[ +/- ] [ Τώρα είναι Τρί Ιούλ 28, 2026 08:47 ]

Xedos και κατανάλωση

Re: Xedos και κατανάλωση

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Πέμ Δεκ 04, 2014 15:52

Τασο,ειχες συνεχομενους γυρους εσυ μεσα ομως και το πηγαινες το αμαξι δυναμικα!

Ντινο,με τον νεο δρομο εσυ θα μπορεις να κανεις τις καλυτερες καταναλωσεις!Αναμενω κι εγω τον νεο για Σπαρτη!
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Παρ Δεκ 05, 2014 12:54

The Reaper έγραψε:
SaBTaS έγραψε:Σίγουρα κατι δεν λες σωστα Κωνσταντινε....... whipi whipi

35 ευρω με 1,62 το λιτρο ειναι 21,6 λιτρα....για 340 χλμπου ειπες οτι εκανες ειναι 6,35 λιτρα τα 100 χλμ..... wtf wtf wtf

Και ειδικα με τα χλμ (120-190) που λες οτι κινήθηκες στο ταξιδι....σιγουρα κατι δεν ειναι σωστο....

Μηπως γεμισες 35 ευρω μονο για το Αθηνά-Καλαμάτα χωρις τις βολτες που ειπες μετα???γιατι το Αθηνά-Καλαμάτα ειναι 250χλμ και με 21,6 λιτρα κανει 8,6λ/100 που ειναι πολυ πιο αληθηνο νουμερο και για τις ταχύτητες ταξιδιου που ειπες...

επειδη το εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα ξερω καλα ποσο πηρε.στο ιδιο πρατηριο εβαλα ξανα

Κοίτα να δεις ένα αστείο, και εγώ....επειδή το εχω κανει 2 φορές μέχρι τώρα με το ίδιο κομπιουτεράκι ξέρω καλά πως μας δουλεύεις.....
Συγνώμη κι ολας προκαταβολικά....
Αλλά δεν γίνετε όλοι εδώ οι xedοδηγοί να λέμε στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι καίμε 7,5 λίτρα στα 100 και με οδήγηση κότας. Και να πετιέσαι εσύ και να μας λες 1,2 λίτρα λιγότερα από τον χαμηλότερο και οτι το πηγαινες απο 120-190χλμ ανα ωρα...και στα καπάκια να μας λες ότι το έχεις κάνει 2 φορές και τις δυο έκαψε ακριβώς τα ιδία...
Δηλαδή πάταγες 2 φορές για 340χλμ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το γκάζι???έκανες ακριβώς τις ίδιες διαδρομές στην βόλτα???και πέτυχες ακριβώς τα ίδια φανάρια και κίνηση στο δρόμο?????τι είσαι κομπιούτερ?????

Ήμαρτον ρε φίλε....και το δούλεμα έχει όρια....δεν είναι ντροπή να πεις οτι έχεις κάνει ένα λάθος στα νούμερα που λες....ή αλλιώς το έχεις κάνει 1000cc το Χedos και δεν μας το είπες δεν εξηγείτε αλλιώς....
Στην τελική το ίδιο μοτέρ φοράμε στο ίδιο σασί...λες να μην ξέρουμε πότε κάποιος λέει λόγια του αέρα?????

Πάντως αν θες να το συνεχίσουμε το δούλεμα για να σε προλάβω είχες 4 άτομα μέσα με aircondition σε ολη τη διαδρομή και ανοιχτά παράθυρα.....
Next To Sex I Love My XEDOS Best..
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Xedos 6!!!

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Τρί Δεκ 09, 2014 05:38

ποσα χιλιομετρα εχει το μοτερ σου τασο???γιατι εμενα το μοτερ ειναι με γινικη ανακατασκευη.και αν θες σου δειχνω και την αποδειξη απο το πρατηριο

και για το αν σε δουλευω θα ηθελα να προσεχεις λιγο τον τροπο σου.επειδη θα την ξανακανω την διαδρομη σε λιγες μερες θα σου βαλω και τα χιλιομετρα και το ποσο γεμισα.
εμενα ο κινητηρας μου αυτη την στιγμη εχει 17 800 χιλιομετρα μετα την ανακατασκευη
Dont mess with my xedos 6
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Xedos 6 (το σαραβαλακι μου!!!)

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Τρί Δεκ 09, 2014 05:56

SaBTaS έγραψε:
The Reaper έγραψε:
SaBTaS έγραψε:Σίγουρα κατι δεν λες σωστα Κωνσταντινε....... whipi whipi

35 ευρω με 1,62 το λιτρο ειναι 21,6 λιτρα....για 340 χλμπου ειπες οτι εκανες ειναι 6,35 λιτρα τα 100 χλμ..... wtf wtf wtf

Και ειδικα με τα χλμ (120-190) που λες οτι κινήθηκες στο ταξιδι....σιγουρα κατι δεν ειναι σωστο....

Μηπως γεμισες 35 ευρω μονο για το Αθηνά-Καλαμάτα χωρις τις βολτες που ειπες μετα???γιατι το Αθηνά-Καλαμάτα ειναι 250χλμ και με 21,6 λιτρα κανει 8,6λ/100 που ειναι πολυ πιο αληθηνο νουμερο και για τις ταχύτητες ταξιδιου που ειπες...

επειδη το εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα ξερω καλα ποσο πηρε.στο ιδιο πρατηριο εβαλα ξανα

Κοίτα να δεις ένα αστείο, και εγώ....επειδή το εχω κανει 2 φορές μέχρι τώρα με το ίδιο κομπιουτεράκι ξέρω καλά πως μας δουλεύεις.....
Συγνώμη κι ολας προκαταβολικά....
Αλλά δεν γίνετε όλοι εδώ οι xedοδηγοί να λέμε στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι καίμε 7,5 λίτρα στα 100 και με οδήγηση κότας. Και να πετιέσαι εσύ και να μας λες 1,2 λίτρα λιγότερα από τον χαμηλότερο και οτι το πηγαινες απο 120-190χλμ ανα ωρα...και στα καπάκια να μας λες ότι το έχεις κάνει 2 φορές και τις δυο έκαψε ακριβώς τα ιδία...
Δηλαδή πάταγες 2 φορές για 340χλμ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το γκάζι???έκανες ακριβώς τις ίδιες διαδρομές στην βόλτα???και πέτυχες ακριβώς τα ίδια φανάρια και κίνηση στο δρόμο?????τι είσαι κομπιούτερ?????

Ήμαρτον ρε φίλε....και το δούλεμα έχει όρια....δεν είναι ντροπή να πεις οτι έχεις κάνει ένα λάθος στα νούμερα που λες....ή αλλιώς το έχεις κάνει 1000cc το Χedos και δεν μας το είπες δεν εξηγείτε αλλιώς....
Στην τελική το ίδιο μοτέρ φοράμε στο ίδιο σασί...λες να μην ξέρουμε πότε κάποιος λέει λόγια του αέρα?????

Πάντως αν θες να το συνεχίσουμε το δούλεμα για να σε προλάβω είχες 4 άτομα μέσα με aircondition σε ολη τη διαδρομή και ανοιχτά παράθυρα.....
Καλημερα κι απο εμενα δεν εχω αποψη στο τι καιει το αμαξι σας οποτε δεν διαφωνω με κανεναν σας. Ομως δεν ειναι σωστο οχι να διαφωνεις αλλα να λες σε καποιον καταμουτρα οτι ειναι ψευτης και μας δουλευει. Αυτο το βρισκω πολυ ακομψο και δεν νομιζω οτι χρειαζονται αυτοι οι χαρακτηρισμοι. Συγνωμη για την αποψη απλα ως τριτο ματι που διαβαζω αυτα που γραφονται εδω.
Εαν νομιζεις οτι εισαι μπροστα εχεις αυταπατες.... πριν λιγα λεπτα περασα απο κει που εισαι τωρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: seat leon cupra- mercedes clk200 amg

Δημοσίευσηαπό Ηλιας Α την Τρί Δεκ 09, 2014 06:29

αν ειχε το xedos αυτην την καταναλωση και με τα χιλιομετρα πουλεει ο φιλος τοτε, σημερα τα 6αρια θα εκαιγαν λιγοτερο και απο παπακι. smileycar
μην στέκεσε μπροστά σε ταύρο, πίσω από μουλάρι και δίπλα σε βλάκα.
Ηλιας Α    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 2

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Τρί Δεκ 09, 2014 08:27

Ηλιας Α έγραψε:αν ειχε το xedos αυτην την καταναλωση και με τα χιλιομετρα πουλεει ο φιλος τοτε, σημερα τα 6αρια θα εκαιγαν λιγοτερο και απο παπακι. smileycar

επειδη εισαστε ολοι φιλοι και γνωστοι τοσα χρονια δεν εχω δωσει δειγματα οτι λεω ανακριβιες ουτε ψεματα.απλα ποσταρω οτι ειδα μεσα στο αμαξι μου.απο κει και περα οι αποστασεις που κανω ειναι συγκεκριμενες στην καλαματα και παντα οι ιδιοι δρομοι που περναω.οποιος θελει ερχεται μαζι μου και το βλεπει μονος του.απο κει και περα φοραω και φιλτροχοανη και εχω καλυτρτη ροη αερα με αυτην και ειναι λογικο απο την στιγμη που η φαια ουσια στην καυση ειναι ο αερας να γινεται καλυτερη καταναλωση λογο καλυτερου μιγματος αερα-καυσιμου.απο κει και περα οσοι πιστοι προσελθετε.εγω θα κατεβω κατω παλι με τις ιδιες ταχυτητες και παρεα με τον στρατο και θα εχω μαρτυρα τι εκαψα
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Τρί Δεκ 09, 2014 09:02

Ηλιας Α έγραψε:αν ειχε το xedos αυτην την καταναλωση και με τα χιλιομετρα πουλεει ο φιλος τοτε, σημερα τα 6αρια θα εκαιγαν λιγοτερο και απο παπακι. smileycar

Πες τα....

The Reaper έγραψε:ποσα χιλιομετρα εχει το μοτερ σου τασο???γιατι εμενα το μοτερ ειναι με γινικη ανακατασκευη.και αν θες σου δειχνω και την αποδειξη απο το πρατηριο

και για το αν σε δουλευω θα ηθελα να προσεχεις λιγο τον τροπο σου.επειδη θα την ξανακανω την διαδρομη σε λιγες μερες θα σου βαλω και τα χιλιομετρα και το ποσο γεμισα.
εμενα ο κινητηρας μου αυτη την στιγμη εχει 17 800 χιλιομετρα μετα την ανακατασκευη

Εγω εκανα ανακτασκευη στο τελος του 2012 και απο τοτε εχω κανει σχεδον 11.000 χλμ......το οτι εκανες ανακατασκευη δεν σημαινει οτι οτι πεφτει η καταναλωση σε επιπεδα 1200cc μοτερ....

Και για να μιλαμε με γεγονοτα.....χθες βραδυ φουλαρισα γιατι αυριο θα ταξιδεψω αθηνα....
Η αντλία χτύπησε στα 58.7 ευρω και εβαλε μεχρι τα 60 ευρω....εβαλα Shelll V power me 1,508 το λιτρο....κανει 39,787 λιτρα σύνολο.....και ειχα κανει 447 χλμ......αυτο μας δινει μια καταναλωση 8,9/100 χλμ ακριβώς.....

Ανάλυση χιλιομέτρων τώρα.....
Λαρισα-θεσσαλονικη απο παραδρομο και εθνικη....βροχη σε κανονικα επιπεδα, ταχυτητα μάξιμουμ 140(χτύπησα και ενα 170 για κανενα 2 λεπτο σε μια κατηφόρα που εχει άλλα όχι κάτι παραπανω). Ειχα και air condition για το 40% της διαδρομης και ειχα και ενα συνεπιβατη.....
Κινηση στην πολη της θεσσαλονικης για περιπου 40-50 χλμ με νορμαλ προς αυξημενο κυκλοφοριακο λογο της βροχης....
Επιστροφή Θεσσαλονίκη - Λάρισα με φορτωμενο πορτπαγκαζ με 32KG(το ξερω γιατι το γεμισα με κατι που αγόρασα ζυγισμένο στα 32kg) και φυσικά το συνεπιβάτη μου....η διαδρομη εγινε βραδυ με ισχυρή βροχή για αυτο και στο περισοτερο της διαδρομης δεν περασα τα 100 χλμ και αρκετο air condition σχεδον 70% των 160χλμ που ειναι το Θεσσαλονίκη - Λάρισα....
Τα υπολοποιπα χλμ εγιναν εδω λαρισα μεχρι το γεμισμα με κανονικες ταχυτητες μεχρι 120 max...καθαρα μεικτος κυκλος 50-50 πολη-εθνικη...
Σε ολα αυτα τα 447 χλμ δεν εκανα ανοιγματα με αλλα αμαξια και γενικα οι αλλαγες ηταν σεμνες μεχρι 4000 το πολυ. Η διαδρομη ηταν καθαρα κανονική χρήση και σιγουρα οχι με στοχο την οικονομια καυσιμου...
Τελευταία επεξεργασία από SaBTaS και Τρί Δεκ 09, 2014 09:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό Ηλιας Α την Τρί Δεκ 09, 2014 09:02

The Reaper έγραψε:

επειδη εισαστε ολοι φιλοι και γνωστοι τοσα χρονια δεν εχω δωσει δειγματα οτι λεω ανακριβιες ουτε ψεματα.απλα ποσταρω οτι ειδα μεσα στο αμαξι μου.απο κει και περα οι αποστασεις που κανω ειναι συγκεκριμενες στην καλαματα και παντα οι ιδιοι δρομοι που περναω.οποιος θελει ερχεται μαζι μου και το βλεπει μονος του.απο κει και περα φοραω και φιλτροχοανη και εχω καλυτρτη ροη αερα με αυτην και ειναι λογικο απο την στιγμη που η φαια ουσια στην καυση ειναι ο αερας να γινεται καλυτερη καταναλωση λογο καλυτερου μιγματος αερα-καυσιμου.απο κει και περα οσοι πιστοι προσελθετε.εγω θα κατεβω κατω παλι με τις ιδιες ταχυτητες και παρεα με τον στρατο και θα εχω μαρτυρα τι εκαψα

αναφαιρετο δικαιωμα σου να υποστηριζεις την αποψη σου, αναφαιρετο δικαιωμα μας να την πιστεψουμε ή οχι και να τη σχολιασουμε με κοσμιο τροπο χωρις χαρακτηρισμους.
τωρα αν πιστευεις οτι με την φιλτροχωανη ειχες καλυτερη ροη αερα απο οτι με το φιλτροκουτι τοτε ο κατασκευαστης ειναι τουλαχιστον "βλακας" που εχει χασει αρκετες ωρες και σημαντικο κοστος για να κατασκευασει το φιλτροκουτι με σκοπο την καλυτερη ροη αερα στην εισαγωγη και στον κινητηρα που σχεδιασε και εξελιξε ο ιδιος, απλα ειναι τα πραγματα.
μην στέκεσε μπροστά σε ταύρο, πίσω από μουλάρι και δίπλα σε βλάκα.
Ηλιας Α    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 2

Δημοσίευσηαπό giannis_eleanor6 την Τρί Δεκ 09, 2014 11:17

Και εγω παιδια εχω ενα καραμαμα STARLET 1.3 με μεση καταναλωση 8,5 λιτρα μετα την ανακατασκευη.Πριν την ανακατασκευη και με φιλτροχοανη ηταν περιπου στα 10 λιτρα....την καταναλωση την εριξα στα 7 λιτρα οταν εβαλα το υγραεριο και ρυθμισα το πιο τσιγκουνικο μειγμα επειδη δεν με ενδιεφεραν οι επιδοσεις και ας σερνεται...Οποτε καποιος κανει λαθος....
giannis_eleanor6    
0,3 Bar
0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 6 1.8 2002

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Τρί Δεκ 09, 2014 11:29

The Reaper έγραψε:

Λες <<εισαστε>> ολοι φιλοι και γνωστοί τοσα χρονια....εσυ δεν εισαι δηλαδη?? ουτε φιλος, ουτε γνωστος?????
Κωστα εμεις οι δυο γνωριζομαστε και πρωσωπικα...δεν ξερω αν το ξεχνας.....εχουμε παει σε αρκετες συναντήσεις οταν έμενα στην Αθήνα....
Αυτο που με κανει να αντιδράω τόσο έντονα στην κατανάλωση που λες ειναι το εξης...δεν έχεις μείνει στο μυαλό μου ως οικονομικός οδηγός, σε θυμάμαι για αρκετά βαρύ πόδι...συγκεκριμενα δεν σε προλαβαινα οταν πηγαιναμε στις συναντησεις.....δεν άφηνες αμαξι χωρις κοντρα και γενικα ησουν αρκετα επιθετικος και αρα αντιοικονομικός στην καταναλωση καυσιμου .....οσο και να αλλαξε αυτο ομως δεν πιστευω οτι βγαζεις την κατανάλωση που λες.....και ειδικα στις συνθηκες που λες οτι την εκανες οι οποιες δεν μου ακουγονται και πολυ διαφορετικες απο τοτε που σε θυμαμαι....
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Τρί Δεκ 09, 2014 12:00

επειδη καθε μερα μετραω τα χιλιομετρα που κανω με δοκιμες χρηματων σου λες πως αντιοικονομικα τρωω 20 ευρω καθε τρεις μερες για να κανω περιπου 30 χιλιομετρα την μερα.
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Δεκ 09, 2014 12:26

Προσωπικα παιιδα ξεροντας και τον Ντινο τοσα χρονια,δουλεμα η ψεμα και Ντινος,ειναι δυο εκ διαμετρου αντιθετες εννοιες! flower

Οποτε θεωρω πως ο Ντινος για να ειδε κατι τετοιο θα το ειπε εχοντας επιγνωση!Φυσικα μπορει να κανει καποιο λαθος,αλλα να το πει σαν δουλεμα,δεν παιζει κατι τετοιο!

Ενα φροντισμενο παιδια μοτερ και ποσο μαλλον απο ανακατασκευη ,γιατι να μην μπορει να δειξει σωστες καταναλωσεις η καλυτερες?

Αν για παραδειγμα ενα αλλο εχει μπουκωμενο φιλτρο,η χαλια μπουζι,δεν θα επιβαρυνουν καταναλωση?Θα επιβαρυνουν δυο τετοια απλα πραγματα!
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό giannis_eleanor6 την Τρί Δεκ 09, 2014 13:25

Nασο ολα καλα αλλα δεν ριχνεις σχεδον 30% ετσι την καταναλωση.Πιστεψε με και εγω που ειναι ψειρας και παντα προσεχα τα οχηματα που ειχα δεν ειδα ποτε κατι τετοιο.Μονο οταν εβαλα καινουργια μπουζι ειδα μια μικρη διαφορα.Αν ειναι ετσι οπως τα λεει το παλικαρι τοτε φιλε αν το κανει αεριο θα θελει 5 ευρω στα 100 χλμ.λιγο ανεφικτο μου ακουγεται.
giannis_eleanor6    
0,3 Bar
0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 6 1.8 2002

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Τρί Δεκ 09, 2014 14:14

The Reaper έγραψε:επειδη καθε μερα μετραω τα χιλιομετρα που κανω με δοκιμες χρηματων σου λες πως αντιοικονομικα τρωω 20 ευρω καθε τρεις μερες για να κανω περιπου 30 χιλιομετρα την μερα.

ρε φιλε μονος σου καιγεσαι με αυτα που λες...ειλικρινά... imsorryyy imsorryyy
Κανε τα μαθηματικα......τα κανεις ή απλα λες νούμερα και καθομαι και τα κανω μονος μου και τρελαίνομαι???
30 χλμ την μερα ειναι 90 χλμ στις 3 μερες που λες οτι βαζεις 20 ευρω.....
Εγω σου βαζω ενα νουμερο μεγαλο για τα δεδομενα μιας και βενζινη με 1,75 δεν υπαρχει.......20 ευρω με 1,75 το λιτρο ειναι 11,4 λιτρα......για 90 χλ .....100 σου λεω εγω...

Μας κανει 11,4 / 100 χλμ.........εδω ισως λες αληθεια....αν παρουμε δεδομενο οτι εισαι και κοντρακιας, εισαι και στην πόλη, με φαναρια κινηση κτλ....

Και εγω 20αρικα του βαζω καθε εβδομαδα και εβγαζα το λιγοτερο 120-130 χλμ με τα 20 ευρω οταν ειχε 1,6 το λιτρο......τωρα που επεσε κατω απο το 1,5 η τιμη λιτρου βγαζω κοντά στα 150 με το 20αρικο...καταναπωση κατι λιγοτερο απο 10 δλδ.....

Νασο ΟΚ εμεις τα εχουμε μπουκωμένα.... δε το σχολιάζω και συμφωνω μαζι σου για να συνεχίσει η κουβέντα....
Θες να μου πεις δλδ οτι ενα ξεμπουκωτο αμαξι 1600 κιβικων οταν κινείτε με ταχυτητες ανω των 120 μεχρι 190 που λεει ο Κωστας καιει απο 25% εως και 40% λιγοτερο απο το ελάχιστο που εχει ειπωθει απο ολων των υπολοιπων εδω με xedos?????οι οποιες (των υπολοίπων)ειναι σωστες συμφωνα και με την Mazda....
Ξανατονιζω μιλαμε για ενα μοτερ σχεδιασμενο το 1990, δεν ξερω αν εχει καν προδιαγραφες EURO (αντε να εχει EURO1)....με επισημες καταναλωσεις της Mazda γυρω στα 8+ λιτρα.......ολοι παραδεχονται οτι οι εταιριες κλεβουν προς τα χαμηλότερα στις καταναλωσεις αυτες και εσεις λετε να κλεβει προς τα πανω η Mαzda???? imsorryyy imsorryyy
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό The Ace την Τρί Δεκ 09, 2014 14:32

Προφανώς δεν ξέρω τίποτα από τις καταναλώσεις του Xedos, απλώς να σημειώσω ότι σοβαρή συζήτηση επί καταναλώσεων με παραθέσεις στοιχείων του στυλ "βάζω x ευρώ για να κάνω y χιλιόμετρα" δεν στέκουν από όποια πλευρά και αν το δούμε. Αυτή η λογική έχει ξεμείνει από τις δεκαετίες του '80, που λέγαμε τότε "πόσες δραχμές σου καίει στο χιλιόμετρο ?"

Για να μπορέσετε να συγκρίνετε πραγματικά και ρεαλιστικά νούμερα, θα πρέπει να μετράτε με ακρίβεια τις καταναλώσεις και να τις αναφέρετε όπως πρέπει, δηλαδή ως λίτρα/χιλιόμετρο.
BMW X3 xDrive20d M-Sport
Peugeot 3008 GT Hybrid4
Ford Fiesta 1.0 140HP Titanium
The Ace    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: BMW X3 xDrive20D MSport Ford Fiesta 1.0EB Titanium

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά περι Xedos

Μέλη σε σύνδεση