Dodos έγραψε:Εμενα δυστυχώς -σε αντίθεση με τον Ιάσωνα- η τεμπελιά μου μού έχει κοστίσει. Το χρωμα είναι γεμάτο θαμπάδες απο τις κουτσουλιές

Dodos έγραψε:Εμενα δυστυχώς -σε αντίθεση με τον Ιάσωνα- η τεμπελιά μου μού έχει κοστίσει. Το χρωμα είναι γεμάτο θαμπάδες απο τις κουτσουλιές

M6crazy έγραψε:Dodos έγραψε:Εμενα δυστυχώς -σε αντίθεση με τον Ιάσωνα- η τεμπελιά μου μού έχει κοστίσει. Το χρωμα είναι γεμάτο θαμπάδες απο τις κουτσουλιέςΣτον Πλάτωνα ΓΡΗΓΟΡΑ![]()
![]()

Dodos έγραψε:
Θα διορθωθούν;; Σε όσα μαγαζιά εχω ρωτήσει μου λένε ότι το σημάδι που αφήνει η κουτσουλιά πάνω στο βερνίκι, δεν διορθώνεται ούτε με αλοιφαδόρο

Dodos έγραψε:Πλάτωνα φίλε μου, θα το φέρω να του ρίξεις μια ματια να μου πεις τη γνωμη σου. Δεν είναι μόνο οι κουτσουλιές το πρόβλημα, γενικά είναι ταλαιπωρημένο το χρώμα. Μπορείς να μου στείλεις σε Pm το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου;
Άκυρον... μόλις τώρα είδα την υπογραφή σου... απο Δευτέρα έχω μια βδομάδα άδεια.. Θα περάσω να τα πούμε από κοντά

Makisma έγραψε:Τι να πω κι γω ,που οποιο αμαξι εχω ,στην προς τα εξω μερια του γκαραζ μου ,γεμιζει ΟΛΟ , σε χρονο μηδεν
με κουτσουλιες απ τα κοτσυφια και μαλιστα σε μεγεθη king size .
Για να αποφυγω τις θαμπαδες που λεει κι ο Αντωνης , μπορει να πληνω και τρεις φορες την ημερα τα αμαξι με την μανικα .
Καποιες φορες ομως βαριεμαι .Ο Gio o Platonas o Basilis mps εχουν δει το 6αρι μου απλυτο ….![]()

platon έγραψε:Makisma έγραψε:Καλα κυριε Μακη..... εγω που το εχω δει εισαι τυχερος που το εχεις γλυτωση ακομα....!!!

Makisma έγραψε:platon έγραψε:Makisma έγραψε:Καλα κυριε Μακη..... εγω που το εχω δει εισαι τυχερος που το εχεις γλυτωση ακομα....!!!
Nα πουμε ομως ,οτι το μαυρο χρωμα ,ειναι πιο ευαισθητο απο το ασπρο.
Και μαλλον Πλατωνα ,αυτο πρεπει να βοηθα και την εχω γλυτωσει για την ωρα .
...στο μαυρο χρωμα φαινεται ποιο ευκολα και το παραμικρο..!!! 
platon έγραψε:Dodos έγραψε:Πλάτωνα φίλε μου, θα το φέρω να του ρίξεις μια ματια να μου πεις τη γνωμη σου. Δεν είναι μόνο οι κουτσουλιές το πρόβλημα, γενικά είναι ταλαιπωρημένο το χρώμα. Μπορείς να μου στείλεις σε Pm το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου;
Άκυρον... μόλις τώρα είδα την υπογραφή σου... απο Δευτέρα έχω μια βδομάδα άδεια.. Θα περάσω να τα πούμε από κοντά
Φιλε Αντωνη σε περιμενω...περνα να το δω και θα σου πω ακριβως τι χρειαζεται να κανεις με γνωμονα παντα το καλο του αυτ/του σου αλλα και της τσεπης σου..!!!

Dodos έγραψε:Πέρασα σήμερα Δημήτρη, αλλά τα κορίτσια της φωτογραφίας είχαν ρεπό δυστυχώς.. Έλαμψε το αμαξάκι απο το προσεγμένο και σχολαστικό πλύσιμο που του έκανε ο Πλάτωνας.. Και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρεάζεται να του κάνω ολική βαφή. Το χρώμα επανέρχεται εύκολα. Αρκεί να γίνει καθαρισμός με πλαστελίνη(πηλός) για να φύγουν όλα τα ξένα σώματα και μετά ένα καλό κέρωμα και γυάλισμα.. Για του λόγου το αληθές, μου έκανε μια μικρή επίδειξη σε ένα σημείο του αυτοκινήτου και η διαφορά ήταν εμφανής...
Ευχαριστώ Πλάτωνα.

Επιστροφή στο Φροντίδα Αυτοκινήτου
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης