SaBTaS έγραψε:Φιλε παρτο με κλειστα ματια που λενε...ειδικα εκει που εχουν φτασει οι τιμες τους αξιζουν καθε ευρω...
Αν δεν ειναι τρακαρισμενο παρτο......
Και μοτερ με προβλημα να εχει(λιγο απιθανο) λιγοτερο απο το να φτιαξεις το παλιοGolf θα σου βγει......
Εγω εχω κανει 370.000 χλμ στο ενα(εχουμε 2 στην οικογενεια)και το μονο που θελει τωρα ειναι τσιμοθχες παντου διοτι τρεχει+καιει λαδια.....αλλα και παλι απο οτι μου λενε στα συνεργεια αυτο που καιει τωρα ειναι πολυ λιγο....τεσπα....
Αποψη μου ειναι να κοιταξεις πρωτα αν εχει τρακαρει το αμαξι.....μετα αν τρεχει λαδια και ποσα(αν ειναι λιγα μην σε πολυνοιαζει αν ειναι περισσοτερα κανε παζαρι στην τιμη).....μετα κοιτα τα δισκοφρενα ειδικα τα πισω.....ειχαν ενα θεμα με το κρυο κολαγε το χειροφρενο οποτε τσεκαρε το παχος απο τους δισκους μηπος ειχε κολησει προσφατα και το ξεκολησε πριν το βγαλει για πουλημα.....
Επισεις αν ειναι το μοντελο του 92- 94 τσεκρε και την εξατμιση στην πολλαπλη διοτι εσπαζε......οχι οτι ειναι κανενα σοβαρο προβλημα απλα ακουγετε πιο πολυ.....
Απο ηλεκτρικα καλουδια προσεχε τα ηλεκτρικα παραθυρα αν δουλευουν ολα τα μοτερακια καλα αν οχι μην σε νοιαζει και πολυ......με 50-70 ευρω καθαρισες(τοσο κανει ολοκληρη η πορτα απο τρακαρισμενο αλλα εσυ το μοτερακι θες)...
Αν εχει ηλιοροφη πρεπει να την τσεκρεις καλα διοτι εδω ειναι ενα μεγαλο κοστος για επισκευη και πρεπει να το ξερει ο αλλος για να το κανει.....Αν την ανοιγε συστηματικα την οροφη τοτε ολα καλα.....αν ομως την ανοιγε μια φορα το χρονο μαλλον θα εχουν ξεραθει ολα μεσα........εμενα δεν εχει παθει τπτ γιατι την ανοιγω συχνα....αλλα στο δευτερο δεν ανοιγε προς τα πισω μονο πανω απο οταν το πηραμε...
Αν το παρεις βολτα κανε τον κοπο να κανεις ενα-δυο παρκαρισματα (ή αναστροφη ή γενικα μια αργη και καλη στροφη 90 μοιρων)για να εχεις την ευκαιρια να γυρισεις το τιμονι απο το κεντρο προς καθε ακρη ενω κινειτε το αμαξι......αυτο θα σου δωσει να καταλαβεις αν το υδραυλικο ειναι σωστο και αν κανει καποια τριξιματα-χτιπημα στην ροδα θα σου δειξει αν θελει ρουλεμαν.....
Ολα αυτα που σου λεω τα περισσοτερα ειναι προληπτικα οπως ειδες......ειναι πανω κατω οτι ακυρη ζημια εχουν βγαλει τα δυο Xedos που εχω(εγω και ο πατερας μου) εδω και 20 χρονια.....
Υ.Γ. μα καλα τοσα χρονια ολο VW Group eixes???Δεν σου ειπε κανενας για το γιαπονεζικα?????και ειδικα αυτο to Xedos 6 ειναι τρελο παραδειγμα....

SaBTaS έγραψε:Βασικα καλως ηρθες και μακαρι να μας μείνεις!
Ναι και τα δυο 1600cc....αυτο με τα 370.000 απο καινουριο.....αλλα μεχρι το 2003 που μου το εδωσε ο πατερας μου του έπινε το αιμα.....εχει κανει ΠΑΡΑπολλα χλμ στο χωμα μιας και εχουμε σχεση με αγροτικα μηχανηματα.....μετα το 2003 το πηρα εγω και του έπινα το αιμα στην Αθηνα σε κοντρες....
Για την ιστορία να ξερεις οτι το μοτερ που φοραει ειναι εξέλιξη του 1600cc που φορανε ολα τα πρωτης γενιας ΜΧ5....Εχεις ακουσει εσυ κανεναν να εχει παράπονο από ΜΧ5??????που τα λιωνουν κι ολας....
Το δικο μου λοιπον (αυτο με τα 370.000) δεν εχω παρατηρήσει δραματική μείωση στις επιδωσεις απλα καιει παραπανω βενζινη(+λαδι) απο το αλλο...επισεις ακουγετε πιο κουρασμενο στον ηχο απο οτι το αλλο που εχει 250.000...τωρα ειναι χωρις πινακιδες διοτι τον Αυγουστο θα μπει για γενικη επισκευή το μοτέρ....και ναι θα γινουν ολα.....ελλατηρια βαλβιδες τσιμουχες συμπλεκτης οτι χρειαστει.....
Δωξα το θεο ο Γκαμζιαρης ο Γιαννης που ειναι και αυτος εδω στο club κανει καλες τιμες και ειναι πάρα πολύ συνεννοήσιμος!
Γενικα του εχουμε δωσει πολυ αγαπη το δικο μου... και θα του δωσουμε και αλλη γιατι το αξιζει.....Να φανταστεις ο φαναρτζης που το ειχα βαψει πριν 2,5 χρονια (με ειχανε χαζοτρακαρει και που το πληρωναν) εμεινε να με κοιταζει οταν ειδε το χρωμα πριν τα χριστουγεννα και του ειπα οτι το πλένω ακομα με απαλό σφουγγαράκι και Proderm!!!!χαχαχαχα

REALZEUS έγραψε:Τάσο για δέσιμο είναι ο φάδερ σου!![]()
Νάσο, και με την μαμά καλά πάει αλλά με μια πιο σφιχτή ανάρτηση το αυτοκίνητο κάνει παπάδες! Είχε βάλεις ένας παλιός αγωνιζόμενος αμορτισέρ της KONI (με πατέντα, δεν έμπαιναν κανονικά) και μας έλεγε ότι δεν το πίστευε το πως έστριβε το "οικογενειακό".

constantinos έγραψε:REALZEUS έγραψε:Τάσο για δέσιμο είναι ο φάδερ σου!![]()
Νάσο, και με την μαμά καλά πάει αλλά με μια πιο σφιχτή ανάρτηση το αυτοκίνητο κάνει παπάδες! Είχε βάλεις ένας παλιός αγωνιζόμενος αμορτισέρ της KONI (με πατέντα, δεν έμπαιναν κανονικά) και μας έλεγε ότι δεν το πίστευε το πως έστριβε το "οικογενειακό".
και με τα εργοστασιακά αμορτισέρ 20ετιας που έχει ακόμα επάνω καλα παει

SaBTaS έγραψε:constantinos έγραψε:REALZEUS έγραψε:Τάσο για δέσιμο είναι ο φάδερ σου!![]()
και με τα εργοστασιακά αμορτισέρ 20ετιας που έχει ακόμα επάνω καλα παει
Δεν πιστευω οτι εχεις ακομα τα εργοστασιακα......20 χρονια μετα δεν θα ειχανε οχι λαδια μεσα ουτε το περιβλημα δεν θα ειχε μεινει....

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:και να πω μαλιστα Αλεξανδρε οτι το Xedos του Τασου με τα μαμα αμορτισερ και τον χαρακτηρα του αυτοκινητου εμπαινε αξιοπρεπεστατα στις απαιτητικες στροφες και καταλαβαινες το οριο απο την μαλακη αναρτηση που επετρεπε αρκετη ταλαντωση ...και ζαλαδα![]()

Επιστροφή στο Γενικά περι Xedos
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες