ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΑΔΙ Κ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ..ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ MAZDA ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΤΕΡ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

gm00 έγραψε:ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟ..
ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΑΔΙ Κ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ..ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ MAZDA ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΤΕΡ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

spyrtos έγραψε:πρώτα από όλα καλώς ήρθες φιλε στην παρέα μας!ποσο σου είπανε για να φτιάξεις το υπάρχον μοτέρ?το 1800ari το βρίσκεις με 850E

dinoskid έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα φιλε!!!!
Αν εισαι μεσα στη εγγυηση κσι σου ειπαν να αλλαξεις μοτερ τοτε καντο με κλειστα ματια!!!!![]()
Αν ομως δεν εισαι στην εγγυηση τοτε δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να αλλαξεις ολοκληρο το μοτερ επειδη στον ενα κυλινδρο μπαινει λαδι!!!
Σου εχει δημιουργηθει και καποιο αλλο προβλημα απο την διαροη;
Ελπιζω να βρεις λυση στο προβλημα σου το συντομοτερο και φυσικα ανεξοδα

dgiannitakis έγραψε:Νίκο καλωσόρισες στην παρέα και καλή διαμονή![]()
![]()
Πόσο καιρό έχεις το Miata σου;

speeddriver έγραψε:Νίκο καλωσόρισες στην παρέα μας, λύση σίγουρα θα βρεις επειδή πάντα υπάρχει μια λύση.
Όταν μπορείς πέρνα από την ενότητα "Νέα μέλη" να μας συστηθείς και καμιά φωτό απ' το καμάρι σου άσχετα που είναι "ασθενής".![]()

spyrtos έγραψε:πρώτα από όλα καλώς ήρθες φιλε στην παρέα μας!ποσο σου είπανε για να φτιάξεις το υπάρχον μοτέρ?το 1800ari το βρίσκεις με 850E

Επιστροφή στο Προβληματα-δυσλειτουργιες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης