα για το mazdaspeed club μπρος πισω μπαρες θολων 130€!!θεωρω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη και τον ευχαριστουμε!![size=150]![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΛΕΙΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
The Ripper έγραψε:γινεται να βαλουμε και αλλα αυτοκινητα καποια στιγμη?

kostasCX7 έγραψε:mandri έγραψε:DASKALAKIS CX-7 έγραψε:[bπαιδεια μιλησα με hercules parts και μας κανει προσφορα για το mazdaspeed club μπρος πισω μπαρες θολων 130€!!θεωρω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη και τον ευχαριστουμε!![size=150]![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΛΕΙΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Να μας πεί ο daskalakis αλλά νομίζω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.The Ripper έγραψε:γινεται να βαλουμε και αλλα αυτοκινητα καποια στιγμη?
Φυσικά και γίνεται, πρέπει να μαζευτούνε μερικά αυτοκίνητα, να γίνει ομαδική αγορά, ώστε να πέσει η τιμή.

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης