[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Απρ 19, 2026 21:18 ]

The end of rx8 <<Το τελος του rx8>>

Re: The and of rx8 <<Το τελος του rx8>>

Δημοσίευσηαπό Dodos την Δευτ Νοέμ 30, 2015 14:30

Καταρχας, είσαι τυχερός που απέφυγες τα χειρότερα. Αλλα βλέποντας το βίντεο παρατηρώ ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιέγραψες.
Είναι έξοδος στροφής και ο δρόμος γυαλίζει κάτω σαν να είχε βρέξει. Μήπως ήθελες να κανεις παντιλίκια λόγω πισωκούνας και η υπερστροφή σε πέταξε έξω;
Δεν γίνεται η βαρκα το citroen να κρατιέται μια χαρα και εσένα με αυτοκίνητο πολύ ανώτερο να σε πετάει έξω.
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό Young Schumacher την Δευτ Νοέμ 30, 2015 15:05

Dodos έγραψε:Καταρχας, είσαι τυχερός που απέφυγες τα χειρότερα. Αλλα βλέποντας το βίντεο παρατηρώ ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιέγραψες.
Είναι έξοδος στροφής και ο δρόμος γυαλίζει κάτω σαν να είχε βρέξει. Μήπως ήθελες να κανεις παντιλίκια λόγω πισωκούνας και η υπερστροφή σε πέταξε έξω;
Δεν γίνεται η βαρκα το citroen να κρατιέται μια χαρα και εσένα με αυτοκίνητο πολύ ανώτερο να σε πετάει έξω.

Αντωνη εδω ειναι η ειρωνια. Στο βιντεακι δειχνει οτι ειμαι στην ευθεια αλλα ο κωλος χανεται ξαφνικα και γινεται οτι γινεται. Το αμεσως περιεργο ειναι οτι δεν εχω πατησει τερμα το γκαζι αλλα αρκετα μαλακα χωρις να θελω να κανω κατι. Επειδη πριν ωρες ειχε σταματησει να βρεχει δεν εκανα ταρζανιες για αυτο το λογο. Τωρα γιατι εφιγε ετσι πραγματικα με αφηνει αφωνο.
By M6crazy

ΛΕΥΚΟΙ ΑΕ[/color][/size]
Άβαταρ μέλους
Young Schumacher    
1,4 Bar
1,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: rx8 challenge

Δημοσίευσηαπό giannis_eleanor6 την Δευτ Νοέμ 30, 2015 15:10

Φιλε μου οτι εγινε-εγινε!Σ ευχομαι να παρεις οσο το δυνατον αλλο αυτοκινητο και καλυτερο αν θες(αν και σαν το 8αρι δεν εχει)και συντομα μαλιστα.Απλα φιλε εχω και εγω απορια πως καταφερες και εφυγες απο τον δρομο και μπηκες στα χορταρια απο την στιγμη που ηταν ευθεια.Και ο κωλος να σε εφευγε το μονο που ειχες να κανεις ειναι να αφησεις γκαζι και αποτομα να το ξαναπατησεις τερμα.Ισιωνει για πλακα!Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα και στο δρομο αλλα και στην πιστα των Σερρων που ειχε απιστευτη γομα.
giannis_eleanor6    
0,3 Bar
0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 6 1.8 2002

Δημοσίευσηαπό Young Schumacher την Δευτ Νοέμ 30, 2015 15:24

giannis_eleanor6 έγραψε:Φιλε μου οτι εγινε-εγινε!Σ ευχομαι να παρεις οσο το δυνατον αλλο αυτοκινητο και καλυτερο αν θες(αν και σαν το 8αρι δεν εχει)και συντομα μαλιστα.Απλα φιλε εχω και εγω απορια πως καταφερες και εφυγες απο τον δρομο και μπηκες στα χορταρια απο την στιγμη που ηταν ευθεια.Και ο κωλος να σε εφευγε το μονο που ειχες να κανεις ειναι να αφησεις γκαζι και αποτομα να το ξαναπατησεις τερμα.Ισιωνει για πλακα!Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα και στο δρομο αλλα και στην πιστα των Σερρων που ειχε απιστευτη γομα.

Στις Σερρες ναι το ξερω γιατι εχω παει αρκετες φορες. Τωρα στα μεγαρα. Ε εκει ουτε κιχ δεν προλαβα να πω. Ποσο μαλλον να προσπαθησω να καταλαβω τη εγινε. Εγιναν ολα τοσο γρηγορα που πραγματικα ελεγα πως στο διαολο καταληξαμε ετσι.
By M6crazy

ΛΕΥΚΟΙ ΑΕ[/color][/size]
Άβαταρ μέλους
Young Schumacher    
1,4 Bar
1,4 Bar

Δημοσίευσηαπό ddjj την Δευτ Νοέμ 30, 2015 16:18

Φιλε οι φωτογραφιες ειναι συγκλονιστικες,λυπηθηκε η ψυχη μου,ευτυχως που εισαι καλα κι αυτο μετραει.θα σκεφτοσουν να ξαναπαρεις πισωκινητο?
zoom zoom
Άβαταρ μέλους
ddjj    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Νοέμ 30, 2015 16:48

Young Schumacher έγραψε:
bluemike έγραψε:Εχω ευχηθει πολλες φορες για τον Αγγλο που ειναι καλα!, το μονο που θελω να πω σαν σημειωση προς ολους ειναι
οτι η μπαρα που επεσε με την μικρη ταχυτητα που επεσε δεν επρεπε σε καμια περιτωση να γυρει ωστε να συμβει
αυτο που συνεβει ,συμφωνα με αυτα που εχω δει σε αλλες περιπτωσεις και αυτα που ακουσα απο αλλους.
Συγχωρεστε με αν κανω λαθος αλλα συνηθως κτυπαει ενα αυτοκινητο και η μπαρα μενει ορθια ειδικα σε τετοιες μικρες
ταχυτητες, ποσο μαλλιστα σε ποιο μεγαλες!

Αυτο ειναι μια μεγαλη και πρικη αληθεια Μιχαλη. Δυστυχως η μπαρα απο οτι φανηκε ηταν διακοσμητικη

Σωστα φιλε Μιχαλη!
Παιδια μολις πριν λιγο που ειδα κι εγω το βιντεο,ειλικρινα τελικα...τι ειναι αυτη η μπαρα εκει???????
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό christorx8 την Δευτ Νοέμ 30, 2015 16:52

Εικόνα
christorx8    
0,0 Bar
0,0 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: rx8

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Νοέμ 30, 2015 16:53

giannis_eleanor6 έγραψε:Φιλε μου οτι εγινε-εγινε!Σ ευχομαι να παρεις οσο το δυνατον αλλο αυτοκινητο και καλυτερο αν θες(αν και σαν το 8αρι δεν εχει)και συντομα μαλιστα.Απλα φιλε εχω και εγω απορια πως καταφερες και εφυγες απο τον δρομο και μπηκες στα χορταρια απο την στιγμη που ηταν ευθεια.Και ο κωλος να σε εφευγε το μονο που ειχες να κανεις ειναι να αφησεις γκαζι και αποτομα να το ξαναπατησεις τερμα.Ισιωνει για πλακα!Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα και στο δρομο αλλα και στην πιστα των Σερρων που ειχε απιστευτη γομα.

Γιαννη μου αυτη ειναι η διαφορα που ειπες τοσο στην πιστα οσο και στον χειρισμο! ;)

Λοιπον,πρωτα απο ολα...γιατι να μην παρει ισως ενα αλλο 8αρι ο Αγγελος αν μπορεσει παλι καποια στιγμη ωστε να μην αγχωνεται και αφου δεν θα βρει αλλο σαν το 8αρι να τρεχει για αλλα??παει αυτο ,λυθηκε :mrgreen:

Τωρα στο θεμα χειρισμου.οπως το εγραψα και στο αλλο θεμα με τον Αγγελο,μου θυμιζει το ιδιο περιπου που ειχα παθει στην πιστα στην Σπαρτη,αλλα με νερο μεχρι τα μπουνια,να βρεχει συνεχεια καταρρακτωδως και παραλληλα εγω δεν ειχα λαστιχα!Στην στροφη το αμαξι με κρατησε και μολις χαρηκα και ξαναπατησα γκαζι στην ευθεια με γυρισε αμεσως και εκανα τετακε καθως αμεσως εστριψα αλλου τις ροδες!Αν το βρω το βιντεο θα σας το βαλω!Η πιστα της Σπαρτης παντως που ειχαμε παει εγω θεωρω πια οταν λειτουργουσε,ηταν ανωτερη των Μεγαρων :evil:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Young Schumacher την Δευτ Νοέμ 30, 2015 19:50

ddjj έγραψε:Φιλε οι φωτογραφιες ειναι συγκλονιστικες,λυπηθηκε η ψυχη μου,ευτυχως που εισαι καλα κι αυτο μετραει.θα σκεφτοσουν να ξαναπαρεις πισωκινητο?

Γιαννη ισως. Αλλα ακομα προσπαθω να αναρωσο. Θα το σκεφτω σοβαρα και θα δω που θα καταληξω.
By M6crazy

ΛΕΥΚΟΙ ΑΕ[/color][/size]
Άβαταρ μέλους
Young Schumacher    
1,4 Bar
1,4 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Δεκ 01, 2015 11:57

Young Schumacher έγραψε:
ddjj έγραψε:Φιλε οι φωτογραφιες ειναι συγκλονιστικες,λυπηθηκε η ψυχη μου,ευτυχως που εισαι καλα κι αυτο μετραει.θα σκεφτοσουν να ξαναπαρεις πισωκινητο?

Γιαννη ισως. Αλλα ακομα προσπαθω να αναρωσο. Θα το σκεφτω σοβαρα και θα δω που θα καταληξω.

Αγγελε,εχεις την προφανη λυση,ενα περιποιημενο 8αρι ισως ασπρο και να βαλεις το μοτερ σου πανω αν δεν εχει παθει κατι!!! toot
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Young Schumacher την Τρί Δεκ 01, 2015 12:13

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:
Young Schumacher έγραψε:

Αγγελε,εχεις την προφανη λυση,ενα περιποιημενο 8αρι ισως ασπρο και να βαλεις το μοτερ σου πανω αν δεν εχει παθει κατι!!! toot

Πολυ πιθανον Νασο αλλα για να γινει αυτο θελω πρωτα να βαλω τον μηχανικο μου να το τσεκαρει να ημαστε 100% σιγουροι και απο εκει και περα αποφασιζω και βλεπω
By M6crazy

ΛΕΥΚΟΙ ΑΕ[/color][/size]
Άβαταρ μέλους
Young Schumacher    
1,4 Bar
1,4 Bar

Re: The end of rx8 <<Το τελος του rx8>>

Δημοσίευσηαπό Rotary Freak την Τρί Δεκ 01, 2015 14:09

Άγγελε με καλύψανε όλοι οι προλαλήσαντες σχετικά με αυτό το θλιβερό συμβάν και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι η ευγνωμοσύνη μας, που μας έδωσες την ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα ενός crash test RX-8 στον πραγματικό κόσμο, το οποίο μας έκανε να εκτιμήσουμε μια άλλη πτυχή του οχήματος που έχουμε στην κατοχή μας.
Περαστικά και αναμένουμε να επιστρέψεις δριμύτερος!
No Rotor No Motor
Άβαταρ μέλους
Rotary Freak    
0,5 Bar
0,5 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX-8 Challenge

Δημοσίευσηαπό Young Schumacher την Τρί Δεκ 01, 2015 16:13

Rotary Freak έγραψε:Άγγελε με καλύψανε όλοι οι προλαλήσαντες σχετικά με αυτό το θλιβερό συμβάν και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι η ευγνωμοσύνη μας, που μας έδωσες την ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα ενός crash test RX-8 στον πραγματικό κόσμο, το οποίο μας έκανε να εκτιμήσουμε μια άλλη πτυχή του οχήματος που έχουμε στην κατοχή μας.
Περαστικά και αναμένουμε να επιστρέψεις δριμύτερος!

Γιαννη οτι το RX8 ειχε τοσο πραγματικα γερη οροφη δεν το περιμενα ουτε εγω ο ιδιος. Τωρα τα χιλιομετρα ηταν λιγα αν ηταν περισσοτερα αυτο καλητερα να μην το μαθουμε ποτε.

Σε ευχαριστω πολυ και λογικα κατι θα καταφερω. Κανω λιγο υπομονη.
By M6crazy

ΛΕΥΚΟΙ ΑΕ[/color][/size]
Άβαταρ μέλους
Young Schumacher    
1,4 Bar
1,4 Bar

Δημοσίευσηαπό basilis1966 την Τρί Δεκ 01, 2015 19:16

christorx8 έγραψε:
Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Σε ευθεια βρε φιλε?νομιζα πως σε στροφη εγινε,στις μπαρες επεσε και αναποδογυρισε η λογω των κερμπ?

Εικόνα

Εικόνα

Πάντως φίλε Αγγελέ εκτός από περαστικά σε εσένα και την κοπέλα,
εννοείται ότι οι λαμαρίνες γίνονται οι άνθρωποι δεν γίνονται,
αλλά άν δεν είχε αυτή την μπαριέρα σε αυτό το σημείο όπως βλέπω τις φωτογραφίες
και από τα σημάδια των τροχών στο χόρτο η έξοδός σου θα ήταν ανώδυνη
για εσένα και την κοπέλα και φυσικά δεν θα έιχε καταστραφεί το RX 8 σου.
Απορώ λοιπόν γιατί έχουν βάλει εκεί :shock1: :shock1: αυτό το κομμάτι της μπαριέρας.
Αυτό που βλέπω πάντως από την φωτογραφία είναι μάλλον έβαλαν την μπαρίερα εκεί
για να προστατεύσουν τον μικρό οικίσκο που είναι από πίσω
αδιαφορώντας για τις συνέπειες μιάς εξόδου αυτοκινήτου!!!!!
Αρα γνώμη μου όπως και πολλών άλλων παιδιών που σου έχουν γράψει
είναι ότι πρέπει να κυνηγήσεις νομικά το θέμα με ένα καλό δικηγόρο
γιατί νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης της πίστας έχει ευθύνη για το ατύχημά σου
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕ
Άβαταρ μέλους
basilis1966    
1,3 Bar
1,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: ΜΑΖDA CX7 GT BLACK

Δημοσίευσηαπό ddjj την Τρί Δεκ 01, 2015 21:20

Απ οτι ειδα ξανα κ.ξανα εγω πολυ σωστα τα λετε εχει μεγαλη ευθυνη κι η πιστα.φιλε να εισαι γερος και κυνηγα το οσο μπορεις γιατι τελικα καποιοι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες που πρεπει
zoom zoom
Άβαταρ μέλους
ddjj    
0,3 Bar
0,3 Bar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες