Ενα φιλαρακι απο ενα αλλο φορουμ μου σφυριξε το site και ειναι απο τα πιο οργανομενα που εχω επισκευθει (αν και εψαχνα club για mazda στην Ελλαδα αυτο δεν μου το εβγαζε το google... γιατι αραγε???)
Δεν εχω να πω πολλα για μενα... αυτοκινητο εχω ενα δανεικο C4 με φουλ εξτρα... δηλαδη την απολυτα ηλεκτρονικη-γυναικεια οδηγηση!!!
Δε μπορω να πω... καπως στριφτερο ειναι οπως ολα τα Γαλικα... στον Τυρναβο εχει φαει τα λαστιχα του (ωραια διαδρομη με πολυ καλη ασφαλτο λογω χιονιου το χειμωνα)... αλλα ειναι και λιγο βαρκα και λιγο ψοφιο... μετα απο 7 χρονια απο ενα πολλα τουρμπισμενο και πειραγμενο πισωκινητο οπως και να το κανουμε ειναι ξενερωμα...
Βεβαια να μην ειμαι αχαριστος... με παει οικονομικα και απροβληματιστα απο το Α στο Β... ειναι και δανεικο... να'ναι καλα...
Λοιπον... αυτο που ψαχνω ειναι το MPS... εχω βρεθει τις τελευταιες μερες σε ενα διλημμα...
Αν και σκεφτομουν μονο για το 3 mps... τον τελευταιο καιρο (μιας και εχω νταραβερια απο γερμανια) ζαχαρωνω και το 6αρι μιας και η αλλαγη μοντελου εχει ξεφτιλισει τις τιμες εκει...
Το 3αρι παραδοξως κραταει τιμη και μαλιστα ανωτερη του 6αριου!!!
Ετσι... το διλημμα ειναι... 3mps ελληνικο, κοντα 24.000ευρω... ή 6mps γερμανικο, κοντα... χμ... καπου τα ιδια θα ερθει...
Ολα αυτα βεβαια θα γινουν μετα την εκθεση στο Παρισι τον Οκτωβρη μηπως και ανακοινωθει το νεο 6αρι mps και πεσει κιαλλο η τιμη του "παλιου"!
Τα λεμε λοιπον εδω γυρω!!

τωρα δες και την τελικη τιμη [αν το φερεις απο εξω],αν συμφερει.