Καλημερα στην παρεα!Εχω εντονο τριξιμο στο ντεμπραγιαζ κατα τις αλλαγες ταχυτητων εδω και περιπου εικοσι μερες .Δεν επηρεαζει τις αλλαγες ταχυτητων οι οποιες γινονται μια χαρα αλλα ειναι ακρως εκνευριστικο καθοτι ειναι σαν να πατας ποντικακι καθε φορα!Σημερα το πηγα για το σερβις του στα 72000 χλμ και το ανεφερα αλλα δυστυχως δεν ετριζε καθοτι δεν το κανει παντα αλλα οποτε του ερθει! Ο ανθρωπος μετα το σερβις μου ειπε οτι ειναι μια χαρα μαλιστα μου λεει οτι ο συμπλεκτης του ειναι σε αριστη κατασταση δεν χρειαζεται καποια αλλαγη και οτι γρασαρισε οτι μπορουσε εξωτερικα και αν συνεχισει να τριζει να το αφησω ετσι διαφορετικα πρεπει να προχωρησει σε κατεβασμα μονο και μονο για γρασαρισμα τσαμπα λεφτα χωρις λογο δηλαδη!Μολις το πηρα μετα απο λιγο ξανα τα ιδια!! Ειχε κανεις κατι παρομοιο και αν ναι πως το ελυσε? Σας ευχαριστω!
το wd40 νασο περιεχει και δυαλιτικο για να αφαιρει τη σκουρια. αρα σε καμια περιπτωση δεν κανει για λαδωμα! μονο με σωστο γρασαρισμα θα διωρθωθει το προβλημα!!!
Ναι βρε παιδια εσκυψα κατω απο το πενταλ το ψεκασα φουλ με WD-40 και απολυτως τιποτα! Σαν να μην το ψεκασα καθολου ηταν! Αν ανοιξω το καπω υπαρχει καποιο σημειο να ψεκασω? Αλλα εδω και στο σερβις μου ειπαν οτι γρασαρανε ολλα τα εξωτερικα σημεια και ΤΙΠΟΤΑ!!
Μου το κάνει και εμένα χρόνια τώρα, ειδικά μέσα στην πόλη μετά από πολύ δουλεμα. Δεν είναι κάτι να φοβάσαι. Επιπλεον το getz που μου έκανε ακριβώς το ίδιο, λάδωσα την τρόμπα του αμπραγιαζ μέσα στο χώρο του κινητήρα. Βάλε κάποιον να πατάει πετάλι και δες τι ανοίγει (αμπραγιάρει) και λάδωσέ το. Αν έχει βρωμιά βγάλε το πρώτα. Στο getz ήταν χύμα και επιανε βρώμα και ετριζε...