Touring the M3 1.6 έγραψε:Θόδωρε...το φιλαράκι την έχει καταβρεί!Όταν λες"την έβγαλαν",μήπως ξέρουμε τους λόγους και για πόσα χλμ.τη φόραγαν;....Όσο για τις ρυθμίσεις,η Hotbits έχει 40 σκάλες,τη στιγμή που η v2 για παράδειγμα(όπως και η τρία) έχει 10!!!!Πάντως,θα βοηθούσε πιστεύω,το σχόλιο κάποιου που τις έχει φορέσει....
υγ.και οι δύο,είναι πολύ καλές.....παίζουν ρόλο τα "θέλω" του καθενός......
Έχω οδηγήσει μπς 3 με την ανάρτηση αυτή την είχε επάνω για 18000χλμ κ τα προβλήματα ηταν τα εξής, πίσω έβρισκε πάντα με την μαμά διάσταση ελαστικόν,το είχε τέρμα σηκωμένο(μόλις 1 πόντο πάνω απο το εργοστασιακό ύψος) μιας κ ήταν ο μόνος τρόπος για να μην βρίσκει πίσω άλλα το αμαξι ηταν απίστευτα σκληρό παρόλο που το είχε σχεδόν τέρμα μαλακό.....Επίσης, στα 10000 χλμ το μπροστά αριστερό αμορτισέρ χρειάστηκε αλλαγή τα έφτυσε .
Πλέον το παιδί έβαλε την εργοστασιακή ανάρτηση.
Τέλος, να πω οτι έχω οδηγήσει μπς3 με kw,bilstein,bc,xyz κ hotbits θεωρώ οτι η hotbits κατ εμε θα ήταν στην τελευταία θέση.

οσο αναφορα για αλλες εταιρεις η kw variant 3 νομιζω ειναι η top λυση για το mps.ωστοσο πολυ καλα λογια εχω ακουσει και για την bc οπου οι προδιαγραφες της ειναι αποκλειστικα για το mps.