Makisma έγραψε:Φιλε μου , (δεν ξερω και το ονομα σου ,δεν μας το ειπες) αυριο το μεσημερι θα περασω απο κει να δω τι γινεται ,
αν ειναι ακομη το αμαξι μεσα . Εχει ξανα συμβει αυτο που λες ,να μπουν νερα μεσα ,αλλα δεν ξερω ,
αν εβγαλαν τις βαλβιδες . Σε αυτο το συνεργειο εχουμε εμπιστοσυνη και μπορεις να βασιζεσαι .
Πες του οτι εισαι απο το MazdaSpeedClub-γιατι εχουμε εκπτωση εκει.

dgiannitakis έγραψε:Το παιδί στο φανοποιείο είναι πολύ καλό οπότε μην σε αγχώνει καθόλου, απλά είσαι στα σωστά χ'ερια...

Makisma έγραψε:Φιλε μου , (δεν ξερω και το ονομα σου ,δεν μας το ειπες) αυριο το μεσημερι θα περασω απο κει να δω τι γινεται ,
αν ειναι ακομη το αμαξι μεσα . Εχει ξανα συμβει αυτο που λες ,να μπουν νερα μεσα ,αλλα δεν ξερω ,
αν εβγαλαν τις βαλβιδες . Σε αυτο το συνεργειο εχουμε εμπιστοσυνη και μπορεις να βασιζεσαι .
Πες του οτι εισαι απο το MazdaSpeedClub-γιατι εχουμε εκπτωση εκει.

heavenandhell82 έγραψε:τι εκπτωση εχουμε και πως την παιρνουμε?απλα το λεμε?

"heavenandhell82"
στην πρωτη φαινεται και η βουλωμένη υδροροή....

heavenandhell82 έγραψε:Πολλές ευχαριστιες και στο club γενικοτερα![]()
Τα λέμε ,
Vassilis

ka8iki έγραψε:σημερα επαθα μαλλον το ιδο πραγμα.εμενα ομωσ πλημυρισε κατω απο το καθισμα του συνοδηγου.αυριο θα παω να δω τι τι στο καλο ειναι....![]()
![]()
αμαξι του 2006 και δεν εχει φωτακι στο ντουλαπακι,ψαχνεις να βρεις κατι και πρεπει να τα βγαλεις ολα εξω,το ηχοσυστημα ειναι BOSE και 6αδισκο και 6 ηχεια και το σκατοπληρωνεις και πας να βαλεις mp3 και σου λεει δεν παιζει mp3,με ρωταει η κοπελα μου τι θερμοκρασια εχει εξω και της λεω μπες στο ιντερνετ να δεισ τι καιρο εχει,που να της πω οτι δεν εχει ενα θερμομετρο το αμαξι,θα μου παει να παει στο LIDL να μου παρει ενα απο αυτα που κρεμανε εξω απο το τζαμι ξερετε....γαμω την καταδικη μου κολοιαπωνες,δεν σπαταλησαν ενα ευρω που τουσ στοιχιζει ενα κολοθερμομετρο και ενα λαμπακι να τα βαλουν και οταν πας να το αγορασεις σου λενε 34000 κυριε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Επιστροφή στο Προβληματα-δυσλειτουργιες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης