[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 30, 2026 07:37 ]

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας

Re: Συνδεσεις ADSL

Δημοσίευσηαπό Apatsi την Πέμ Μαρ 04, 2010 00:03

Πείτε μου τη γνώμη σας για το hol double-play GR

Και γενικά όποιος έχει αν είναι όλα ok ή αν είχε κάποια προβλήματα.............

Χαρακτηριστικά hol double-play GR

* Απεριόριστο ADSL internet έως 24 Mbps

* Σταθερή τηλεφωνία που σας παρέχει κάθε μήνα:
- Απεριόριστες αστικές κλήσεις
- Απεριόριστες υπεραστικές κλήσεις

* Χωρίς πάγιο ΟΤΕ

Η μηνιαία χρέωση του hol double-play GR είναι 32,90€ / μήνα.
Εικόνα

Pirgetos - Larissa
Άβαταρ μέλους
Apatsi    
0,9 Bar
0,9 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 (01/2005)

Δημοσίευσηαπό fotis7 την Πέμ Μαρ 04, 2010 00:47

Apatsi έγραψε:Πείτε μου τη γνώμη σας για το hol double-play GR

Και γενικά όποιος έχει αν είναι όλα ok ή αν είχε κάποια προβλήματα.............

Χαρακτηριστικά hol double-play GR

* Απεριόριστο ADSL internet έως 24 Mbps

* Σταθερή τηλεφωνία που σας παρέχει κάθε μήνα:
- Απεριόριστες αστικές κλήσεις
- Απεριόριστες υπεραστικές κλήσεις

* Χωρίς πάγιο ΟΤΕ

γιωργο μετα το 1ο μηνα οπου μου βγαλαν τη παναγια με προβληματα μεχρι τωρα ολ οκ εδω και 8 μηνες και ειναι 39.90 και οχι 32.90 αν δεν κανω λαθος ;) :D
Ο ΑΣΒΟΣ ΜΟΥ
Εικόνα
ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εικόνα
ΜΥ PRECIOUS
Άβαταρ μέλους
fotis7    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 WHITE PEARL

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Πέμ Μαρ 04, 2010 08:18

Κατακύρυφη κάμψη στην ευρυζωνική ανάπτυξη κατέγραψε η χώρα μας το β' εξάμηνο του 2009 (σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του έτους) σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων.

Συγκεκριμένα το β' εξάμηνο 2009 οι ευρυζωνικές συνδέσεις αυξήθηκαν κατά 113.845 γραμμές έναντι 246.820 το α' εξάμηνο 2009. Ο συνολικός αριθμός των ευρυζωνικών συνδέσεων στο τέλος του 2009 έφτασε τις 1.916.630 (διείσδυση 17,02% στον πληθυσμό), έναντι 1.794.295 (διείσδυση 15,94%) στο τέλος Σεπτεμβρίου 2009, παρουσιάζοντας αύξηση 6,8% κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Κατά τη διάρκεια του δ' τριμήνου οι νέες συνδέσεις ήταν 122.335 έναντι 40.861 νέων συνδέσεων που σημειώθηκαν το προηγούμενο τρίμηνο.

Αύξηση
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Cocom (Communications Committee) για την πορεία της ευρυζωνικότητας στην Ευρώπη, η Ελλάδα κατά το διάστημα Ιουνίου 2008 ? Ιουνίου 2009, παρουσίασε την τέταρτη υψηλότερη αύξηση αριθμού ευρυζωνικών γραμμών ανά κάτοικο μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ε.Ε.

Κατά το 2009 η ευρυζωνική διείσδυση στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 3,62 μονάδες (από 13,4 σε 17,02) έναντι 4,3 μονάδων κατά το 2008. Η μείωση αυτή στην ετήσια ανάπτυξη οφείλεται αποκλειστικά στο χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης που παρατηρείται κατά το Β εξάμηνο 2009. Σημειώνεται ότι παρά το μειωμένο ρυθμό ανάπτυξης, η ευρυζωνική ανάπτυξη στην Ελλάδα κατά το 2009, μετρούμενη σε αύξηση ευρυζωνικών γραμμών ανά 100 κατοίκους είναι υψηλότερη από την μέση αντίστοιχη ανάπτυξη στην Ε.Ε. κατά το δωδεκάμηνο Ιουνίου 2008 ? Ιουνίου 2009.

Οι γραμμές Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (ΑΠΤΒ), σημείωσαν νέα άνοδο, φθάνοντας τις 987.310 γραμμές στο τέλος του έτους. Η πλειοψηφία των γραμμών αυτών χρησιμοποιήθηκε για την παροχή υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2009, το 41,5% των ευρυζωνικών γραμμών παρεχόταν μέσω ΑΠΤΒ.

Κινητή
Ο αριθμός των ενεργών συνδρομητών κινητών τηλεπικοινωνιών 3ης γενιάς (3G),που κατά το τελευταίο τρίμηνο έκαναν χρήση υπηρεσιών δεδομένων 3G έφθασε τον Δεκέμβριο του 2009 τους 1.374.783 (διείσδυση στον πληθυσμό 12,21%), εκ των οποίων οι 225.325 κάνουν χρήση καρτών για πρόσβαση στο Internet από φορητούς υπολογιστές, μέσω δικτύων 3G (σς οι οι γραμμές αυτές δεν λαμβάνονται υπ’ όψη στον υπολογισμό της ευρυζωνικής διείσδυσης).

Αdsl
Περαιτέρω, το ποσοστό των γραμμών πρόσβασης ADSL μέσω ΑΡΥΣ (χονδρικής ή λιανικής), έφθασε τον Δεκέμβριο του 2009 το 58% του συνόλου των γραμμών, έναντι 63,6% τον Δεκέμβριο του 2008. Η πρόσβαση μέσω λοιπών τεχνολογιών (όπως οπτικές ίνες, σταθερή ασύρματη πρόσβαση, δορυφορικές συνδέσεις και μισθωμένες γραμμές) εξακολουθεί να παραμένει σε χαμηλό επίπεδο με ποσοστό κάτω του 1%.

Οι μεταβολές που σημειώθηκαν το τέταρτο τρίμηνο 2009 ήταν αύξηση 10,5% για τις ευρυζωνικές γραμμές μέσω ΑΠΤΒ, μείωση κατά 11,7% για τις γραμμές ADSL των εναλλακτικών παρόχων μέσω bitstream και αύξηση κατά 5,3% για τις λιανικές γραμμές ADSL του ΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Re: ΟΤΕ: Νέο πακέτο υπηρεσιών «έριξε» στην αγορά

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Πέμ Μαρ 04, 2010 08:37

Το βραβείο καλύτερης εταιρείας στον τομέα Εταιρικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα (Best Corporate Governance in Greece) έτους 2010 απενεμήθη στον ΟΤΕ από το έγκριτο διεθνές περιοδικό World Finance. Με τη διάκριση αυτή, αναγνωρίζεται η διαρκής προσπάθεια της εταιρείας να βρίσκεται στην πρωτοπορία των διεθνών εξελίξεων σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης.

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ , κ. Δ. Τζελέπης δήλωσε: "Κύριο μέλημα της Διοίκησης του ΟΤΕ, μιας εταιρείας με περισσότερους από εκατό χιλιάδες μετόχους, είναι να εξασφαλίσει ότι η εταιρεία διοικείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ότι τα δικαιώματα όλων των μετόχων εξασφαλίζονται σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες που επιβάλλουν οι διεθνείς πρακτικές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που οι προσπάθειες μας επιβραβεύονται με την διάκριση αυτή και θα συνεχίσουμε να συστηματοποιούμε την αμφίδρομη επικοινωνία με τους μετόχους, που θεμελιώνεται στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής και της διαφάνειας".

Σημείωση:
Το περιοδικό World Finance απευθύνεται σε ένα αναγνωστικό κοινό που περιλαμβάνει κορυφαία στελέχη από το χώρο των επιχειρήσεων, Διευθύνοντες Συμβούλους, Εκτελεστικούς Διευθυντές, Διευθυντές Πληροφορικής, Επικεφαλείς Θεσμικών Επενδυτών και Διευθυντές τραπεζών.

Τα Βραβεία World Finance Corporate Governance εντοπίζουν τις εταιρείες εκείνες που διακρίνονται για τις πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης. Ξεχωρίζουν και βραβεύονται οι εταιρείες εκείνες των οποίων οι πρακτικές ξεπερνούν τις βασικές απαιτήσεις συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.worldfinance.com/news/home/a ... e1095.html
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό bathan την Πέμ Μαρ 04, 2010 09:10

Γιώργο αυτή θα είναι η επόμενη μου σύνδεση όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά από την Forthnet, ελπίζω σε 10-20 μέρες.
Πάντως πρώτα έχει σημασία τί συνθήκες/φόρτος επικρατούν στο dslam της περιοχής σου και μετά ο πάροχος
Ποτέ μην εφησυχάζεις, για όλα υπάρχει η 1η φορά !
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Lexus LBX

Δημοσίευσηαπό M6crazy την Πέμ Μαρ 04, 2010 09:24

bathan έγραψε:

Γιώργο αυτή θα είναι η επόμενη μου σύνδεση όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά από την Forthnet, ελπίζω σε 10-20 μέρες.
Πάντως πρώτα έχει σημασία τί συνθήκες/φόρτος επικρατούν στο dslam της περιοχής σου και μετά ο πάροχος

Έτσι είναι Μπάμπη superhap
Εικόνα

Επίτιμος Πρόεδρος
MazdaSpeedClub.gr

Mazda 323 Sedan 1.6 1991 _______ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
M6crazy    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 DCS_LPG

Δημοσίευσηαπό Dodos την Πέμ Μαρ 04, 2010 11:16

Γιώργο εγώ έχω HOL Double Play από τον Δεκέμβριο του 2007. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πληρώνω 37€/μήνα.

Μπάμπη θα ξανακάνεις πάλι σύνδεση στην HOL??
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό bathan την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:15

Dodos έγραψε:Γιώργο εγώ έχω HOL Double Play από τον Δεκέμβριο του 2007. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πληρώνω 37€/μήνα.

Ναι το DP-GR (δηλαδή χωρίς τα κινητά και τις διεθνείς κλήσεις) που μέσω μιας προσφοράς της Voda βγαίνει 25 ευρώ και είπα να ξαναδοκιμάσω και ο Θεός βοηθός
Τελευταία επεξεργασία από bathan και Πέμ Μαρ 04, 2010 12:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό fotis7 την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:36

bathan έγραψε:
Dodos έγραψε:Γιώργο εγώ έχω HOL Double Play από τον Δεκέμβριο του 2007. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πληρώνω 37€/μήνα.

Ναι το DP-GR που μέσω μιας προσφοράς της Voda βγαίνει 29.90ευρώ και είπα να ξαναδοκιμάσω

παιδια εγω 39.90 πληρωνω εδω και 10 μηνες στη hol ;)
Ο ΑΣΒΟΣ ΜΟΥ
Εικόνα
ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εικόνα
ΜΥ PRECIOUS
Άβαταρ μέλους
fotis7    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 WHITE PEARL

Δημοσίευσηαπό Dodos την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:41

Εγώ Φώτη πληρώνω 37€. Είμαι από τους πρώτους πελάτες του πακέτου douple play. Τότε πρόσφερε απεριόριστες κλήσεις μονο στο Εθνικό δίκτυο και σου έδινε δώρο μια δεύτερη τηλεφωνική γραμμή. Αργότερα, όταν έδωσε δωρεάν κλήσεις σε διεθνής αριθμούς και κάποια λεπτά δωρεάν σε κινητά (νομίζω 60') αύξησαν το κόστος στα 39,90€ και σταμάτησαν να δίνουν δώρο δευτερη γραμμή.

Τώρα όσον αφορά τις μειωμένες τιμές δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει και κατά πόσο δικαιούνται τις μειωμένες τιμές οι παλιοί πελάτες.
Σε μια ερώτηση που έκανα παλιότερα μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτόματα η αλλαγή στην τιμολόγηση των υπηρεσιών και ότι θα έπρεπε να διακόψω το συμβόλαιο που έχω και να κάνω νέο συμβόλαιο για να επωφεληθώ των νέων προσφορών.

Υπάρχει κανένα μέλος που να δουλεύει στην HOL να μας διαφωτίσει;
Τελευταία επεξεργασία από Dodos και Πέμ Μαρ 04, 2010 12:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό bathan την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:43

dgiannitakis έγραψε:IT - BILLING DEPARTMENT
offtopic Είμαστε και συνάδελφοι ρε συ, ΙΤ Cosmote εγώ offtopic

fotis7 έγραψε:παιδια εγω 39.90 πληρωνω εδω και 10 μηνες στη hol ;)
Τόσο πληρώνω εγώ στην Forthnet και με μία ώρα σε κινητά και διεθνείς κλήσεις

Dodos έγραψε:Τώρα όσον αφορά τις μειωμένες τιμές δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει και κατά πόσο δικαιούνται τις μειωμένες τιμές οι παλιοί πελάτες.
Σε μια ερώτηση που έκανα παλιότερα μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτόματα η αλλαγή στην τιμολόγηση των υπηρεσιών και ότια θα έπρεπε να διακόψω το συμβόλαιο που έχω και να κάνω νέο συμβόλαιο για να επωφεληθώ των νέων προσφορών.
Ετσι είναι Αντώνη
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό Apatsi την Παρ Μαρ 05, 2010 21:44

bathan έγραψε:

Τώρα μου βάζεις δύσκολα Μπάμπη!!
Πως μπορώ να καταλάβω τι "επικρατεί στο dslam"??
Εικόνα

Pirgetos - Larissa
Άβαταρ μέλους
Apatsi    
0,9 Bar
0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό Apatsi την Παρ Μαρ 05, 2010 21:49

bathan έγραψε:

Ναι το DP-GR (δηλαδή χωρίς τα κινητά και τις διεθνείς κλήσεις) που μέσω μιας προσφοράς της Voda βγαίνει 25 ευρώ και είπα να ξαναδοκιμάσω και ο Θεός βοηθός

Έτσι έτσι!!

Συνδυαστική Προσφορά hol - Vodafone

Συνδυάστε hol telephony GR με κινητή τηλεφωνία από την Vodafone και κερδίστε επιπλέον έως 20€ κάθε μήνα για πάντα!

-Έκπτωση 5,00€ το μήνα στη HOL για πάντα.
-Έκπτωση έως 15,00€ το μήνα στη VODAFONE ανάλογα με το πάγιο.
Εικόνα

Pirgetos - Larissa
Άβαταρ μέλους
Apatsi    
0,9 Bar
0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Σάβ Μαρ 06, 2010 05:43

bathan έγραψε: Είμαστε και συνάδελφοι ρε συ, ΙΤ Cosmote εγώ

Οπότε εάν μου ρθει "φουσκωμένο" το χαρτί να ξέρω που θ' απευθυνθώ...
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό bathan την Σάβ Μαρ 06, 2010 15:02

Apatsi έγραψε:Τώρα μου βάζεις δύσκολα Μπάμπη!!
Πως μπορώ να καταλάβω τι "επικρατεί στο dslam"??
Δεν μπορείς να το ξέρεις, απλώς το είπα γιατί εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, τα μπουκωμένα dslam
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ADSL-Τηλεφωνια

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης