[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Σεπ 11, 2026 11:41 ]

Εντυπώσεις από το Mazda CX7

Re: Εντυπώσεις από το Mazda CX7

Δημοσίευσηαπό Tsimata Nokami την Κυρ Φεβ 03, 2013 12:33

Tsimata Nokami έγραψε:πραγματικα οσο περναει ο καιρος ολο κ πιο "ερωτευμενος" γινομαι με αυτο,ειμαι πολυ τυχερος που το εχω στα χερια κ στα ποδια μου!

Τι να πω βρε παιδια! εχω περιπου 2 εβδομαδες που πηγαινοερχομαι σπιτι δουλεια(Πευκη-Σχηματαρι) με το 7αρι,καθως το παλιο μου μικρο που ειχα το εδωσα.προσωρινη λυση φυσικα,καθως θα αποκτησω σε λιγες μερες το νεο μου toot για τις καθημερινες μου μετακινησεις(οπελ κορσα 1.3 cdti).
Δρατωμαι της ευκαιριας αυτης των 2 εβδομαδων και εχω να πω τα εξης

Ποσο τυχερος ειμαι που ειμαι κατοχος ενος τετοιου αυτοκινητου

Το 7αρι για εμενα ειναι το κατι αλλο!Ποσο το λατρευω,ανετο,ασφαλες,"υπακουο" και αν θελησει να δειξει τα "δοντια" του το κανει κ με το παραπανω! Ποσο μαρεσει τελικα.Ερχομαι σπιτι με το cruise με 6η χαλαρα στις 2.5 χιλ. στροφες με τι μουσικουλα χαλαρα.Το καλυτερο δε ο χειμωνας ειναι η αγαπημενη του εποχη!Ποσο τυχερος ειμαι! Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω φερει ποτε στα ορια του και ουτε θελω να πω την αληθεια,ειμαι τετοιου ειδους οδηγος!

Σιγουρα εχει και αλλα χαρισματα που δε τα εχω ανακαλυψει ακομα!Επισης θελω να πω πως,απο αυτα που ακουω απο αλλους φιλους 7αριων πρεπει τελικα να ειμαι με τα λιγοτερα προβληματα!Μονο δισκοπλακες εχω αλλαξει και μια τσιμουχα στη πλευρα του καθρεφτη.Ευχομαι να συνεχισω ετσι! Για την καταναλωση δε 12,3 μεσο ορο :o :o :o :o Οι παραγοντες πολλοι...!

Με συναρπαζει καθε φορα που το οδηγω ιδιως αυτες τις ημερες που το εχω σχεδον καθημερινα! το 7αρι ειναι αυτοκινητο ιδιαιτερο και αδικημενο!Αγαπημενε Ιαπωνα σε ευχαριστω!Βγαινω καμια φορα,εστω και μετα απο 3μιση χρονια συμβιωσης,το κοιταω απο το μπαλκονι μου,κατω στο υπαιθριο μου parking και το χαζευω,λες και το αγορασα χτες!

..και φυσικα το καλυτερο,μολις κλεισεις τη πορτα απο το 7αρι,πριν καν βαλεις τη μιζα μπρος..ολα μα ολα ειναι παρελθον! τα φιλια μου σε ολους!αυτα!
ΤSIMATA NOKAMI....ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΘΕΟΣ...ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ,ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΜΑΥΡΟΙ Α.Ε.
Άβαταρ μέλους
Tsimata Nokami    
0,7 Bar
0,7 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: MAZDA CX7/2.3L T. GRAND TOURING-BLACK BRILLIANT

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Παρ Ιαν 17, 2014 15:24

dmyronis έγραψε:
Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Εννοεις Κωστα στο θεμα φρεναρισματος η δισκοπλατου?
Γιατι η μηχανη μπορει πια να ανοιγει,χρειαζεται κιολας!

Οπως σας ειπα και στο αλλο topic το μονο που με ξενερωσε ηταν το τρεμουλο στο τιμονι με φρεναρισμα πανω απο 80 και ενω μολις το πηρα του φορεσα οανω pirelli scorpion(νομιζα οτι εφταιγαν τα λαστιχα γιατι ετρεμε και στην κυληση).
Τωρα πλεον στην οδηγηση ειναι τελειο αλλα στο φρεναρισμα εχει το τρεμουλο και μολις φιαβασα το topic με τους δισκους αμεσως μου σκασε οτι αυτο πρπεπει να φτειε.

Απλα δεν μπορω να φανταστω πως εμφανιστηκε αυτο το προβλημα σε 8.000 χιλιομετρα. Οταν το πηγα και στη mazda για ελεγχο τσεκαραν τακακαι και δισκο και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα και δεν θελουν αλλαγη. Βεβαια δεν ελυσαν δισκο να δουν αν ειναι στραβος μονο αν ειναι φαγωμενος.

Εκτος αυτου του θεματος και του lag χαμηλα, στο ταξιδι ειναι οντως σαν λιμουζινα.
Το slk παντως με προγραμμα τροχαλια εδεινε 200 τροχο και πραγματικα ηταν αμαξι που χαιροσουν να οδηγεις.

Με ενα προγραμμα Δημητρη μελλοντικα θα το εξαλειψεις αρκετα,ενω σαν lag,δεν ειναι και τραγικο τολμω να πω!Ιδιως αν εχεις οδηγησει παλαιοτερα τουρμπο,αυτο θα σου φανει σχεδον ατμοσφαιρα :lol:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό iceberg την Παρ Ιαν 24, 2014 16:06

Παιδιά το αυτοκίνητο το έχω στην κατοχή μου 2 εβδομάδες τώρα οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη,
αλλά....
από το πρώτο ταξίδι που έκανα έμεινα πολύ ικανοποιημένος, έγραψα και σχετικά.

Το δεύτερο ταξίδι που έκανα χτες μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε!
Ήμουν λίγο πιο άνετος με το αυτοκίνητο, αφού την πρώτη φορά πιο πολύ χάζευα μέσα και έπαιζα με τους διακόπτες!!

Ήμουν λοιπόν πιο άνετα όσον αφορά τον όγκο του αυτοκινήτου αλλά και τη συμπεριφορά του στο δρόμο.
Το αμάξι είναι ασφαλέστατο όσο αφορά το κράτημα (δεν το πίεσα πάρα πολύ γιατί τα λάστιχα δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση) τόσο σε ευθεία όσο και σε στροφές. Νομίζω ότι αν κάποιος ξεπεράσει τον φόβο (φυσιολογικός ίσως) που νιώθεις από την κλίση που παίρνει το αυτοκίνητο στις στροφές, μπορείς να μπεις με πολλά χλμ χωρίς απρόοπτα.
Σε ανοικτό δρόμο είναι σταθερό, άνετο και με πολύ καλή θέση οδήγησης. Στις στροφές γλυστράει λίγο το κάθισμα αλλά ...οκ!
Οι θόρυβοι που ακούς στις υψηλές ταχύτητες είναι πολύ περιορισμένοι και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν.
Η δύναμη που έχει είναι εντυπωσιακή! Στις χαμηλές ταχύτητες βυθίζοντας το πόδι στο γκάζι ένιωθα να κολλάω στο κάθισμα ενώ στις υψηλές ανέβασε με χαρακτηριστική ευκολία και ήταν σταθερό και άνετο ακόμα και στα 200χλμ/ώρα. Γενικά ένιωσα ότι όσο ανέβαζα ταχύτητα τόσο πιο καλά πάταγε στο δρόμο. Την ώρα που βυθίζεις το δεξί πόδι δεν πρέπει να κοιτάς τη στιγμιαία κατανάλωση γιατί σε πιάνει πανικός!

Ένα μικρό παράπονο ίσως είναι ότι οι εξωτερικοί καθρέπτες έτρεμαν από κάποια ταχύτητα και πάνω.
Επίσης παρατήρησα ότι στις κάπως απότομες επιταχύνσεις ένιωθα κάτι σαν 'κλοτσιά' στο αυτοκίνητο, σαν κάτι να κούμπωνε ας πούμε και μετά ανέβαζε σαν τρελό!
Δύο προβληματάκια που έχω παρατηρήσει είναι:
1. Ένα ελαφρύ τρίξιμο από την κονσόλα στο ξεκίνημα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο, το οποίο μετά από 1 λεπτό το πολύ σταματάει.
2. Ένα τρίξιμο από πίσω στο πορτ-μπαγκάζ στις έντονες ανωμαλίες του δρόμου, όταν είναι φορτωμένο το αυτοκίνητο με αποσκευές ακούγεται αρκετά λιγότερο έως καθόλου.

Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες μέρες που επιστρέφω Λευκάδα!
iceberg    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX-7 Grand Touring S/R

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Παρ Ιαν 24, 2014 20:42

Δημητρη,θυμαμαι χαρακτηριστικα την πρωτη φορα που οδηγησα ενα Νiva ,η πρωτη μου εμπειρια και μαλιστα με σκληροτραχηλο 4Χ4!Μονο χαμηλα αυτοκινητα ειχα οδηγησει και συγκεκριμενα Saxo!
Το αμαξι ολοκαινουριο και παω να στριψω σε ενα φαναρι της Κατεχακη απο Αργυρουπολη!Μαζι με τον πατερα μου μεσα,παιρνω οπως ημουν συνηθισμενος να παιρνω μια στροφη και..ΩΠΑ ΛΕΩ,ΓΕΡΝΟΥΜΕΕΕΕ,ΠΑΤΕΡΑ ΝΤΕΛΑΠΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ titanic titanic titanic Ποτε δεν ντελαπαραμε,απλως γεραμε...τι αν σου λεω λοιπον Δημητρη,που να με εβλεπες λιγο καιρο μετα πως επαιρνα τις στροφες με τον Ρωσσο! smilie_car Σαν σπορ σενταν,ολα συνηθεια ειναι λοιπον!!
δες και ενα αποσπασμα μου απο εξορμησεις μου toot

Φαντασου λοιπον,τι περιθωρια εχει το 7αρι σου προσφυσης! :bow:

Ενα τετρακινητο που σεβεται τον εαυτο του,στις ανωμαλιες τριζει λιγο :lol: :lol: :lol:

Με το γκαζι ηδη βλεπω τις καλυτερες εντυπωσεις,ημουν βεβαιος φιλαρακι!!! :turbo: Καποια στιγμη,αν το βελτιωσεις,θα το λατρεψεις ακομη περισσοτερο το γκαζι του!Συνηθισε το υπαρχον,που θα σου παρει καιρο και οταν το βαρεθεις,κανεις την μοντα σου! toot
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό iceberg την Δευτ Ιαν 27, 2014 18:15

Επιστροφή Λευκάδα σήμερα και έχουμε:
Μέση κατανάλωση: 10lt/100km
Μέση ωριαία ταχύτητα: 90 km/h
Πολύ χαλαρή οδήγηση, καθόλου ανοίγματα. Με αρκετό cruise από Αθήνα μέχρι το Ξυλόκαστρο περίπου. Τελικά όταν δεν το πατάς έχει πολύ αποδεκτή κατανάλωση.
Δυστυχώς το τρίξιμο στο πίσω μέρος (μάλλον από το πορτ μπαγκάζ) σε οδόστρωμα με ανωμαλίες εξακολουθεί και μάλλον επιδεινώθηκε. Ο δρόμος μετά τη γέφυρα Ρίο - Αντίριο είναι ψιλοχάλια και καταντάει πολύ ενοχλητικό.
iceberg    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Ιαν 27, 2014 19:08

Ξεκινα για το τριξιμο με σπρευ σιλικονης και βλεπουμε Δημητρη! toot

Τελικά όταν δεν το πατάς έχει πολύ αποδεκτή κατανάλωση.

Το τουρμπο οταν ξερεις να το εκμεταλλευτεις ειπαμε...ειναι φιλος αμς :turbo: xexe
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό iceberg την Τρί Ιαν 28, 2014 07:44

Σπρέι σιλικόνης σε ποιά σημεία;
Είναι μόνο για τα λαστιχένια τμήματα ή μπορώ και αλλού να το χρησιμοποιήσω;
iceberg    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Ιαν 28, 2014 17:00

Παντου Δημητρη οσο κι αν ακουγεται :lol: :lol: :lol: :lol:

Δες κι εδω τι εγινε τις προαλλες toot

Κατι ακουγεται αλλα τι?
:arrow: viewtopic.php?f=187&t=6574&start=75
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό CX7 την Παρ Οκτ 17, 2014 12:58

Tsimata Nokami έγραψε:
Tsimata Nokami έγραψε:πραγματικα οσο περναει ο καιρος ολο κ πιο "ερωτευμενος" γινομαι με αυτο,ειμαι πολυ τυχερος που το εχω στα χερια κ στα ποδια μου!

Τι να πω βρε παιδια! εχω περιπου 2 εβδομαδες που πηγαινοερχομαι σπιτι δουλεια(Πευκη-Σχηματαρι) με το 7αρι,καθως το παλιο μου μικρο που ειχα το εδωσα.προσωρινη λυση φυσικα,καθως θα αποκτησω σε λιγες μερες το νεο μου toot για τις καθημερινες μου μετακινησεις(οπελ κορσα 1.3 cdti).
Δρατωμαι της ευκαιριας αυτης των 2 εβδομαδων και εχω να πω τα εξης

Ποσο τυχερος ειμαι που ειμαι κατοχος ενος τετοιου αυτοκινητου

Το 7αρι για εμενα ειναι το κατι αλλο!Ποσο το λατρευω,ανετο,ασφαλες,"υπακουο" και αν θελησει να δειξει τα "δοντια" του το κανει κ με το παραπανω! Ποσο μαρεσει τελικα.Ερχομαι σπιτι με το cruise με 6η χαλαρα στις 2.5 χιλ. στροφες με τι μουσικουλα χαλαρα.Το καλυτερο δε ο χειμωνας ειναι η αγαπημενη του εποχη!Ποσο τυχερος ειμαι! Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω φερει ποτε στα ορια του και ουτε θελω να πω την αληθεια,ειμαι τετοιου ειδους οδηγος!

Σιγουρα εχει και αλλα χαρισματα που δε τα εχω ανακαλυψει ακομα!Επισης θελω να πω πως,απο αυτα που ακουω απο αλλους φιλους 7αριων πρεπει τελικα να ειμαι με τα λιγοτερα προβληματα!Μονο δισκοπλακες εχω αλλαξει και μια τσιμουχα στη πλευρα του καθρεφτη.Ευχομαι να συνεχισω ετσι! Για την καταναλωση δε 12,3 μεσο ορο :o :o :o :o Οι παραγοντες πολλοι...!

Με συναρπαζει καθε φορα που το οδηγω ιδιως αυτες τις ημερες που το εχω σχεδον καθημερινα! το 7αρι ειναι αυτοκινητο ιδιαιτερο και αδικημενο!Αγαπημενε Ιαπωνα σε ευχαριστω!Βγαινω καμια φορα,εστω και μετα απο 3μιση χρονια συμβιωσης,το κοιταω απο το μπαλκονι μου,κατω στο υπαιθριο μου parking και το χαζευω,λες και το αγορασα χτες!

..και φυσικα το καλυτερο,μολις κλεισεις τη πορτα απο το 7αρι,πριν καν βαλεις τη μιζα μπρος..ολα μα ολα ειναι παρελθον! τα φιλια μου σε ολους!αυτα!

Tο ιδιο κι εγω τυχερος αισθανομαι φιλε.Αυτοκινητα όπως το CX-7 έγραψαν ιστορια κι αφησαν το στίγμα τους στην Ελλάδα. η επιτυχια δεν συνεχίστηκε εξαιτιας της φορολογισης και κρισης.Κριμα αλλα σαν κατοχοι αισθανομαστε τυχεροι οσοι τα εχουμε και κρατουν αξια τα οχηματα μας
Δημήτρης --- CX-7 Touring
CX7    
1,1 Bar
1,1 Bar

Δημοσίευσηαπό octavianos VRS την Τρί Νοέμ 18, 2014 20:26

Νασοοοοοοοοοοοοο,μετα απο ενα 2μερο με οχημα της «δουλειας» :-) με βλεπω με το νεο ετος σου λεω!!!!!!!!!!!!
Εικόνα
ΝΕΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ADMIN!!!!!!
http://www.ktimaamvrosia.gr/
Άβαταρ μέλους
octavianos VRS    
-0,7 Bar
-0,7 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Νοέμ 18, 2014 21:37

Φιλε τι εγινε????Καβαλησες cx7??????δεν πιστευω να αποχωριστεις το c2???? toot
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό octavianos VRS την Τετ Νοέμ 19, 2014 16:30

στο c2 μπαινει υγραεριο και δεν τ αποχωριζομαι, το αλλο αν προχωρησω θα ναι για βολτες :-) :turbo:
Εικόνα
ΝΕΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ADMIN!!!!!!
http://www.ktimaamvrosia.gr/
Άβαταρ μέλους
octavianos VRS    
-0,7 Bar
-0,7 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Νοέμ 19, 2014 19:19

Φιλε,αν μπορεσεις θα κανεις την καλυτερη δουλεια!!!Θα κανεις ξενοιαστες ,αεροπορικου τυπου βολτες!!! :turbo: :turbo: :turbo: :turbo:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό ghortat την Τρί Δεκ 02, 2014 18:01

Λοιπόν για να γράψω κι εγώ μερικές εμπειρίες αφού έλειπα 3 μέρες να μαζέψω τις ελιές στον Πύργο κ γύρισα σήμερα...
Λοιπόν, το όχημα δεν παίζεται, τέτοια άνεση αλλά και οδηγική συμπεριφορά δεν έχω δει. Μιλάμε για αεροπλάνο, είμασταν 4 άτομα και ο σκύλος μας κ τα χιλιόμετρα τα κατάπινε για πλάκα στο δρόμο της Καλαμάτας. Ειδικά στις ανηφορικές διαδρομές είχα ξετρελαθεί. Αφού ενώ μπορούσα να τρέξω δεν το έκανα με πρόσχημα ότι το ένα λάστιχο πρέπει να αλλαχτεί, που πρέπει δηλαδή αλλά χωρίς καθόλου να προβληματίζει στην κίνηση σε εθνική - την 4κίνηση την αντιλήφθηκα 2 φορές στιγμιαία, απλά απολάμβανα το cruise και έπαιζα με τα κουμπάκια! Η χαρά του παιδιού λέμε! Συνήθισα αμέσως το ύψος και τον όγκο του όπως και τον συμπλέκτη.
Αρνητικά: Την κατανάλωση δεν την έχω συνηθίσει ακόμα, αν κ πρόσεχα στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αλλά όταν το έτρεχα πραγματικά έβλεπα μισό ντεπόζιτο να αδειάζει σε 150χλμ! Επίσης δεν ξέρω τι φταίει και αν κάτι δεν κάνω καλά αφού κάποιες φορές σε χαμηλές στροφές 1η-2α κάνει κάτι περίεργα κοψίματα σαν να θέλει περισσότερο γκάζι. Άλλαζα ταχύτητα γιατί δεν μπορούσα να προσδιορίσω τι έφταιγε ακριβώς. Δοκιμάζοντας πάντως να πάω γρήγορα από στάση (διόδια) με καρφωτές τις ταχύτητες συνειδητοποίησα πιο έντονα αυτό το περιβόητο lag που όλοι οι κάτοχοι έχετε αναφέρει κατά καιρούς... Αν πηγαίνεις νορμάλ μπορεί κ να μην το αντιληφθείς.

ΥΓ1. Σήμερα καθώς γύριζα έπαιζα πάλι με το cruize και λίγο πριν τα Μέγαρα με έπιασε η όρεξη κ ενώ πατούσα το κουμπί για επιτάχυνση κάπου γύρω στα 180+ κοιτάω στον καθρέφτη κ βλέπω κολλητά ένα S3. Πριν προλάβω να κάνω πολλά πολλά περνάει από δεξιά! Τέσπα, τον πέρασα πιο κάτω αλλά το θέμα είναι ότι δεν το έχω συνηθίσει το όχημα ακόμα σε τελικές κ επιταχύνσεις... Εν καιρώ!
ΥΓ2. Θα ανεβάσω φωτό σε άλλο θέμα αφού προηγηθεί λίγο detailing πρώτα. Πήγαμε στα χωράφια κ το αμαξάκι είναι μέσα στη λασπουριά!
EDIT
ΥΓ3. Κάποια στιγμή σε υψηλή ταχύτητα ο σκύλος ήταν ιδιαίτερα τρομαγμένος (ήταν στο πορ μπαγκάζ) κ έκοψα χαμηλώνοντας παράλληλα τη μουσική κ ακουγόταν ένας συνεχής θόρυβος από πίσω (από 140 κ πάνω τελική) που εικάζω ότι είναι ο πίσω υαλοκαθαριστήρας που χτυπούσε στο τζάμι. Θα το κοιτάξω να σιγουρευτώ.
Εικόνα
ghortat    
0,4 Bar
0,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX-7 2009 Grand Touring SR

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Δεκ 03, 2014 17:08

Γιωργο,εισαι πια airborne φιλε!!! smilie_car smilie_car yiiiio yiiiio

Καλοταξιδος παντα και με τετοια χαμογελα! toot xexe

Οτι ειπες γενικα ισχυει,ενω λογικοτατο ειναι με τετοιο βαρος ,αλλα και ταχυτητες να καταναλωνει!

Πιεσμενο πιστευω θα εχεις αυτονομια ενα 380αρι μαξ!

Χαλαρα θα εισαι στα 480 με 500 νομιζω!

Προσοχη στον σκυλακο σου!!
Εγω αντιθετως δενε χω προβλημα απο τον σκυλο,αλλα απο την συζυγο :lol:

Λοιπον,κατεβηκα Σπαρτη με το saxo 1.6 και οταν στην ευθεια της Τριπολης επιασα 200 ...εκεινη ουδεν προβλημα...χαμογελαστη και ανετη!!! wtf :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικα περι CX 7

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες