Με λένε Άγγελο και μένω Γλυφάδα. Εδώ και καιρό θέλω να αποκτήσω ένα CX7, και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Κοιτάω για μεταχειρισμένο και μάλιστα πιο συγκεκριμένα για την έκδοση Grand touring.Η αγορά είναι να γίνει μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται. Μετά από πολύ ψάξιμο στα site με τις αγοραπωλησίες έχω καταλήξει σε 2-3 λύσεις. Μέχρι όμως που βρήκα το forum που έχετε φτιάξει το όποιο μπορώ να πω πως είναι ίσως και το καλύτερο του είδους του. Λοιπόν αφού ξεψάχνισα όλο το forum σχετικά με το CX7, άρχισαν λίγο με ζώνουν τα φίδια, γιατί εδώ μαθαίνεις προβλήματα που κανένας άλλος δεν πρόκειται να σου πει με αποτέλεσμα μετά την αγορά να είναι πλέον αργά. Τα αυτοκίνητα τα οποία κοίταξα έχουν περίπου από 40.000 έως 50.000 χιλιόμετρα και είναι αρχές με μέσα του 2008. Τα θέματα τα οποία με απασχόλησαν και με φόβισαν και θα ήθελα τα φώτα σας είναι τα παρακάτω:
1. Το θέμα το δίσκο του συμπλέκτη. Άντε να το πάρω και σε κάνα μήνα να θέλει δίσκο και να είμαι εκτός εγγύησης. Και μόνο που το αναφέρω με πιάνει κρύος ιδρώτα
ς. Γιατί κόστος μιλάμε?2. Το θέμα με τις δισκόπλακες και τα τακάκια. Πόσο σοβαρό θα είναι εφ’ όσον το αυτοκίνητο είναι εκτός εγγυήσεις.
3. Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν κοιτάς για μοντέλο που να είναι ακόμα στην εγγύηση. Το θέμα είναι πως θα πρέπει τότε να υπερβώ ακόμα περισσότερο το Budget που έχω υπολογίσει αρχικά. Ποια η γνώμη σας?
4. Το θέμα με την τουρμπίνα. Τι θα πρέπει να προσέξω συγκεκριμένα?
5. Στα 45000 χιλιόμετρα τι service χρειάζεται και πίο είναι περίπου το κόστος.
6. Όπως σας είπα παραπάνω μένω Γλυφάδα έχει υπόψη σας κανείς κάποιο καλό και δοκιμασμένο συνεργείο στην περιοχή. Είδα μέσα από το site της ΕΛΜΑ 2 εξουσιοδοτημένα συνεργεία ένα Γλυφάδα ( Δ. Σκιαδάς - Δ. Μιχαλακούδης Ο.Ε.) και ένα στην Ηλιούπολη (Πέτρος Πατενταλάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.) έχει κανείς σας κάτι υπόψη του γιαυτα τα συνεργεία?
7. Τι θα πρέπει να προσέξω κατά την γνώμη σας κατά την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Το λέω γατί και τεχνικό να έχω μαζί μου αν κάποιος δεν έχει εντριβίσει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μπορεί να ξέρει τις λεπτομέρειες.
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη εάν έγιαμ κουραστικός με τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά πραγματικά θέλω να μάθω πριν ΠΑΘΩ.