Στελιο φιλε μου,καταρχην με συγκινησες με τον ευρηματικο σου τιτλο
αν και ολα ειναι στο θεμα ομορφιας υποκειμενικα και καθαρα θεμα γουστου...δεν ειναι δυνατον να μην ειμαστε αντικειμενικοι και να μην πω και εγω με την σειρα μου...ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΧ 5ΑΡΑ ειχες
ευτυχως τουλαχιστον που πηρες ρχ 8 ,το οποιο για μενα ηταν το μονο μετα απο ΜΧ 5 που θα μπορουσε να σε καλυψει και να σε κανει εστω να μην το αναπολεις με νοσταλγια τοση...αλλα και παλι τετοιο πανεμορφο και με γουστο φτιαγμενο αυτοκινητο δεν συνανταμε και καθημερινα
να σου ζησει και ο γιος και να εισαστε παντα μια ευτυχισμενη οικογενεια!
Αυτη η παρεα που ειμαστε εδω μπορει να κρατηση και ισως βγαλει πραγματικες φιλιες,αρκει να μασαμε μεγαλη μπουκια παρα να λεμε πολλη μεγαλα λογια.
περαν των διπροσωπιων και απογοητευσεων που ο καθενας μας εχει συναντησει δυστυχως απο φιλους η γνωστους,ελπιζουμε και προσπαθουμε να μην υφιστανται εδω...για μενα...
δεν ειναι δυσκολο...λιγο καλυτερη διαθεση χρειαζεται σεβασμος,ειλικρινεια,αγαπη και καλοπροαιρετη διαθεση...
γιατι να ειναι δυσκολο? τοσο δυσκολο ειναι να ειμαστε πανω απο ολα καλυτεροι ανθρωποι?:)
ευτυχως παιδια εδω βλεπω οτι υπαρχουν ολα αυτα και χαιρομαι και ειναι τιμη μου που αποτελω και εγω μερος αυτης της ομορφης παρεας
Στελιο,εγω λυπηθηκα για καποια ασχημα συναισθηματα που ενοιωσες και ελπιζουμε εδω να εχεις παντα ευχαριστες στιγμες οπως και ολοι οι φιλοι μας εδω
...διοτι ειμαι βεβαιος για ολους μας εδω... για μας
δεν ειναι καθολου δυσκολο