Apatsi έγραψε:Πείτε μου τη γνώμη σας για το hol double-play GR
Και γενικά όποιος έχει αν είναι όλα ok ή αν είχε κάποια προβλήματα.............
Χαρακτηριστικά hol double-play GR
* Απεριόριστο ADSL internet έως 24 Mbps
* Σταθερή τηλεφωνία που σας παρέχει κάθε μήνα:
- Απεριόριστες αστικές κλήσεις
- Απεριόριστες υπεραστικές κλήσεις
* Χωρίς πάγιο ΟΤΕ
Η μηνιαία χρέωση του hol double-play GR είναι 32,90€ / μήνα.

Γιώργο αυτή θα είναι η επόμενη μου σύνδεση όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά από την Forthnet, ελπίζω σε 10-20 μέρες.Apatsi έγραψε:Πείτε μου τη γνώμη σας για το hol double-play GR

bathan έγραψε:Γιώργο αυτή θα είναι η επόμενη μου σύνδεση όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά από την Forthnet, ελπίζω σε 10-20 μέρες.Apatsi έγραψε:Πείτε μου τη γνώμη σας για το hol double-play GR
Πάντως πρώτα έχει σημασία τί συνθήκες/φόρτος επικρατούν στο dslam της περιοχής σου και μετά ο πάροχος

Ναι το DP-GR (δηλαδή χωρίς τα κινητά και τις διεθνείς κλήσεις) που μέσω μιας προσφοράς της Voda βγαίνει 25 ευρώ και είπα να ξαναδοκιμάσω και ο Θεός βοηθόςDodos έγραψε:Γιώργο εγώ έχω HOL Double Play από τον Δεκέμβριο του 2007. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πληρώνω 37€/μήνα.
Μπάμπη θα ξανακάνεις πάλι σύνδεση στην HOL??

bathan έγραψε:Ναι το DP-GR που μέσω μιας προσφοράς της Voda βγαίνει 29.90ευρώ και είπα να ξαναδοκιμάσωDodos έγραψε:Γιώργο εγώ έχω HOL Double Play από τον Δεκέμβριο του 2007. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πληρώνω 37€/μήνα.

dgiannitakis έγραψε:IT - BILLING DEPARTMENT
Είμαστε και συνάδελφοι ρε συ, ΙΤ Cosmote εγώ
Τόσο πληρώνω εγώ στην Forthnet και με μία ώρα σε κινητά και διεθνείς κλήσειςfotis7 έγραψε:παιδια εγω 39.90 πληρωνω εδω και 10 μηνες στη hol
Ετσι είναι ΑντώνηDodos έγραψε:Τώρα όσον αφορά τις μειωμένες τιμές δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει και κατά πόσο δικαιούνται τις μειωμένες τιμές οι παλιοί πελάτες.
Σε μια ερώτηση που έκανα παλιότερα μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτόματα η αλλαγή στην τιμολόγηση των υπηρεσιών και ότια θα έπρεπε να διακόψω το συμβόλαιο που έχω και να κάνω νέο συμβόλαιο για να επωφεληθώ των νέων προσφορών.

bathan έγραψε:Γιώργο αυτή θα είναι η επόμενη μου σύνδεση όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά από την Forthnet, ελπίζω σε 10-20 μέρες.Apatsi έγραψε:Πείτε μου τη γνώμη σας για το hol double-play GR
Πάντως πρώτα έχει σημασία τί συνθήκες/φόρτος επικρατούν στο dslam της περιοχής σου και μετά ο πάροχος

bathan έγραψε:Ναι το DP-GR (δηλαδή χωρίς τα κινητά και τις διεθνείς κλήσεις) που μέσω μιας προσφοράς της Voda βγαίνει 25 ευρώ και είπα να ξαναδοκιμάσω και ο Θεός βοηθόςDodos έγραψε:Γιώργο εγώ έχω HOL Double Play από τον Δεκέμβριο του 2007. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πληρώνω 37€/μήνα.

bathan έγραψε: Είμαστε και συνάδελφοι ρε συ, ΙΤ Cosmote εγώ

Δεν μπορείς να το ξέρεις, απλώς το είπα γιατί εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, τα μπουκωμένα dslamApatsi έγραψε:Τώρα μου βάζεις δύσκολα Μπάμπη!!
Πως μπορώ να καταλάβω τι "επικρατεί στο dslam"??

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες