Χρηστος λοιπον απο Γαλατσι και μαλλον ειμαι απο τους μικροτερους της παρεας αφου μολις φετος εκλεισα τα 18 μου χρονια. Αυτοκινητο δεν εχω, τωρα ξεκιναω την περιπετεια μεσα στην αυτοκινηση ελπιζοντας σε λιγους μηνες να εχω το διπλωμα στα χερια μου.Παραλληλα μαζευω οτι χρηματα μπορω να αποκτησω ενα αυτοκινητο να το εχω για την παρτι μου.
Τωρα στο club μπηκα γιατι πρωτον το αυτοκινητο μου το θελω
. Οχι απαραιτητως αλλα εχω μεγαλη προτιμηση σε αυτη τη λατρεμενη εταιρεια.20 χρονια βλεπετε ο πατερας με το 323F με εκανε να τα λατρεψω και ας μην ξερω πολλα πραγματα ακομα.Ετσι μεσα απο τις συζητησεις με βοηθανε να μαθω πολλα πραγματα για τα συγκεκρημενα αυτοκινητα και να αρχιζω να καταλαβαινω σιγα σιγα τι ''παιζει''Οσο αναφορα την αγορα αυτοκινητου που ευελπιστω να γινει στο αμεσο μελλον, δεδομενου και της καταστασης θα κοιταξω προφανως καποιο μεταχειρισμενο με λιγα χρηματα οπως για παραδειγμα καποιο MX-5 MK1.Οταν ερθει η στιγμη βεβαια θα ζητησω και την βοηθεια σας ως πιο εμπειροι οδηγοι και γνωστες να με κατατοπισετε
Αυτα για αρχη απο εμενα και ελπιζω σιγα σιγα να γινω πιο ενεργος στις συζητησεις και καποια στιγμη γιατι οχι να ερθω με το καλο σε καποια συνατηση του club!!
Keep Calm and Have a

. 
Ποσα χιλιομετρα εχει ο γερολυκος??
! Τις πίστες δεν τις έχουμε για να κάθονται!