diMiPS έγραψε:ειναι μεγα λαθος να βαζετε αγγελιες (σε ολους αναφερομαι) και να μη βαζετε τιμη .
αν καποιος ενδιαφερεται και η τιμη ειναι τετοια που μπορει να διαθεσει τα χρηματα θα παρει τηλ.
με το να μην μπαινει η τιμη δηλ. τι ακριβως κερδιζει ο πωλητης ;; (εκτος απο το να μας σπαει τα νευρα)
δηλ. ειναι πιο ωραιο να παρει ο αλλος τηλεφωνο να ρωτησει την τιμη και μολις την ακουσει (εφοσον δεν τον ενδιαφερει) να κλεισει το τηλεφωνο ;
εκτος καιν το να μην μπαινει τιμη ειναι για λογους συσφιξης των σχεσεων, να μιλησουμε στο τηλεφωνο ρε παιδι μου να δουμε αν ταιριαζουμε μπορει να γινουμε κ φιλαρακια
βαλτε μια τιμη παρακαλω για να ξεκαθαρισει το υποψηφιο αγοραστικο κοινο κ να επικοινωνησει μαζι σας οποιος πραγματικα ενδιαφερεται

Ο κινητήρας χρειάζεται να πατήσουν μέσα τα 'πράγματα΄ για να βγάλει την συμπιέση στην αρχή θα δείξει χαμηλά.Rotary Freak έγραψε:Χρήστο, τι συμπίεση βγάζει ο κινητήρας μετά το rebuilt?

The Ace έγραψε:Το όνομα είναι Πέτρος, το επίθετο είναι Χρηστάκης![]()
Τουλάχιστον έτσι τον γνώρισα εγώ πριν καμιά 20αρια χρόνια, μπορεί στο ενδιάμεσο να ανέλαβε ο υιός και να λέγεται Χρήστος....

diMiPS έγραψε:ειναι μεγα λαθος να βαζετε αγγελιες (σε ολους αναφερομαι) και να μη βαζετε τιμη .
αν καποιος ενδιαφερεται και η τιμη ειναι τετοια που μπορει να διαθεσει τα χρηματα θα παρει τηλ.
με το να μην μπαινει η τιμη δηλ. τι ακριβως κερδιζει ο πωλητης ;; (εκτος απο το να μας σπαει τα νευρα)
δηλ. ειναι πιο ωραιο να παρει ο αλλος τηλεφωνο να ρωτησει την τιμη και μολις την ακουσει (εφοσον δεν τον ενδιαφερει) να κλεισει το τηλεφωνο ;
εκτος καιν το να μην μπαινει τιμη ειναι για λογους συσφιξης των σχεσεων, να μιλησουμε στο τηλεφωνο ρε παιδι μου να δουμε αν ταιριαζουμε μπορει να γινουμε κ φιλαρακια
βαλτε μια τιμη παρακαλω για να ξεκαθαρισει το υποψηφιο αγοραστικο κοινο κ να επικοινωνησει μαζι σας οποιος πραγματικα ενδιαφερεται

Race Beat έγραψε:The Ace έγραψε:Το όνομα είναι Πέτρος, το επίθετο είναι Χρηστάκης![]()
Τουλάχιστον έτσι τον γνώρισα εγώ πριν καμιά 20αρια χρόνια, μπορεί στο ενδιάμεσο να ανέλαβε ο υιός και να λέγεται Χρήστος....
Είμαι ο Χρήστος ο γιος του μαζί είμαστε στο συνεργείο χάρηκα για την γνωριμία.

The Ace έγραψε:Race Beat έγραψε:The Ace έγραψε:Το όνομα είναι Πέτρος, το επίθετο είναι Χρηστάκης![]()
Είμαι ο Χρήστος ο γιος του μαζί είμαστε στο συνεργείο χάρηκα για την γνωριμία.
ΟΚ, κοίτα να δεις κάτι πράγματα, τον καιρό που ερχόμουν στο (παλιό) μαγαζί εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρός, λογικά είσαι το παληκάρι που φαίνεται στη photo του site.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!!

Race Beat έγραψε:Δείτε τοις πληροφορίες εαν ενδιαφέρεται κάποιος πραγματικά θα συμβάλουμε σε κάτι καλύτερο για cub member.Ευχαριστούμε. https://www.facebook.com/pg/RaceBeatXri ... 4663768327

Race Beat έγραψε:diMiPS έγραψε:ειναι μεγα λαθος να βαζετε αγγελιες (σε ολους αναφερομαι) και να μη βαζετε τιμη .
"Ένα βάλτε μιά τιμή παρακαλώ" νομίζω θα έφτανε

Dodos έγραψε:Race Beat έγραψε:diMiPS έγραψε:ειναι μεγα λαθος να βαζετε αγγελιες (σε ολους αναφερομαι) και να μη βαζετε τιμη .
"Ένα βάλτε μιά τιμή παρακαλώ" νομίζω θα έφτανε
Όπως επίσης νομίζω ότι θα έφτανε και μια σωστά αναρτημένη αγγελία, ήτοι με φωτογραφίες, τιμή και μια συνοπτική περιγραφή του προς πώληση προϊόντος,χωρίς υπερσυνδέσμους για επισκεψιμότητα σε προσωπικές σελίδες για λόγους διαφήμισης.
.

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες