πολυ μπροστα οι εργοστασιακες του 8αριου!
Στελιο,μη τυχον και θυμασαι η γνωριζεις τι βαρος ειχαν αυτες που φορουσες στο 3αρι σου?

IOANNIS έγραψε:GiannhsAtenza έγραψε:Ρε λετε να χτυπησω και εγω ενα σετακι????
ξερουμε ποσα κιλα ζυγιζουν οι 18αρες του Rx????

DIOMAZDA έγραψε:IOANNIS έγραψε:GiannhsAtenza έγραψε:Ρε λετε να χτυπησω και εγω ενα σετακι????
ξερουμε ποσα κιλα ζυγιζουν οι 18αρες του Rx????
Γιάννη μπράβο σου,αλλά πίστεψε με όταν την σήκωσα την ζάντα θα έλεγα ότι μου φάνηκε ακόμα πιο ελαφριά.

kalidor έγραψε:Ναι καλο βαρος για 18αρες...αλλα δεν κρεμαει το 3αρι???

DIOMAZDA έγραψε:kalidor έγραψε:Ναι καλο βαρος για 18αρες...αλλα δεν κρεμαει το 3αρι???
Γιώργο όταν τις τοποθετήσω θα σας πω εντυπώσεις !!!Μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα διότι και δεν αλλάζω ουσιαστικά βήμα αλλά και επειδή πρόκειται για πολύ ελαφρύτερη ζάντα σε σχέση με αυτή που φόραγα

Touring the M3 1.6 έγραψε:DIOMAZDA έγραψε:kalidor έγραψε:Ναι καλο βαρος για 18αρες...αλλα δεν κρεμαει το 3αρι???
Γιώργο όταν τις τοποθετήσω θα σας πω εντυπώσεις !!!Μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα διότι και δεν αλλάζω ουσιαστικά βήμα αλλά και επειδή πρόκειται για πολύ ελαφρύτερη ζάντα σε σχέση με αυτή που φόραγα
Σάκη,θα χρειαστείς οπωσδήποτε χαμήλωμα.........

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Σακη,Αντωνη,δεν ξερω αν προσεξατε το βαρος του με 9,60 κιλα!ισως και για αυτο ο Στελιος δεν ειδε κατι ιδιαιτερο σε καταναλωση η κοψιμο...να το μυστικο
Στελιο η λοιποι φιλοι και κατοχοι 3αριων,τι βαρος εχουν οι εργοστασιακες ζαντες των 3αριων ΜΚ Ι?

stelios.mazda3club έγραψε:1,6 επί τέσσερα = 6,4
αν τις κρατήσω θα αλλάξω το προφίλ από 40 σε 45 για καλύτερη άνεση

Touring the M3 1.6 έγραψε:11.2kgm
stelios.mazda3club έγραψε:1,6 επί τέσσερα = 6,4
αν τις κρατήσω θα αλλάξω το προφίλ από 40 σε 45 για καλύτερη άνεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες