[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Ιούλ 26, 2026 11:38 ]

Περιττώματα πουλιών.

Re: Περιττώματα πουλιών.

Δημοσίευσηαπό M6crazy την Τετ Ιουν 29, 2011 11:46

Dodos έγραψε:Εμενα δυστυχώς -σε αντίθεση με τον Ιάσωνα- η τεμπελιά μου μού έχει κοστίσει. Το χρωμα είναι γεμάτο θαμπάδες απο τις κουτσουλιές

Στον Πλάτωνα ΓΡΗΓΟΡΑ whipi whipi whipi
Εικόνα

Επίτιμος Πρόεδρος
MazdaSpeedClub.gr

Mazda 323 Sedan 1.6 1991 _______ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
M6crazy    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 DCS_LPG

Δημοσίευσηαπό Makisma την Τετ Ιουν 29, 2011 12:35

Τι να πω κι γω ,που οποιο αμαξι εχω ,στην προς τα εξω μερια του γκαραζ μου ,γεμιζει ΟΛΟ , σε χρονο μηδεν
με κουτσουλιες απ τα κοτσυφια και μαλιστα σε μεγεθη king size .
Για να αποφυγω τις θαμπαδες που λεει κι ο Αντωνης , μπορει να πληνω και τρεις φορες την ημερα τα αμαξι με την μανικα .
Καποιες φορες ομως βαριεμαι .Ο Gio o Platonas o Basilis mps εχουν δει το 6αρι μου απλυτο …. :oops: :oops:
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό Dodos την Τετ Ιουν 29, 2011 14:50

Μόλις γύρισα απο το πλυντήριο και επαθα εγκεφαλικό.. τώρα που πλύθηκε φάνηκαν πεντακάθαρα όλες οι θαμπάδες από τις κουτσουλιες.. Πιο μεγάλη εκταση καταλαμβάνουν οι θαμπάδες παρά το κανονικό χρώμα του αυτοκινήτου :( :(
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό Dodos την Τετ Ιουν 29, 2011 14:51

M6crazy έγραψε:
Dodos έγραψε:Εμενα δυστυχώς -σε αντίθεση με τον Ιάσωνα- η τεμπελιά μου μού έχει κοστίσει. Το χρωμα είναι γεμάτο θαμπάδες απο τις κουτσουλιές

Στον Πλάτωνα ΓΡΗΓΟΡΑ whipi whipi whipi

Θα διορθωθούν;; Σε όσα μαγαζιά εχω ρωτήσει μου λένε ότι το σημάδι που αφήνει η κουτσουλιά πάνω στο βερνίκι, δεν διορθώνεται ούτε με αλοιφαδόρο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό platon την Πέμ Ιουν 30, 2011 09:50

Dodos έγραψε:
Θα διορθωθούν;; Σε όσα μαγαζιά εχω ρωτήσει μου λένε ότι το σημάδι που αφήνει η κουτσουλιά πάνω στο βερνίκι, δεν διορθώνεται ούτε με αλοιφαδόρο

Φιλε Dodos αν θες και εχεις χρονο φερτο μια βολτα απο το μαγαζι να το δω και να σου πω αν διορθωνονται και με ποιο τροπο διορθωνονται...!! ;)
Άβαταρ μέλους
platon    
0,3 Bar
0,3 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί

Δημοσίευσηαπό Dodos την Πέμ Ιουν 30, 2011 14:47

Πλάτωνα φίλε μου, θα το φέρω να του ρίξεις μια ματια να μου πεις τη γνωμη σου. Δεν είναι μόνο οι κουτσουλιές το πρόβλημα, γενικά είναι ταλαιπωρημένο το χρώμα. Μπορείς να μου στείλεις σε Pm το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου;

Άκυρον... μόλις τώρα είδα την υπογραφή σου... απο Δευτέρα έχω μια βδομάδα άδεια.. Θα περάσω να τα πούμε από κοντά
Τελευταία επεξεργασία από Dodos και Πέμ Ιουν 30, 2011 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Πέμ Ιουν 30, 2011 14:56

Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό platon την Πέμ Ιουν 30, 2011 15:37

Dodos έγραψε:Πλάτωνα φίλε μου, θα το φέρω να του ρίξεις μια ματια να μου πεις τη γνωμη σου. Δεν είναι μόνο οι κουτσουλιές το πρόβλημα, γενικά είναι ταλαιπωρημένο το χρώμα. Μπορείς να μου στείλεις σε Pm το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου;

Άκυρον... μόλις τώρα είδα την υπογραφή σου... απο Δευτέρα έχω μια βδομάδα άδεια.. Θα περάσω να τα πούμε από κοντά

Φιλε Αντωνη σε περιμενω...περνα να το δω και θα σου πω ακριβως τι χρειαζεται να κανεις με γνωμονα παντα το καλο του αυτ/του σου αλλα και της τσεπης σου..!!! ;)
Άβαταρ μέλους
platon    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό platon την Πέμ Ιουν 30, 2011 15:40

Makisma έγραψε:Τι να πω κι γω ,που οποιο αμαξι εχω ,στην προς τα εξω μερια του γκαραζ μου ,γεμιζει ΟΛΟ , σε χρονο μηδεν
με κουτσουλιες απ τα κοτσυφια και μαλιστα σε μεγεθη king size .
Για να αποφυγω τις θαμπαδες που λεει κι ο Αντωνης , μπορει να πληνω και τρεις φορες την ημερα τα αμαξι με την μανικα .
Καποιες φορες ομως βαριεμαι .Ο Gio o Platonas o Basilis mps εχουν δει το 6αρι μου απλυτο …. :oops: :oops:

Καλα κυριε Μακη..... εγω που το εχω δει εισαι τυχερος που το εχεις γλυτωση ακομα....!!! :o
Άβαταρ μέλους
platon    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό Makisma την Πέμ Ιουν 30, 2011 16:58

platon έγραψε:
Makisma έγραψε:Καλα κυριε Μακη..... εγω που το εχω δει εισαι τυχερος που το εχεις γλυτωση ακομα....!!! :o

Nα πουμε ομως ,οτι το μαυρο χρωμα ,ειναι πιο ευαισθητο απο το ασπρο.
Και μαλλον Πλατωνα ,αυτο πρεπει να βοηθα και την εχω γλυτωσει για την ωρα .
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό platon την Πέμ Ιουν 30, 2011 17:58

Makisma έγραψε:
platon έγραψε:
Makisma έγραψε:Καλα κυριε Μακη..... εγω που το εχω δει εισαι τυχερος που το εχεις γλυτωση ακομα....!!! :o

Nα πουμε ομως ,οτι το μαυρο χρωμα ,ειναι πιο ευαισθητο απο το ασπρο.
Και μαλλον Πλατωνα ,αυτο πρεπει να βοηθα και την εχω γλυτωσει για την ωρα .

Ακριβως Κυριε Μακη.. okkkkkk ...στο μαυρο χρωμα φαινεται ποιο ευκολα και το παραμικρο..!!! ;)
Προσοχη ομως και στο Ασπρο γιατι δεν αργει και πολυ να γινει καμια στραβη... :o
Άβαταρ μέλους
platon    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Τρί Ιούλ 05, 2011 04:53

platon έγραψε:
Dodos έγραψε:Πλάτωνα φίλε μου, θα το φέρω να του ρίξεις μια ματια να μου πεις τη γνωμη σου. Δεν είναι μόνο οι κουτσουλιές το πρόβλημα, γενικά είναι ταλαιπωρημένο το χρώμα. Μπορείς να μου στείλεις σε Pm το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου;

Φιλε Αντωνη σε περιμενω...περνα να το δω και θα σου πω ακριβως τι χρειαζεται να κανεις με γνωμονα παντα το καλο του αυτ/του σου αλλα και της τσεπης σου..!!! ;)

Πέρνα να δεις πως το τρίβουν το πιπέρι...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Dodos την Τρί Ιούλ 05, 2011 12:58

Πέρασα σήμερα Δημήτρη, αλλά τα κορίτσια της φωτογραφίας είχαν ρεπό δυστυχώς.. Έλαμψε το αμαξάκι απο το προσεγμένο και σχολαστικό πλύσιμο που του έκανε ο Πλάτωνας.. Και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρεάζεται να του κάνω ολική βαφή. Το χρώμα επανέρχεται εύκολα. Αρκεί να γίνει καθαρισμός με πλαστελίνη(πηλός) για να φύγουν όλα τα ξένα σώματα και μετά ένα καλό κέρωμα και γυάλισμα.. Για του λόγου το αληθές, μου έκανε μια μικρή επίδειξη σε ένα σημείο του αυτοκινήτου και η διαφορά ήταν εμφανής...
Ευχαριστώ Πλάτωνα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό platon την Τρί Ιούλ 05, 2011 13:35

Dodos έγραψε:Πέρασα σήμερα Δημήτρη, αλλά τα κορίτσια της φωτογραφίας είχαν ρεπό δυστυχώς.. Έλαμψε το αμαξάκι απο το προσεγμένο και σχολαστικό πλύσιμο που του έκανε ο Πλάτωνας.. Και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρεάζεται να του κάνω ολική βαφή. Το χρώμα επανέρχεται εύκολα. Αρκεί να γίνει καθαρισμός με πλαστελίνη(πηλός) για να φύγουν όλα τα ξένα σώματα και μετά ένα καλό κέρωμα και γυάλισμα.. Για του λόγου το αληθές, μου έκανε μια μικρή επίδειξη σε ένα σημείο του αυτοκινήτου και η διαφορά ήταν εμφανής...
Ευχαριστώ Πλάτωνα.

Φιλε Αντωνη δεν εκανα τιποτα για να με ευχαριστης...εκανα απλως την δουλεια μου και σου εδειξα οτι για ολα υπαρχουν λυσης η οποιες στο τελος ειναι και ποιο οικονομικες αλλα και ποιο ακινδυνες σε βαθος χρονου.!! ;)
Το ευχαρηστω πρεπει να το πω εγω που με επισκεφτηκες μιας και η αποσταση που μας χωριζη ειναι και λιγο μεγαλη...Σε Ευχαρηστω φιλε Αντωνη και οτι χρειαστεις ειμαι στη διαθεση σου να βοηθησω με μεγαλη μου χαρα..!! :D :D
Άβαταρ μέλους
platon    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Τρί Ιούλ 12, 2011 05:45

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Με ακαθαρσίες ζώων πασάλειψαν πολίτες το αυτοκίνητο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Γικόνογλου στη Βέροια.

Επέλεξαν να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την αγανάκτησή τους πιθανότητα για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Ο βουλευτής παραβρέθηκε σε μια σύσκεψη με τους αγρότες στο Μακροχώρι και πάρκαρε το αυτοκίνητο του στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την επίθεση να σημειώνεται μετά τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής.

Η εικόνα του αυτοκινήτου αποκρουστική, ενώ και η δυσοσμία από τις ακαθαρσίες ήταν ιδιαίτερα έντονη στην περιοχή.

Ο βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει το verianews.blogspot.com, μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με ένα ακόμα άτομο και έφυγε.

"Δεν ήταν αγανακτισμένοι"

"Δεν ήταν οργανωμένη εκδήλωση δυσαρέσκειας, αλλά μεμονωμένη ενέργεια. Δε νομίζω να ήταν "αγανακτισμένοι", υπάρχουν συγκρούσεις με διάφορα κατεστημένα" δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αθ. Γικόνογλου.

Ο βουλευτής πιστεύει, ότι πιθανόν "κάποιος ή κάποιοι άσχετοι με την εκδήλωση", ακολούθησαν το αυτοκίνητο του και προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φροντίδα Αυτοκινήτου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες