Λοιπον. Βρηκα το προβλημα που τοσο καιρο ειχε το αμαξι μου. Ας τα πουμε απο την αρχη ωστε να ειναι και ποιο ολοκληρωμενο το θεμα και εαν καποιο μελος παρατηρησει τα ιδια να ξερει τι ειναι. :btp:
Εδω και καμποσο αρκετο καιρο σε σχετικα τακτα χρονικα διαστημματα το αμαξι εκανε κομπιασματα-κοψιματα και αποτομη πτωση δυναμης. Στην αρχη πιστεψα οτι επεσα σε νοθευμενη βενζινη πραγμα που με το που την εβγαλα και εβαλα αλλη διορθωθηκε εκεινη την στιγμη (...πραγμα που με ανακουφισε) αλλα μετα απο μερικα χιλιομετρα ξαναεγινε. Μου μπηκα ιδεες οτι ειχε "σκουπιδακια" το ρεζερβουαρ μου και "πλακωθηκα" σε "ειδικα" καθαριστικα για το κυκλωμα της βενζινης αλλα γιατρεια καμια. Να τονισω οτι τα κοψιματα αυτα γινοντουσαν ΜΟΝΟ οταν παταγα φουλ γκαζι (...και οχι 50%), στις υψηλες στροφες κυριως (απο 5000στρ/ λεπτο και πανω) και δεν εμφανιζοντουσαν παντα. Δλδ μπορει να γινοταν για 2-3 μερες και μετα σταματαγε και ξαναγινοντουσαν μετα απο λιγο καιρο. Ετσι σκεφτηκα οτι θα ειχε "αρπαξει" η τρομπα βενζινης και οτι θα χρειαζοταν αλλαγη. Πανω στο ψαξιμο ετυχε και μιλησα με τον Γιαννη Ανδριανακη (PLEX TUNING) που τυχαινει να ειναι καλος φιλος και αφου του ειπα το ολο σκηνικο μου ειπε οτι κατα 90% το προβλημμα ειναι ηλεκτρικο και κυριως πολλαπλασιαστων. Εαν ηταν τρομπα θα ειχα συνεχως προβλημα , σε ολες τις στροφες και με οποιοδηποτε ποσοστο γκαζιου. Ετσι χθες εβαλα αγγελια οτι ψαχνω πολλαπλασιαστες και ο Reverant (ο Θεος να τον εχει καλα και να του δινει τα καλυτερα!!! :giveheart: ) μου εστειλε πμ και μου ειπε οτι το ιδιο ακριβως προβλημα ειχε η Ισμηνη (BLONDIE) και οτι και αυτηνης ηταν θεμα πολλαπλασιαστων. Κατευθειαν μιλησα με την Ισμηνη και μου ειπε το ιδιο πραγμα και οτι ο Καλογριτσας της βρηκε τι εφταιγε και της εδωσε την λυση. Ετσι σημερα μιλησα με τον Στελιο απο τον Καλογριτσα και αφου εκλεισα ραντεβου πηγα και κοιταξε τις καλωδιωσεις που κουμπωνουν στους πολλαπλασιαστες. Οντως το προβλημα βρεθηκε στον 3ο αλλα κυριως στον 4ο πολλαπλασιαστη και ειδικα στην φτσα που κουμπωνει πανω του. Ειδικα ο 4ος παταγε δεν παταγε και αυτος εκανε την ζημια. Αφου κρυωσε λιγο το αμαξι μου εκανε σε αυτους μια προεκταση και το προβλημα λυθηκε. Στην συζητηση πανω που ειχα με τον τεχνικο αλλα και τον Στελιο μου ειπε οτι αυτο το προβλημα εχει ξαναναφερθει σε NC διοτι απο μαμα εχει σχετικα κοντη καλωδιωση και με τα ζορια που τραβα ο κινητηρας μπορει να "κοψει" ενα μικρο καλωδιο.