τα εφερα απο china μεσω banggood
και ηταν ολα free shipping οι εδω ledαδες προσπαθουν να βγαλουν το νοικι με 4 λαμπακια,ας προσεχαν.
λοιπον ΦΩΣ
και ηταν ολα free shipping 

Makisma έγραψε:Mεγαλε Δημητριε !!! Πολυ δυνατο φως βλεπω . Πρεπει να ειναι δυνατοτερο απο πριν ε?
Και ειναι η αρωστια μου .Οταν μπω μεσα το βραδυ η θελω να ψαξω για κατι , θελω δυνατο φως .
Το φως που πεφτει πανω στην κονσολα ,εiναι του led ,η το φλας της μηχανης ?

dim63 έγραψε:Μου την εδωσε και εμενα και αλλαξα τον εσωτερικο φωτισμο του tribute, πιο πολυ ειπα να τα αλλξω για την θερμοκρασια που ανεβαζαν οι πυρακτωσεως που ειχε τα led οπως ξερουμε ειναι κρυα.
τα εφερα απο china μεσω banggoodκαι ηταν ολα free shipping
![]()
![]()
οι εδω ledαδες προσπαθουν να βγαλουν το νοικι με 4 λαμπακια,ας προσεχαν.
λοιπον ΦΩΣ

kavasilas έγραψε:dim63 έγραψε:Μου την εδωσε και εμενα και αλλαξα τον εσωτερικο φωτισμο του tribute, πιο πολυ ειπα να τα αλλξω για την θερμοκρασια που ανεβαζαν οι πυρακτωσεως που ειχε τα led οπως ξερουμε ειναι κρυα.
![]()
![]()
λοιπον ΦΩΣ
Φιλε μου καλημερα , επειδη το σκεφτομαι να αλλαξω κι εγω τα εσωτερικα μπορεις να μου δωσεις περισσοτερα στοιχεια ?
με διευκολυνεις αφανταστα γιατι ο χρονος μου για ψαξιμο ειναι απο ελαχιστος εως καθολου. Σ'ευχαριστω!!

dim63 έγραψε:kavasilas έγραψε:dim63 έγραψε:Μου την εδωσε και εμενα και αλλαξα τον εσωτερικο φωτισμο του tribute, πιο πολυ ειπα να τα αλλξω για την θερμοκρασια που ανεβαζαν οι πυρακτωσεως που ειχε τα led οπως ξερουμε ειναι κρυα.
![]()
![]()
λοιπον ΦΩΣ
Φιλε μου καλημερα , επειδη το σκεφτομαι να αλλαξω κι εγω τα εσωτερικα μπορεις να μου δωσεις περισσοτερα στοιχεια ?
με διευκολυνεις αφανταστα γιατι ο χρονος μου για ψαξιμο ειναι απο ελαχιστος εως καθολου. Σ'ευχαριστω!!
Θα το κοιταξω να σου δωσω ακριβως τυπους και που ποσο

dim63 έγραψε:dim63 έγραψε:kavasilas έγραψε:dim63 έγραψε:Μου την εδωσε και εμενα και αλλαξα τον εσωτερικο φωτισμο του tribute, πιο πολυ ειπα να τα αλλξω για την θερμοκρασια που ανεβαζαν οι πυρακτωσεως που ειχε τα led οπως ξερουμε ειναι κρυα.
![]()
![]()
λοιπον ΦΩΣ
Θα το κοιταξω να σου δωσω ακριβως τυπους και που ποσο
δες εδω http://www.banggood.com/search/car%20le ... page1.html ειναι ακριβως οι λαμπες για την κεντρικη πλαφωνιερα, πισω εχει αλλο ντουι δεν το εχω κρατησει το νουμερο του. το πολυ πολυ την πισω την περνεις απο εδω.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης