[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Απρ 20, 2026 07:33 ]

Τακάκια Yellow Stuff για Mazda CX-7

Τακάκια Yellow Stuff για Mazda CX-7

Δημοσίευσηαπό sempastian την Δευτ Μάιος 02, 2011 20:44

Τακάκια Yellow Stuff για Mazda CX-7 για δείτε το τη λέτε να λύσουμε το πρόβλημα μας και της στραβωμένες δισκόπλακες

http://www.drive.gr/drive/index.php?Ite ... &view=item
CX - 7 MANIA
Άβαταρ μέλους
sempastian    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: CX - 7 GRAND ( ΓΡΙΖΟΥΛΑ)

Re: Τακάκια Yellow Stuff για Mazda CX-7

Δημοσίευσηαπό Makisma την Δευτ Μάιος 02, 2011 21:03

Θοδωρηηηη που εισαι ? Νατα τα τακακια .
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Τρί Μάιος 03, 2011 00:38

μεσα απο αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ περι του συγκεκριμενου προβληματος θα πω το εξης.οτι τακακια και να βαλετε,οτι παστα και να εχουν 8α εχετε προβλημα.
το θεμα δημιουργειται λογο του βαρους του αυτοκινητου.κατα συνεπεια αυτου οι δισκοι αδυνατουν με τοσο μεγαλο βαρος να αντιδρασουν σωστα.για μενα προσωπικα ολοκληρωμενη λυση ειναι να αλλαχτουν δαγκανες με μεγαλυτερες και τακακια και δισκοι.καταλαβαινω πως το κοστος ειναι μεγαλο αλλα σκεφτητε το εξης.οσο εισαστε στην εγγυηση ολα καλα.οταν βγητε ομως απο την εγγυηση θα πηγαινετε να σκατε κα8ε φορα 400αρια η οσο κανουν δισκοι-τακακια?ενα καλο συστημα εχει καπου 3000 αλλα αν σκεφτει κανεις οτι με το ποσο αντεχουν σε σχεση με τα μαμα που 8α αλλαζετε συνεχεια πιστευω οτι η αποσβεση 8α γινει νοητα.κοιταξτε για galfer η κατι αντιστοιχο για να λυσετε το προβλημα
Dont mess with my xedos 6
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Xedos 6 (το σαραβαλακι μου!!!)

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Τρί Μάιος 03, 2011 04:59

Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις, πιθανόν και στα μισά χρήματα για ολοκληρωμένο σετ φρένων, βέβαια τα πληρώνεις μία φορά και τελειώνεις...
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Τρί Μάιος 03, 2011 06:55

dgiannitakis έγραψε:Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις, πιθανόν και στα μισά χρήματα για ολοκληρωμένο σετ φρένων, βέβαια τα πληρώνεις μία φορά και τελειώνεις...

συμφωνω απολυτα μαζι σου.τα βαζεις 1 φορα και ξενιαζεις
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Δημοσίευσηαπό pankrok την Τρί Μάιος 03, 2011 07:00

στην αμερικη εχουν βαλει rotora δισκους και δεν ξανασχοληθηκαν , απο οτι λενε

GTX2867r / forged / ported / sleeved και βλεπουμε...

Ώπα λάθος. Δις λαστ γιαρ. Τώρα όλα μανουλα!
Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX7 '08/ Honda HRV '99 / Vitara 1.4 '19

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Τρί Μάιος 03, 2011 07:04

pankrok έγραψε:στην αμερικη εχουν βαλει rotora δισκους και δεν ξανασχοληθηκαν , απο οτι λενε

για να το λενε κατι 8α ξερουν καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Δημοσίευσηαπό The Ace την Τρί Μάιος 03, 2011 09:18

Πάντως παιδιά η εταιρεία EBC αναφέρει ότι ειδικά για SUV/4x4 (και μάλιστα αναφέρει και το CX7) δίνει πλέον τα BlueStuff, τα οποία είναι "ειδικά" (??) για βαριά οχήματα που αναπτύσσουν και μεγάλες ταχύτητες (όπως δυνατά SUV)....Green, Red και Yellow είναι διαβαθμίσεις για road/racing/track καταστάσεις σε επιβατικά μικρά οχήματα...
BMW X3 xDrive20d M-Sport
Peugeot 3008 GT Hybrid4
Ford Fiesta 1.0 140HP Titanium
The Ace    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: BMW X3 xDrive20D MSport Ford Fiesta 1.0EB Titanium

Δημοσίευσηαπό Mparmpanikos την Τρί Μάιος 03, 2011 11:01

Παντως παιδια κι εγω πιστευω οτι για το προβλημα ευθυνονται τα τακακια, οτι λυνεται με αυτα τα τακακια, και ο λογος ειναι οτι στο παρελθον υπηρχε τετοιο προβλημα που λυθηκε με αυτον ακριβως τον τροπο, παρα την εμμονη της :mazda: περι του αντιθετου.
ΕικόναΕικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Mparmpanikos    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Μazda 6 σενταν 1,8 ασημι

Δημοσίευσηαπό Tsimata Nokami την Τρί Μάιος 03, 2011 12:25

Μαααακηηηηηηη!μιλησα με τον ανθρωπο sirios και μου ειπε πως τα κιτρινα ειναι τα καταλληλα.σε λιγο καιρο θα κανω τοποθετηση με μαμα δισκους.ισως και να τους αλλαξω.ρωτησα για bluestuff και μου ειπε πως δε τα ξερει κ οτι για τα 7αρια κανουν τα yellow.ebc σου ερχομαι!90 ευρα τα μπροστα 60 τα πισω.μαμα τακακια αξια....?160 ευρα.οχι κυριοι δε θα σας τα δωσω ας εισασταν πιο προσεχτικοι.το φρενο εχει να κανει με τις ζωες της οικογενειας μου και εγω με αυτες τις ΑΞΙΕΣ ΔΕ ΠΑΙΖΩ!
ΤSIMATA NOKAMI....ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΘΕΟΣ...ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ,ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΜΑΥΡΟΙ Α.Ε.
Άβαταρ μέλους
Tsimata Nokami    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA CX7/2.3L T. GRAND TOURING-BLACK BRILLIANT

Δημοσίευσηαπό CHRIS NIKAIA την Τρί Μάιος 03, 2011 18:27

μα τα τακακια πιθανοτατα ευθυνονται για την ζημια λογω του μεγαλυτερου βαρους και μαλλον των υλικων τριβης.στα 6 μπς δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα ουτε κι εγω 4 χρονια περιπου που το ειχα.καποια στιγμη ενα παιδι εβαλε ενα θεμα με το Προβλημα και Λυση ο kostascx7 okkkkkk tolooo
mazda 6 mps?...last year!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CHRIS NIKAIA    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Leon Cupra 2009

Δημοσίευσηαπό The Ace την Τρί Μάιος 03, 2011 19:51

THEODOROS έγραψε:Μαααακηηηηηηη!μιλησα με τον ανθρωπο sirios και μου ειπε πως τα κιτρινα ειναι τα καταλληλα.σε λιγο καιρο θα κανω τοποθετηση με μαμα δισκους.ισως και να τους αλλαξω.ρωτησα για bluestuff και μου ειπε πως δε τα ξερει κ οτι για τα 7αρια κανουν τα yellow.ebc σου ερχομαι!90 ευρα τα μπροστα 60 τα πισω.μαμα τακακια αξια....?160 ευρα.οχι κυριοι δε θα σας τα δωσω ας εισασταν πιο προσεχτικοι.το φρενο εχει να κανει με τις ζωες της οικογενειας μου και εγω με αυτες τις ΑΞΙΕΣ ΔΕ ΠΑΙΖΩ!

Ρε παιδιά, άμα δεν ξέρουν και στην ίδια την εταιρεία τι πουλάνε, τους εμπιστεύεστε να σας προτείνουν καλά και σωστά τακάκια για το αυτοκίνητό σας ? :roll:

Υπάρχουν ακόμα και διαφημίσεις της εταιρείας (του Σίριου δηλαδή) που προτείνουν BlueStuff για Mazda CX7 !!!!
H ίδια η EBC αναφέρει τα κάτωθι:

"“Yellow Stuff” is the name for EBC’s latest full race formulation which is currently in race use in Europe....EBC Yellow Stuff is a full race material and capable of high temperature use with very good wear life, the new Yellow Stuff formulation sets a new trend in race type brake pad compounds..."

"EBC Blue Stuff is the longest lasting of the EBC brake pad materials family and is designed for heavier and faster sedans/passenger cars/muscle cars in track use"
BMW X3 xDrive20d M-Sport
Peugeot 3008 GT Hybrid4
Ford Fiesta 1.0 140HP Titanium
The Ace    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: BMW X3 xDrive20D MSport Ford Fiesta 1.0EB Titanium

Δημοσίευσηαπό glogot την Τετ Μάιος 04, 2011 06:12

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για Service Δήμας-Λούης και είδαμε τις δισκόπλακες μου. Δεν έχουν καεί ακόμη αλλά έχουνε κάποια σημάδια σε ορισμένα σημεία ότι έχουνε αρπάξει λίγο. Έχω 18,000 και συμφώνησα με τον τεχνικό (όπως έχω ξαναπεί είναι οικογενειακοί φίλοι χρόνια τώρα από εποχή mazda RX-2) να τις αφήσω επάνω για ένα χρόνο ακόμη και ένα μήνα πρίν ληξει η εγγύηση να πάω να τις αλλάξω. Ενδεχομένως μέχρι τότε να έχει βγει κάτι καλύτερο. Μου είπε επίσης ότι και να τις αλλάξω το πρόβλημα θα ξαναεμφανιστεί. Επίσης αν αλλάξω τακάκια μπορεί να βελτιωθεί λίγο αλλά πάλι κάποια στιγμή θα ξαναέχω πρόβλημα. Η απόλυτη λύση μου είπε είναι να βάλω after market δισκόπλακες και άλλα φρένα. Μόνο τότε θα είμαι ήσυχος.
ΚΟΛΩΝΕΙ Ο ΦΟΥΝΤΑΣ Η ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ!
Άβαταρ μέλους
glogot    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX 7

Δημοσίευσηαπό verbas την Τετ Μάιος 04, 2011 07:02

glogot έγραψε:Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για Service Δήμας-Λούης και είδαμε τις δισκόπλακες μου. Δεν έχουν καεί ακόμη αλλά έχουνε κάποια σημάδια σε ορισμένα σημεία ότι έχουνε αρπάξει λίγο. Έχω 18,000 και συμφώνησα με τον τεχνικό (όπως έχω ξαναπεί είναι οικογενειακοί φίλοι χρόνια τώρα από εποχή mazda RX-2) να τις αφήσω επάνω για ένα χρόνο ακόμη και ένα μήνα πρίν ληξει η εγγύηση να πάω να τις αλλάξω. Ενδεχομένως μέχρι τότε να έχει βγει κάτι καλύτερο. Μου είπε επίσης ότι και να τις αλλάξω το πρόβλημα θα ξαναεμφανιστεί. Επίσης αν αλλάξω τακάκια μπορεί να βελτιωθεί λίγο αλλά πάλι κάποια στιγμή θα ξαναέχω πρόβλημα. Η απόλυτη λύση μου είπε είναι να βάλω after market δισκόπλακες και άλλα φρένα. Μόνο τότε θα είμαι ήσυχος.

Κι εγώ τ αλλάζω εκεί για πρώτη φορά.Μάλιστα μου είπε θ αλλαχτούν μουαγιέ κ πιο μικρές κιθάρες για καλύτερο αερισμό.Τώρα αν θα ξαναστραβώσουν .........
verbas    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: cx7

Δημοσίευσηαπό Tsimata Nokami την Τετ Μάιος 04, 2011 15:55

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.....!ΟΚ η εταιρεια ebc εβγαλε νεα τακακια bluestuff ακομα πιο racing ακομη καλυτερα απο τα yellow οπου υπαρχει το σχημα χαραγμενο V γιαακομη περισσοτερη αποφυγη σκονης.μπηκα ειδα λεπτομερειες στο site της εταιρειας http://www.ebc.com κ προκειτε για ενα ακομη εξελιγμενο τακακι.δε ξερουμε ομως αν κανει για το 7αρι.ο sirios δηλωνει για ΚΙΤΡΙΝΑ.Ισως να μη ξερει για το νεο προιον
ΤSIMATA NOKAMI....ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΘΕΟΣ...ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ,ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΜΑΥΡΟΙ Α.Ε.
Άβαταρ μέλους
Tsimata Nokami    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA CX7/2.3L T. GRAND TOURING-BLACK BRILLIANT

Επόμενο

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης