Δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο να βγει απο τα "αυτακια" της που ηταν κουμπωμενη. Λιγη προσοχη ηθελε και βγαινει. Το μονο που θελει λιγη προσοχη ειναι οι δυο "βιδες" κλιπσακια...

που εχει αριστερα και δεξια που βιδωνει το λευκο προστατευτικο φελιζολ. Ενω νομιζεις οτι ξεβιδωνει απο την κατω μερια...

εχει ενα ποδαρακι...

που πρεπει να το σπρωξεις προς τα πανω με ενα ισιο μακρυ κατσαβιδι αλλα με προσοχη διοτι ειναι ευαισθητο αρκετα.
Πηγα σε μαγαζι με αξεσουαρ και διαλεξα σε μαυρο χρωμα μια σιτα που να μου αρεσε σαν σχεδιο (...βασικα ενα σχεδιο ειχε αλλα δεν με χαλαγε κιολας!!!). Πηρα ενα κομματι περιπου 1.00Χ0,40 οπου φτανει και περισσευει.
Στην αρχη εκανα μια δοκιμη..

στο πως θα μπει και που πρεπει να κοψω το συρματακι ωστε τα ποδαρακια που εχει ο προφυλακτηρας και κουμπωνει η μαμα πλαστικη σιτα να ερθουν και να μπουν μεσα στην μεταλικη σιτα και να σφηνωσουν. Αφου το σκεφτηκα αρχισα να κοβω για αρχη δεξια και αριστερα οση σιτα ηταν αχρηστη ωστε να αρχιζω να μονταρω καλυτερα και ποιο ευκολα!!!
Σιγα σιγα εκοβα ενα ενα τα συρματακια...

ωστε να κουμπωνουν τα αυτακια του προφυλακτηρα. Πηγαινα σε διαγωνια σειρα ωστε να εχω ποιο σταθερο αποτελεσμα και να μην μου γλυστραει.
Αφου τελειωσα με ολα εκανα το ραφιναρισμα της πιεζοντας την ελαφρως γυρω γυρω ωστε να κατσει οσο το δυνατον ποιο καλα και προσωπο στον προφυλακτηρα...

Και μετα απο λιγη ωρα το αποτελεσμα ειναι αυτο...

Σαν επιπλειον μετρο στηριξης αλλα και για να μην υπαρχει περιπτωση να φυγει απο την θεση της προσθεσα απο την μεσα μερια λιγη σιλικονη οπου με μια σπατουλιτσα την εφερα εκει που ηθελα...

Και το τελικο αποτελεσμα ειναι αυτο...

Τα εργαλεια που χρειαστηκα ηταν αυτα...

Συνολικο κοστος: 17ευρω σιτα + 1,80ευρω σιλικονη + 0,15ευρω σπατουλιτσα = 18,95ευρω
Χρονος κατασκευης : 10 λεπτα (...χωρις το βαλε-βγαλε του προφυλακτηρα).
BONUS...
Μιας και πριν λιγες μερες εβαλα αισθητηρες παρκαρισματος και ειχα "φτιαξει" χρωμα αυτοκινητου και μιας εβγαλα και το προφυλακτηρα ειπα να βαψω και το μπροστα σημα. Διαδικασια ακομα ποιο ευκολη αλλα μα μεγαλο ρισκο διοτι σπαει ευκολα τα ρημαδιασμενο. Επειδη ειχε ξαναβγει το σημα δυστυχως το ενα απο τα δυο ποδαρακια μου το ειχαν σπασει. Αφου το εβγαλα πηρα λεπτο γυαλοχαρτ και το ετριψα ελαφρος ισα να αγριεψει. Το σκουπισα και επλυνα καλα και αφου στεγνωσε εντελως , με σπρει ασταρι το περασα απο 30ποντους αποσταση 2 χερια με 30 λεπτα μεταξυ τους χρονο αναμονης. Μετα απο αυτο και αφου ειχε καλυφθει πληρες το σημα με το ασταρι πηρα το χρωμα που ειχα και αυτο σε σπρει και εκανα την ιδια διαδικασια αλλα με παραπανω χρονο αναμονης ωστε να στεγνωσει καλα. Τελος το περασα 2 χερια βερνικι σε σπρει παλι. Το αφησα 2 μερες ωστε να στεγνωσει καλα και να μην "κολλαει" στο χερι και εγινε ακριβως ιδιο με το υπολοιπο αμαξι. Το αποτελεσμα βγηκε αψογο και χωρις ατελειες.

Δυστυχως οι φωτο απο ολη την παρουσιαση δεν ειναι και οι καλυτερες. Το αποτελεσμα αδικειτε διοτι απο κοντα ειναι (...για τα δικα μου ματια!!!) υπεροχο.