Dodos έγραψε:Καταρχας, είσαι τυχερός που απέφυγες τα χειρότερα. Αλλα βλέποντας το βίντεο παρατηρώ ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιέγραψες.
Είναι έξοδος στροφής και ο δρόμος γυαλίζει κάτω σαν να είχε βρέξει. Μήπως ήθελες να κανεις παντιλίκια λόγω πισωκούνας και η υπερστροφή σε πέταξε έξω;
Δεν γίνεται η βαρκα το citroen να κρατιέται μια χαρα και εσένα με αυτοκίνητο πολύ ανώτερο να σε πετάει έξω.

giannis_eleanor6 έγραψε:Φιλε μου οτι εγινε-εγινε!Σ ευχομαι να παρεις οσο το δυνατον αλλο αυτοκινητο και καλυτερο αν θες(αν και σαν το 8αρι δεν εχει)και συντομα μαλιστα.Απλα φιλε εχω και εγω απορια πως καταφερες και εφυγες απο τον δρομο και μπηκες στα χορταρια απο την στιγμη που ηταν ευθεια.Και ο κωλος να σε εφευγε το μονο που ειχες να κανεις ειναι να αφησεις γκαζι και αποτομα να το ξαναπατησεις τερμα.Ισιωνει για πλακα!Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα και στο δρομο αλλα και στην πιστα των Σερρων που ειχε απιστευτη γομα.

Young Schumacher έγραψε:bluemike έγραψε:Εχω ευχηθει πολλες φορες για τον Αγγλο που ειναι καλα!, το μονο που θελω να πω σαν σημειωση προς ολους ειναι
οτι η μπαρα που επεσε με την μικρη ταχυτητα που επεσε δεν επρεπε σε καμια περιτωση να γυρει ωστε να συμβει
αυτο που συνεβει ,συμφωνα με αυτα που εχω δει σε αλλες περιπτωσεις και αυτα που ακουσα απο αλλους.
Συγχωρεστε με αν κανω λαθος αλλα συνηθως κτυπαει ενα αυτοκινητο και η μπαρα μενει ορθια ειδικα σε τετοιες μικρες
ταχυτητες, ποσο μαλλιστα σε ποιο μεγαλες!
Αυτο ειναι μια μεγαλη και πρικη αληθεια Μιχαλη. Δυστυχως η μπαρα απο οτι φανηκε ηταν διακοσμητικη

giannis_eleanor6 έγραψε:Φιλε μου οτι εγινε-εγινε!Σ ευχομαι να παρεις οσο το δυνατον αλλο αυτοκινητο και καλυτερο αν θες(αν και σαν το 8αρι δεν εχει)και συντομα μαλιστα.Απλα φιλε εχω και εγω απορια πως καταφερες και εφυγες απο τον δρομο και μπηκες στα χορταρια απο την στιγμη που ηταν ευθεια.Και ο κωλος να σε εφευγε το μονο που ειχες να κανεις ειναι να αφησεις γκαζι και αποτομα να το ξαναπατησεις τερμα.Ισιωνει για πλακα!Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα και στο δρομο αλλα και στην πιστα των Σερρων που ειχε απιστευτη γομα.

ddjj έγραψε:Φιλε οι φωτογραφιες ειναι συγκλονιστικες,λυπηθηκε η ψυχη μου,ευτυχως που εισαι καλα κι αυτο μετραει.θα σκεφτοσουν να ξαναπαρεις πισωκινητο?

Young Schumacher έγραψε:ddjj έγραψε:Φιλε οι φωτογραφιες ειναι συγκλονιστικες,λυπηθηκε η ψυχη μου,ευτυχως που εισαι καλα κι αυτο μετραει.θα σκεφτοσουν να ξαναπαρεις πισωκινητο?
Γιαννη ισως. Αλλα ακομα προσπαθω να αναρωσο. Θα το σκεφτω σοβαρα και θα δω που θα καταληξω.

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Young Schumacher έγραψε:ddjj έγραψε:Φιλε οι φωτογραφιες ειναι συγκλονιστικες,λυπηθηκε η ψυχη μου,ευτυχως που εισαι καλα κι αυτο μετραει.θα σκεφτοσουν να ξαναπαρεις πισωκινητο?
Γιαννη ισως. Αλλα ακομα προσπαθω να αναρωσο. Θα το σκεφτω σοβαρα και θα δω που θα καταληξω.
Αγγελε,εχεις την προφανη λυση,ενα περιποιημενο 8αρι ισως ασπρο και να βαλεις το μοτερ σου πανω αν δεν εχει παθει κατι!!!

Rotary Freak έγραψε:Άγγελε με καλύψανε όλοι οι προλαλήσαντες σχετικά με αυτό το θλιβερό συμβάν και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι η ευγνωμοσύνη μας, που μας έδωσες την ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα ενός crash test RX-8 στον πραγματικό κόσμο, το οποίο μας έκανε να εκτιμήσουμε μια άλλη πτυχή του οχήματος που έχουμε στην κατοχή μας.
Περαστικά και αναμένουμε να επιστρέψεις δριμύτερος!

christorx8 έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Σε ευθεια βρε φιλε?νομιζα πως σε στροφη εγινε,στις μπαρες επεσε και αναποδογυρισε η λογω των κερμπ?
αυτό το κομμάτι της μπαριέρας.

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης