Ακη,για μενα αν θελις την xedara, go ahead!!!αμαξαρα ακομη και τωρα!!το εσωτερικο ιδιως ειναι αλλου!!
θα γινεις ο δυτερος κατοχος 9ριου και μαλιστα απο Ελλαδα αυτη την φορα σαν μελος μας κιολας!ειμαι βεβαιος οτι θα το ευχαριστηθεις!!

θα γινεις ο δυτερος κατοχος 9ριου και μαλιστα απο Ελλαδα αυτη την φορα σαν μελος μας κιολας!ειμαι βεβαιος οτι θα το ευχαριστηθεις!!

φιλε,για να λες οτι απο Jaguar ζητουσε το 9αρι του πισω...οκ...
μα και τελικα οι πιο απλες Jaguar δεν ειναι τιποτα παιδια!τι εχω οδηγησει και καμμια εντυπωση δεν μου εκαναν,αφηστε που ηταν εντελως πλαδαρες στο κρατημα!

SaBTaS έγραψε:Ε βρε με αυτο το Τασουλι.....ολακερος μαντραχαλος....
σιγα τα αμαξια οι Jaguar....ειδιακα αυτες οι S.......μοναχα οι δυθεσιες xk xj κτλ πρεπει να αξιζουν....αλλα τις βλεπεις και σπανια....
Εγω με την Xedara σε κοντρα σε βουνο ειχα μια jaguar S κολλημένη απο πισω μου και δεν μπορουσε να περασει...μετα τον άφησα να με περάσει για τον κυνηγάω εγώ....δεν μπορουσε να ανοιξει με τπτ την αποσταση....φυσικά ομως και εγω δεν είχα για να τον περάσω αλλα ο τυπος τα ειχε δει ολα......το μονο που τον παραδέχομαι ειναι οτι ειναι εντυπωσιακές οταν πετάνε το τοσο ομορφο κ@@@ρακι τους....στο τέλος τον βρήκα σε ενα χωριο και με αγριοκοιτούσε....μαλλον και αυτος ειχε πουλήσει το Xedos του......χαχαχαχα
με την
Xedara
σου

SaBTaS έγραψε:2.000 cc 140 hp (104 kW) V6 το μονο που ερχοτανε ελλαδα
2.500 cc 170 hp (127 kW) V6 δεν το ειδαμε ποτε εμεις αυτο το μοτερ......οπως και το επομενο....
2.300 cc 210 hp (157 kW) Miller cycle(ενα ειδος κομπρεσορα) V6 και αυτο , λεγετε οτι ηταν το πιο εξελιγμενο τεχνολογικα εμβολοφορο μοτερ της Mazda μεχρι τοτε....για πολλους ακομα και σημερα
με αυτα τα μοτερ εβγαινε το 9 αρι....και έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο... ειδικά με τα δυο μοτέρ που δεν ήρθαν Ελλάδα....
Αυτη την αγγελια την εχω δει και εγω......ο τυπος προσπαθει να πουλησει σχεδον για 5000 στην Ελλαδα ενα αμαξι που στην γερμανια εχει απο 1500-3500 χιλιαδες σην καλυτερη....απλα απαράδεκτος......το μονο που τον δικαιολογώ ειναι οτι ειναι 2003 και αρα απο τα τελευταια που κυκλοφορισαν....ασε που υποψιαζομαι οτι το αμαξι δεν εχει περασει καν τελωνειο αρα μιλαμε και για εξτρα εξοδα.....
γενικα το 9 αρι ειναι λιμουζινα.......το εχω ξαναπει οτι ηταν πολυ μποροστα απο την εποχη και αυτο.....ειδικοτερα θα πω μια ιστορία για την αδερφη του αντιπρόσωπου της Μazda στο Βολο......ειχε το 9αρι απο το 1994.....to 2003 πριν γινει 10 ετων το αμαξι το εδωσε γιατι ηθελε να παρει την Jaguar S-Type.....στο δίμηνο επανω εψανχε τον τυπο που του ειχε πουλησει το 9αρι και του το ζητούσε πισω......τελικα εμεινε με την Jag αλλα 2 χρονια οποτε και την εδωσε για να παρει τζιπ....την ιστορία την ξερω διοτι το συγκεκριμένο 9 αρι το παζαρευε ο πατέρας μου... αλλα τελικά πήραμε 2ο Xedos 6....

SaBTaS έγραψε:Μαρτη του 2014????? η 2013 ηθελες να πεις???
!

απο μιρο παιδι σε ξερω,οποτε καταλαβαινεις,σε βλεπουμε ακομ η οπως τοτε...αλλα φου το θελεις...Τασαρεεεεεεεεεεεεεεε 

! Το ένα έχει μια γρατζουνιά στην πόρτα αλλα με λίγα λεφτά φτιάχνεται.

Επιστροφή στο Γενικά περι Xedos
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης