dgiannitakis έγραψε:Βαγγελη να χαιρεσαι το θεριο και να χεις καλη διαμονη.
Τι επιλογες θα κανεις μελλοντικα ως προς την ανσβαθμιση;

για τα φρενα υπαρχουν λυσεις απο ΧΥΖ και ενα σωρο που εχει παραθεσει ο αγαπητος και ο μετρ του ειδους Γιαννιτακης(Μητσο δειξε στο παιδι) ,αλλα εκτος των επωνυμων εταιριων εχεις σκεφτει την λυση για πιο φτηνα η να κανεις τις εργοστασιακες χαρακτες η να παρεις ετοιμες χαρακτες η τρυπητες με λογικο κοστος και με τα τακακια που εχεις να δεις την διαφορα που επιθυμεις?

vaggelis3MPS έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα μελη!ειμαι φρεσκος στο club μιας και εχθες αποφασισα να γινω μελος....
vaggelis3MPS έγραψε:θα ηθελα να ρωτισω για δισκους εμπρος μιασ και εχω φαει τον κοσμο να βρω μια καλη εταιρεια...το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω για αυτο το αυτοκινητο τιποτα παρα μονο κατι δισκους τησ ebc οπου και για αυτους δεν εχω ακουσει θετικα σχολια...
vaggelis3MPS έγραψε:να αναφερω επισης οτι το αμαξι φοραει μια αναρτηση bilstein κιτρινη
vaggelis3MPS έγραψε:επισης θα ηθελα να ακουσω γνωμες και για προγραμμα το οποιο σκεφτομαι να βαλω στο αμαξι με κριτηριο παντα την αξιοπιστια
vaggelis3MPS έγραψε:ευχαριστω ολα τα μελη για το χρονο σας!
Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Βαγγελη μια ερωτηση.με τα Ferodo που φορας σφυριζουν κατα το φρεναρισμα πανω στην εργοστασιακη δισκοπλακα?

MAZDA3MPS έγραψε:Δες εδω για δισκους
http://www.ebay.com/itm/Mazda-6-MPS-2-3 ... 27bd2fd629
και πιασ εταιρειας ειναι οι δισκοι? 

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Βαγγελη μια ερωτηση.με τα Ferodo που φορας σφυριζουν κατα το φρεναρισμα πανω στην εργοστασιακη δισκοπλακα?

Giannhsss13 έγραψε:Καλοσορισες Βαγγελη!!!! να χαιρεσαι το θεριο σου,περνα και απο την ενοτητα νεα μελη να μας συστηθεις και να μας δειξεις και το καμαρι σου!!!!

vaggelis3MPS έγραψε: Πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια απο το καμαρι μου?

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:
Βαγγελη μια ερωτηση.με τα Ferodo που φορας σφυριζουν κατα το φρεναρισμα πανω στην εργοστασιακη δισκοπλακα?
Αν και η ερώτηση δεν απευθύνεται σε μένα, θα έλεγα ότι στο προηγούμενό μου όχημα είχα προχωρήσει στην συγκεκριμένη αλλαγή. Τα Ferodo δε σφύριξαν ποτέ
αλλά ούτε και βελτίωσαν το φρενάρισμα.

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης