"Διπλή νίκη" 
Τα εύσημα στους ανθρώπους της Red Bull για την ολονύχτια δουλειά τους πάνω στο μονοθέσιο, απένειμε ο Σεμπάστιαν Φέτελ ύστερα από τον θρίαμβό του υπό καταρρακτώδη βροχή στην Σανγκάι.
"Μόνο ο ουρανός είναι το όριο για την Red Bull" - Κρίστιαν Χόρνερ
"Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος", είπε ο γερμανός πιλότος. "Είναι η δεύτερη φορά τώρα που κερδίζω ένα GP στο βρεγμένο. Το μονοθέσιο ήταν φανταστικό και είναι σίγουρα απαραίτητο να επισημάνω ότι η ομάδα μου έκανε μια πραγματικά καλή δουλειά για να το ετοιμάσει.

"Είχαμε κάποιες δυσκολίες με την αξιοπιστία, αλλά το διορθώσαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό μιλάει από μόνο του για την ποιότητα της ομάδας μας. Και τα δύο μονοθέσια τερμάτισαν και είναι απίστευτο που είχαμε μια διπλή νίκη για την Red Bull.
"Γνωρίζαμε ότι λόγω της στρατηγικής μας θα έπρεπε να πιέσουμε από την αρχή και να ξεφύγουμε από τους υπόλοιπους, κάτι που πετύχαμε. Υπήρχε πολύ υδρολίσθηση με αποτέλεσμα να παλεύεις να κρατήσεις το μονοθέσιο εντός πίστας, αλλά εγώ είχα τις καλύτερες συνθήκες, επειδή δεν υπήρχαν μονοθέσια μπροστά μου".
"Ακόμα πιο ψηλά"
Ο Μαρκ Ουέμπερ, ο οποίος συμπλήρωσε 1-2 της Red Bull, έθεσε τώρα ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης του νίκης στην F1.
"Σημαίνει πολλά αυτό το αποτέλεσμα", τόνισε ο αυστραλός. "Η ομάδα μας έχει περάσει πολλά, καθώς αρκετές φορές τα αποτελέσματα είχαν γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας.

"Ηταν μια δύσκολη κούρσα, αλλά το αποτέλεσμα ανταμείβει εμάς και εμένα προσωπικά. Αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας μου. Ελπίζω να ανέβω ένα σκαλί ακόμα στο μέλλον.
"Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες σε όλο το GP. Ημασταν ακριβώς στο όριο της υδρολίσθησης. Υποτίθεται ότι είμαστε οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου και θέλουμε να δοκιμαζόμαστε σε όλες τις συνθήκες, και συνθήκες όπως αυτές που είχαμε εδώ, αποτελούν την υπέρτατη πρόκληση. Αλλά υπάρχει ένα όριο, στο οποίο δεν φτάσαμε σήμερα, αλλά δεν ήμασταν μακριά".
"Απιαστες οι Red Bull"
Ο Τζένσον Μπάτον μπορεί να μην κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία στις νίκες φέτος, όμως εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το βάθρο που πήρε στην Σανγκάι, καθώς χάρη σε αυτό εδραιώθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.
"Δεν μπορούσαμε να παλέψουμε με αυτούς τους δύο σήμερα (Φέτελ και Ουέμπερ), οι οποίοι ήταν σε τεράστιο βαθμό γρήγοροι, αλλά είναι σπουδαίοι οι έξι βαθμοί και σημαντικοί για να υπάρχει σταθερότητα.
"Ο Ρούμπενς (Μπαρικέλο) και εγώ συναντήσαμε κάποιες δυσκολίες. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το μονοθέσιο δούλεψε διαφορετικά, αλλά θα λύσουμε αυτά τα προβλήματα στο μέλλον.
"Ηταν μια δύσκολη κούρσα και σε κάθε γύρο νόμιζες ότι θα έβγαινες εκτός, πραγματικά έτσι ήταν. Αρα το γεγονός ότι τερμάτισα ήταν ένα επίτευγμα και ήταν ακόμα καλύτερο που ανέβηκα στο βάθρο".
"Μόνο ο ουρανός το όριο"
Ο επικεφαλής της RBR, Κρίστιαν Χόρνερ, ισχυρίστηκε ότι το 1-2 στην Κίνα ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του, την οποία ευελπιστεί να δει να πετυχαίνει ακόμα περισσότερα φέτος.
"Στους δύο πρώτους αγώνες απογοητευτήκαμε που δεν πήραμε ένα βάθρο, αλλά τώρα είμαστε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία", σημείωσε.
"Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί σημαντική εξέλιξη για μας. Εχει ακόμα δρόμο η σεζόν και βλέπουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και με τους δύο πιλότους, άρα νομίζω ότι μόνο ο ουρανός είναι το όριο.
"Ο Σεμπάστιαν έστειλε τις καρδιές μας στην Κούλουρη όταν προσπέρασε τον Μπάτον, τη στιγμή που γνώριζε ότι εκείνος είχε ακόμα ένα pit-stop που έπρεπε να κάνει. Αλλά και οι δύο οδηγοί μας είχαν μεγάλη αυτοπεποίθηση στο μονοθέσιο και πολύ καλό ρυθμό, ενώ η στρατηγική δούλεψε πολύ καλά σήμερα.
"Το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό στις γρήγορες στροφές και έχει σπουδαίο αεροδυναμικό πακέτο. Εχουμε ακόμα πολλές αναβαθμίσεις που θα έρθουν τώρα, μετά την διευκρίνηση των κανονισμών, και ξέρουμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοση".