ειναι ακομη μωρο !
Παντα καλοταξιδος Παναγιωτη ευχομαι και αφουλες ;και λατρης ταχυτητας,σιγουρα τελικα θα σου κολλησουμε εξτρα μικροβιο

plakos έγραψε:Να χαιρετισω κ γω με την σειρα μου την ομαδα κ να ευχηθω δυναμη στην ομαδα διαχειρισεις κ υγεια στον υπολοιπο κοσμο εδω μεσα. Σαν κ σας κ γω ενα 6 εχω στην διαθεση μου απολυτως καμια μετατροπη μιας κ δεν πολυ απασχολει ο τομεας αυτος. Η μονη μετατροπη κατι χιονολαστιχα που φοραω τους χειμερινους μηνες. Απο εκει κ περα απολυτα ευχαριστημενος απο το αμαξι μου κ συνεχιζουμε!!! Ευχομαι οτι καλυτερο σε ολους σας!!!
Παναγιώτη
στο MAZDASPEEDCLUB
6
ΠΑΟΚ
για

Coach Sam έγραψε:Αδερφέ Παναγιώτη καλώς μας ήρθες! Άκουσε με...... δε χρειάζεται να απαντάς σε κανέναν και να δίνεις εξηγήσεις.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ελεγα κι εγω,ποτε θα το δει αυτο ο Σταυρος μας!!
Βρηκες κι αλλη αδελφη ψυχη φιλε!!!

Coach Sam έγραψε:Αδερφέ Παναγιώτη καλώς μας ήρθες! Άκουσε με...... δε χρειάζεται να απαντάς σε κανέναν και να δίνεις εξηγήσεις.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
.
.
. Με το Mazda σου ,αλλα τοσα χιλιομετρα να κανεις ,παλι ευχαριστημενος θα εισαι .

κιδες να τους πληροφορησω της εξης διαδρομη. Κατερινη - Ουντινε περσι τον φεβρουαριο με το 6αρι μου. Ελλαδα, σκοπια, Σερβια, Κροατια, Σλοβενια κ διανυκτερευσει στο Ουντινε της Ιταλιας. Κοντα στα 2000 χλμ. Με χιονια σε σκοπια, Σερβια κ Κροατια κ πολυ χαμηλες θερμοκρασιες. Αλλα mazda εισαι δεν νιωθεις!!!

plakos έγραψε:Καθε μερα που φευγει αγαπω ολο κ περισσοτερο αγαπω το φορουμ. Φτιαχνομαι. Οσο για τις βελτιωσεις αρχισα να ψαχνομαι για κατι φιλτρα αερα κ ολοκληρωμενες εξατμισεις!!! Κ για τους φιλους ΠΑΟΚτσηδεςκιδες να τους πληροφορησω της εξης διαδρομη. Κατερινη - Ουντινε περσι τον φεβρουαριο με το 6αρι μου. Ελλαδα, σκοπια, Σερβια, Κροατια, Σλοβενια κ διανυκτερευσει στο Ουντινε της Ιταλιας. Κοντα στα 2000 χλμ. Με χιονια σε σκοπια, Σερβια κ Κροατια κ πολυ χαμηλες θερμοκρασιες. Αλλα mazda εισαι δεν νιωθεις!!!

Φίλε Παναγιώτη να σε καλοσωρίσω κι εγώ στην μεγάλη οικογένεια του MazdaSpeed Club που συνεχώς μεγαλώνει
Αφού σε καλοσώρησε και ο καλός φίλος Βασίλης (basilis1966) από την Κεντρική Ελλάδα και την πόλη της Λάρισας, πάμε
πιο ψηλά στην Βόρεια Ελλάδα και τη νύφη του Θερμαϊκού, την πανέμορφη Θεσσαλονίκη που σου στέλνει τους χαιρετισμούς της
, καλή διαμονή να έχεις, καλά post και MazdaSpeed Club είναι δίπλα σου για το
η οτιδήποτε κανονιστεί.
είναι και .....
αντέχει.

Επιστροφή στο Νέα Μέλη-(Ελλάδα-Κύπρος)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες