Tsimata Nokami έγραψε:πραγματικα οσο περναει ο καιρος ολο κ πιο "ερωτευμενος" γινομαι με αυτο,ειμαι πολυ τυχερος που το εχω στα χερια κ στα ποδια μου!
Τι να πω βρε παιδια! εχω περιπου 2 εβδομαδες που πηγαινοερχομαι σπιτι δουλεια(Πευκη-Σχηματαρι) με το 7αρι,καθως το παλιο μου μικρο που ειχα το εδωσα.προσωρινη λυση φυσικα,καθως θα αποκτησω σε λιγες μερες το νεο μου
για τις καθημερινες μου μετακινησεις(οπελ κορσα 1.3 cdti).Δρατωμαι της ευκαιριας αυτης των 2 εβδομαδων και εχω να πω τα εξης
Ποσο τυχερος ειμαι που ειμαι κατοχος ενος τετοιου αυτοκινητου
Το 7αρι για εμενα ειναι το κατι αλλο!Ποσο το λατρευω,ανετο,ασφαλες,"υπακουο" και αν θελησει να δειξει τα "δοντια" του το κανει κ με το παραπανω! Ποσο μαρεσει τελικα.Ερχομαι σπιτι με το cruise με 6η χαλαρα στις 2.5 χιλ. στροφες με τι μουσικουλα χαλαρα.Το καλυτερο δε ο χειμωνας ειναι η αγαπημενη του εποχη!Ποσο τυχερος ειμαι! Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω φερει ποτε στα ορια του και ουτε θελω να πω την αληθεια,ειμαι τετοιου ειδους οδηγος!
Σιγουρα εχει και αλλα χαρισματα που δε τα εχω ανακαλυψει ακομα!Επισης θελω να πω πως,απο αυτα που ακουω απο αλλους φιλους 7αριων πρεπει τελικα να ειμαι με τα λιγοτερα προβληματα!Μονο δισκοπλακες εχω αλλαξει και μια τσιμουχα στη πλευρα του καθρεφτη.Ευχομαι να συνεχισω ετσι! Για την καταναλωση δε 12,3 μεσο ορο
Με συναρπαζει καθε φορα που το οδηγω ιδιως αυτες τις ημερες που το εχω σχεδον καθημερινα! το 7αρι ειναι αυτοκινητο ιδιαιτερο και αδικημενο!Αγαπημενε Ιαπωνα σε ευχαριστω!Βγαινω καμια φορα,εστω και μετα απο 3μιση χρονια συμβιωσης,το κοιταω απο το μπαλκονι μου,κατω στο υπαιθριο μου parking και το χαζευω,λες και το αγορασα χτες!
..και φυσικα το καλυτερο,μολις κλεισεις τη πορτα απο το 7αρι,πριν καν βαλεις τη μιζα μπρος..ολα μα ολα ειναι παρελθον! τα φιλια μου σε ολους!αυτα!

Σαν σπορ σενταν,ολα συνηθεια ειναι λοιπον!!
Καποια στιγμη,αν το βελτιωσεις,θα το λατρεψεις ακομη περισσοτερο το γκαζι του!Συνηθισε το υπαρχον,που θα σου παρει καιρο και οταν το βαρεθεις,κανεις την μοντα σου!