Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας παιδες....
εχουμε λοιπον και λεμε:
1.- αμορτισερ BILSTEIN F4 VE3 BO74 H1
2.- ΟΧΙ δεν αλλαξα τα ελατηρια, μπηκαν ξανα τα μαμισια, απλα στο επανω μερος των μαμισιων αμορτισερ ειχε ενα τελειωμα πλαστικο σαν δακτυλιο που βγηκαν αυτα,
για να κατσουν τα νεα.Περιττο να πω οτι ειχαν σπασει και τα δυο αυτα πλαστικα εμπρος!!!!
3.- ειμαι ενας απο αυτους τους περιεργους, που ακομα και σε τακτα διαστηματα λεω και κανω ευθυγραμμιση, ετσι για να δω εγω πως ειναι!!!!
ΔΕΝ θα το αφησω λοιπον ετσι, απλα ειπαν οι τεχνικοι, να κανω 150-200 χμ να κατσει λιγο το οχημα, απο μονο του να δει πως του πανε....και μετα ναι!!!!
στο μαστορα για ευθυγραμμιση!!!!
και μην σας πω οτι αν δεν μου πει ο μαστορας ποσο ειναι αυτα τα αμορτισερ....θα παω να τα μετρησω ξανα στο ΚΤΕΟ, υπερβολη; δεν νομιζω....
4.- φιλτρο καμπινας οχι δεν αλλαξα, ειχε γινει η αλλαγη τον Ιανουαριο, στο μεγαλο ετησιο σερβις του, ετσι δεν χρειαστηκε νεο, θα το δουμε λιγο αργοτερα με το πλυσιμο στον Πλατωνα...
μηπως κανω και βιολογικο καθαρισμο του κλιματιστικου και της καμπινας, για τυχον βακτηριδια και σκονη απο τα πευκα.
5.- Αλλαγη λαδιων... καθε 5.000 χμ!!! ενω η μαμα εταιρεια λεει: καθε 10.000 αλλαγη, αλλα....ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ!!!! ωραια αντιπροσωπος ε; συν φιλτρο λαδιου...
αυτα εν συντομια παιδες και ξανα ευχαριστω για το ενδιαφερον σας....
νομιζω οτι καπως ετσι εχει η δουλεια, ΔΕΝ ειναι καποιο μερκελικο.... για να το αφηνουμε με τα προβληματα του
πρεπει να το προσεχουμε για να το εχουμε και να το ευχαριστιωμαστε....στο επακρο!!!! νομιζω;
αφηνω το οτι προς το χειμωνα; γινουν καποιες αλλες αλλαγες;