The Reaper έγραψε:SaBTaS έγραψε:Σίγουρα κατι δεν λες σωστα Κωνσταντινε.......![]()
![]()
35 ευρω με 1,62 το λιτρο ειναι 21,6 λιτρα....για 340 χλμπου ειπες οτι εκανες ειναι 6,35 λιτρα τα 100 χλμ.....![]()
![]()
![]()
Και ειδικα με τα χλμ (120-190) που λες οτι κινήθηκες στο ταξιδι....σιγουρα κατι δεν ειναι σωστο....
Μηπως γεμισες 35 ευρω μονο για το Αθηνά-Καλαμάτα χωρις τις βολτες που ειπες μετα???γιατι το Αθηνά-Καλαμάτα ειναι 250χλμ και με 21,6 λιτρα κανει 8,6λ/100 που ειναι πολυ πιο αληθηνο νουμερο και για τις ταχύτητες ταξιδιου που ειπες...
επειδη το εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα ξερω καλα ποσο πηρε.στο ιδιο πρατηριο εβαλα ξανα

Καλημερα κι απο εμενα δεν εχω αποψη στο τι καιει το αμαξι σας οποτε δεν διαφωνω με κανεναν σας. Ομως δεν ειναι σωστο οχι να διαφωνεις αλλα να λες σε καποιον καταμουτρα οτι ειναι ψευτης και μας δουλευει. Αυτο το βρισκω πολυ ακομψο και δεν νομιζω οτι χρειαζονται αυτοι οι χαρακτηρισμοι. Συγνωμη για την αποψη απλα ως τριτο ματι που διαβαζω αυτα που γραφονται εδω.SaBTaS έγραψε:The Reaper έγραψε:SaBTaS έγραψε:Σίγουρα κατι δεν λες σωστα Κωνσταντινε.......![]()
![]()
35 ευρω με 1,62 το λιτρο ειναι 21,6 λιτρα....για 340 χλμπου ειπες οτι εκανες ειναι 6,35 λιτρα τα 100 χλμ.....![]()
![]()
![]()
Και ειδικα με τα χλμ (120-190) που λες οτι κινήθηκες στο ταξιδι....σιγουρα κατι δεν ειναι σωστο....
Μηπως γεμισες 35 ευρω μονο για το Αθηνά-Καλαμάτα χωρις τις βολτες που ειπες μετα???γιατι το Αθηνά-Καλαμάτα ειναι 250χλμ και με 21,6 λιτρα κανει 8,6λ/100 που ειναι πολυ πιο αληθηνο νουμερο και για τις ταχύτητες ταξιδιου που ειπες...
επειδη το εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα ξερω καλα ποσο πηρε.στο ιδιο πρατηριο εβαλα ξανα
Κοίτα να δεις ένα αστείο, και εγώ....επειδή το εχω κανει 2 φορές μέχρι τώρα με το ίδιο κομπιουτεράκι ξέρω καλά πως μας δουλεύεις.....
Συγνώμη κι ολας προκαταβολικά....
Αλλά δεν γίνετε όλοι εδώ οι xedοδηγοί να λέμε στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι καίμε 7,5 λίτρα στα 100 και με οδήγηση κότας. Και να πετιέσαι εσύ και να μας λες 1,2 λίτρα λιγότερα από τον χαμηλότερο και οτι το πηγαινες απο 120-190χλμ ανα ωρα...και στα καπάκια να μας λες ότι το έχεις κάνει 2 φορές και τις δυο έκαψε ακριβώς τα ιδία...
Δηλαδή πάταγες 2 φορές για 340χλμ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το γκάζι???έκανες ακριβώς τις ίδιες διαδρομές στην βόλτα???και πέτυχες ακριβώς τα ίδια φανάρια και κίνηση στο δρόμο?????τι είσαι κομπιούτερ?????
Ήμαρτον ρε φίλε....και το δούλεμα έχει όρια....δεν είναι ντροπή να πεις οτι έχεις κάνει ένα λάθος στα νούμερα που λες....ή αλλιώς το έχεις κάνει 1000cc το Χedos και δεν μας το είπες δεν εξηγείτε αλλιώς....
Στην τελική το ίδιο μοτέρ φοράμε στο ίδιο σασί...λες να μην ξέρουμε πότε κάποιος λέει λόγια του αέρα?????
Πάντως αν θες να το συνεχίσουμε το δούλεμα για να σε προλάβω είχες 4 άτομα μέσα με aircondition σε ολη τη διαδρομή και ανοιχτά παράθυρα.....

Ηλιας Α έγραψε:αν ειχε το xedos αυτην την καταναλωση και με τα χιλιομετρα πουλεει ο φιλος τοτε, σημερα τα 6αρια θα εκαιγαν λιγοτερο και απο παπακι.

Ηλιας Α έγραψε:αν ειχε το xedos αυτην την καταναλωση και με τα χιλιομετρα πουλεει ο φιλος τοτε, σημερα τα 6αρια θα εκαιγαν λιγοτερο και απο παπακι.
The Reaper έγραψε:ποσα χιλιομετρα εχει το μοτερ σου τασο???γιατι εμενα το μοτερ ειναι με γινικη ανακατασκευη.και αν θες σου δειχνω και την αποδειξη απο το πρατηριο
και για το αν σε δουλευω θα ηθελα να προσεχεις λιγο τον τροπο σου.επειδη θα την ξανακανω την διαδρομη σε λιγες μερες θα σου βαλω και τα χιλιομετρα και το ποσο γεμισα.
εμενα ο κινητηρας μου αυτη την στιγμη εχει 17 800 χιλιομετρα μετα την ανακατασκευη

The Reaper έγραψε:Ηλιας Α έγραψε:αν ειχε το xedos αυτην την καταναλωση και με τα χιλιομετρα πουλεει ο φιλος τοτε, σημερα τα 6αρια θα εκαιγαν λιγοτερο και απο παπακι.
επειδη εισαστε ολοι φιλοι και γνωστοι τοσα χρονια δεν εχω δωσει δειγματα οτι λεω ανακριβιες ουτε ψεματα.απλα ποσταρω οτι ειδα μεσα στο αμαξι μου.απο κει και περα οι αποστασεις που κανω ειναι συγκεκριμενες στην καλαματα και παντα οι ιδιοι δρομοι που περναω.οποιος θελει ερχεται μαζι μου και το βλεπει μονος του.απο κει και περα φοραω και φιλτροχοανη και εχω καλυτρτη ροη αερα με αυτην και ειναι λογικο απο την στιγμη που η φαια ουσια στην καυση ειναι ο αερας να γινεται καλυτερη καταναλωση λογο καλυτερου μιγματος αερα-καυσιμου.απο κει και περα οσοι πιστοι προσελθετε.εγω θα κατεβω κατω παλι με τις ιδιες ταχυτητες και παρεα με τον στρατο και θα εχω μαρτυρα τι εκαψα

The Reaper έγραψε:Ηλιας Α έγραψε:αν ειχε το xedos αυτην την καταναλωση και με τα χιλιομετρα πουλεει ο φιλος τοτε, σημερα τα 6αρια θα εκαιγαν λιγοτερο και απο παπακι.
επειδη εισαστε ολοι φιλοι και γνωστοι τοσα χρονια δεν εχω δωσει δειγματα οτι λεω ανακριβιες ουτε ψεματα.απλα ποσταρω οτι ειδα μεσα στο αμαξι μου.απο κει και περα οι αποστασεις που κανω ειναι συγκεκριμενες στην καλαματα και παντα οι ιδιοι δρομοι που περναω.οποιος θελει ερχεται μαζι μου και το βλεπει μονος του.απο κει και περα φοραω και φιλτροχοανη και εχω καλυτρτη ροη αερα με αυτην και ειναι λογικο απο την στιγμη που η φαια ουσια στην καυση ειναι ο αερας να γινεται καλυτερη καταναλωση λογο καλυτερου μιγματος αερα-καυσιμου.απο κει και περα οσοι πιστοι προσελθετε.εγω θα κατεβω κατω παλι με τις ιδιες ταχυτητες και παρεα με τον στρατο και θα εχω μαρτυρα τι εκαψα

The Reaper έγραψε:επειδη καθε μερα μετραω τα χιλιομετρα που κανω με δοκιμες χρηματων σου λες πως αντιοικονομικα τρωω 20 ευρω καθε τρεις μερες για να κανω περιπου 30 χιλιομετρα την μερα.

Επιστροφή στο Γενικά περι Xedos
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης