[ +/- ] [ Τώρα είναι Τρί Σεπ 22, 2026 11:19 ]

ΔΙΑΦΟΡΑ

Re: ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημοσίευσηαπό speeddriver την Δευτ Ιούλ 01, 2013 11:04

Δημητρης01 έγραψε:ειπωθηκε αλλου απο καποιον Σουηδο σε καποιο μιτινκ.

Πεθαινει ενας τυπος, (προφανως Σουηδος), και παει στον Αγιο Πετρο.

Εκει του ανακοινωνουν οτι ειναι αμαρτωλος και θα παει στην κολαση, οποτε τον πανε σε ενα μερος που ειχε διασπαρτα τεραστια καζανια (μεγεθους δεξαμενων πετρελαιου) με το καθενα καζανι να γραφει το ονομα μιας χωρας. Μεσα στα καζανια ηταν οι κολασμενοι της καθε χωρας και βασανιζονταν.

Παρατηρει ο τυπος λοιπον οτι πανω στα καζανια, στο χειλος περιμετρικα, περιπολούν διαβόλοι με πηρούνες και καμακια.

Ρωτά λοιπον:
- "Τι ειναι αυτοι πανω στα καζανια"?
- "Αυτοι" του λενε, "ειναι δικοι μας φυλακες. Οι κολασμενοι προσπαθουν συνεχεια να δραπετευσουν, οπότε συνεχεια συνομωτουν και συνεργαζονται, βαζουν ώμο οι απο κατω, ανεβαινουν οι αλλοι απο πανω τους, σκαρφαλωνουν οι αλλοι πανω τους οπως μπορουν για να βγουν εξω, και οι διαβολοι απο πανω επιτηρουν και τους τρυπανε για να ξαναπεσουν μεσα"
- "Και γιατι στο Ελληνικο καζάνι δεν εχετε βαλει φύλακες?"
- "Δε χρειαζεται, ετσι και αλλιως οποιος Ελληνας παει να σκαρφαλωσει να ξεφυγει, τον τραβανε οι δικοι του κάτω".

okkkkkk okkkkkk okkkkkk okkkkkk okkkkkk okkkkkk okkkkkk okkkkkk pop pop pop okkkkkk okkkkkk okkkkkk okkkkkk okkkkkk
http://www.youtube.com/watch?v=dO9gpW6M ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=suFPrRF5 ... re=related

Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Άβαταρ μέλους
speeddriver    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 T/C sedan (MKIII)

Δημοσίευσηαπό spongebob6 την Δευτ Ιούλ 01, 2013 12:22

Δημητρης01 έγραψε:ειπωθηκε αλλου απο καποιον Σουηδο σε καποιο μιτινκ.

Πεθαινει ενας τυπος, (προφανως Σουηδος), και παει στον Αγιο Πετρο.

Εκει του ανακοινωνουν οτι ειναι αμαρτωλος και θα παει στην κολαση, οποτε τον πανε σε ενα μερος που ειχε διασπαρτα τεραστια καζανια (μεγεθους δεξαμενων πετρελαιου) με το καθενα καζανι να γραφει το ονομα μιας χωρας. Μεσα στα καζανια ηταν οι κολασμενοι της καθε χωρας και βασανιζονταν.

Παρατηρει ο τυπος λοιπον οτι πανω στα καζανια, στο χειλος περιμετρικα, περιπολούν διαβόλοι με πηρούνες και καμακια.

Ρωτά λοιπον:
- "Τι ειναι αυτοι πανω στα καζανια"?
- "Αυτοι" του λενε, "ειναι δικοι μας φυλακες. Οι κολασμενοι προσπαθουν συνεχεια να δραπετευσουν, οπότε συνεχεια συνομωτουν και συνεργαζονται, βαζουν ώμο οι απο κατω, ανεβαινουν οι αλλοι απο πανω τους, σκαρφαλωνουν οι αλλοι πανω τους οπως μπορουν για να βγουν εξω, και οι διαβολοι απο πανω επιτηρουν και τους τρυπανε για να ξαναπεσουν μεσα"
- "Και γιατι στο Ελληνικο καζάνι δεν εχετε βαλει φύλακες?"
- "Δε χρειαζεται, ετσι και αλλιως οποιος Ελληνας παει να σκαρφαλωσει να ξεφυγει, τον τραβανε οι δικοι του κάτω".

Και για να γελας και για να κλαις ανεκδοτο!
My 6's hp, equal to my posts may be.
Άβαταρ μέλους
spongebob6    
0,3 Bar
0,3 Bar

Τοποθεσία: Αττική,Πειραιεύς (Για κανα δυο μηνες το έτος,το υπόλοιπο... στ' ανοιχτά)
Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 4d 2006 Touring Clima

Δημοσίευσηαπό Angel την Πέμ Φεβ 06, 2014 14:26

Ναι γεια σας αστυνομία εκεί??
-Ναι παρακαλώ πείτε m
-Ένας cosmote με απειλει και μου λέει πως ο χρόνος m τελειωσε

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Angel    
0,6 Bar
0,6 Bar

Χώρα: Japan (jp)
Μοντέλο Αυτ.: Rx8

Δημοσίευσηαπό bluemike την Τρί Οκτ 07, 2014 08:40

Zoi87 έγραψε:2 πραγματάκια πολύυ γενικά γιατί δε΄χρειάζεται να αναφερθώ ονομαστικά...κανείς δεν υπάρχει λόγος να μετράει τα ποστ του άλλου....δεν είμαστε εδώ για να μετράμε τα ποστ κανενός...απλως να κάνουμε ωραίες κι ευχάριστες συζητήσεις....έπίσης..ο καθένας έχει την προσωπικότητα και μιλάει με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους....επομένως όταν κιόλας τον ξέρουμε αυτόν τον άλλο που μιλάει διαφορετικά από εμας δεν υπάρχει λόγος να τον πυροβολούμε..τα αστεία του ενός και τα πειράγματα του δε χρειάζεται να παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς ειδικά όταν τον ξέρουμε πως μιλάει..και κάτι ακόμα βασικό αφορμώμενη της ειδικότητάς μου...Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ...οπότε...ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο πώς διαβάζουμε το καθετί που λεγεται και φυσικά και στο τι λέγεται...αυτά....

Αν και παλιο το post επειδη τα ιδια υποστηριζω και εγω ,αν καμια φορα σας τσαντισουμε δεν θα το κανουμε εξεπιτηδες ,σκοπος μου ειναι η διασκεδαση, να περναμε
καλα ολοι και να ειστε σιγουροι οτι με την μικρη μας πειρα....οσο αφορα το Rx8 μπορουμε ολοι εμεις οι παλιοι μπορουμε να βοηθησουμε τους νεοτερους να χαρουν το αυτοκινητο τουα οσο μπορουν πιο πολυ σε βαθος χρονου και με το μικροτερο κοστος! επειδη λοιπον ο γραπτος λογος παρεξηγειται ,για αυτο στα post που βλεπω μερικες φορες αν δεν συμφωνησω (δημοκρατια εχουμε..), θα κοιταξω να βρω θετικα στοιχεια και μετα παμε παρακατω με χαμογελο!, το ιδιο και σεις απο την αλλη ,κρατατε παντα τα θετικα στοιχεια και χαμογελατε για να ζησετε περισσοτερο... ,το ακους Mike2 που εχουμε το ιδιο ονομα την ιδια ηλικια και ειδα οτι προτεινεις και tuning Zone.... :lol:
Υ.Γ. Καποιος φιλοσοφος ειπε καποτε: O Θεος αν εκανε ενα λαθος ειναι που εδωσε τον ωραιοτερο τοπο στους χειροτερους ανθρωπους...
Προσθεου δεν εννοω τιποτε για σας.... για τα χαλια της κρισης που περναμε, και για αυτους που ευθυνονται... ;)
Offtopic παλι...γρρρρρ kap :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX8

Δημοσίευσηαπό bluemike την Τρί Οκτ 07, 2014 08:42

Μία βροχερή μέρα, μπαίνει ένας κακοντυμένος, όσο και κακομούτσουνος τύπος στο ασανσέρ ενός πολυωρόφου κτιρίου.
Καθώς ανεβαίνει με προορισμό το ρετιρέ (κάπου στον 30ο όροφο), όλοι οι επιβαίνοντες στο ασανσέρ διαμοιράζονται στους πρώτους 10 ορόφους. Αφού έχει μείνει μόνος του, βγάζει από την τσάντα του ένα μπουκάλι Axe Incas και αρχίζει να ψεκάζεται όπου βρει.
Το ασανσέρ σταματάει στον 15ο όροφο, όπου μία υπερβολικά σeξουαλική γυναίκα, μπαίνει μέσα στο ασανσέρ. Καθώς το ασανσέρ συνεχίζει την ανοδική του πορεία, η γυναίκα δείχνει πως το άρωμα του Axe την ερεθίζει.
Αρχίζει και τρίβεται μόνη της. Ο τύπος την κοιτάει περίεργα. Σε λίγο η γυναίκα, δείχνει να έχει περάσει το όριο της απλά »καυλωμένης». Σταματάει το ασανσέρ μεταξύ 20ου και 21ου ορόφου, και αρχίζει να γδύνεται επιδεικτικά. Ο τύπος αρχίζει και γουρλώνει.
Η γυναίκα αρχίζει να βαριανασαίνει, και αφού βγάζει και το τελευταίο ρούχο από πάνω της, τον πλησιάζει και με παθιασμένο ύφος του λέει…
- Αγόρι μου… κάνε με να νιώσω γυναίκα!
Ο τύπος την κοιτάει, και αρχίζει να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του. Το βγάζει και της το δίνει λέγοντας…
- Πάρτο και σιδέρωσε το μωρή… :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Re: Ανεκδοτα

Δημοσίευσηαπό bluemike την Παρ Οκτ 10, 2014 05:46

Ταξίδευε κάποιος με ένα Autobianci στην εθνική και κάποια στιγμή του μένει τελείως. Ο άνθρωπος τα έβαλε με την τύχη του γι΄αυτό που έπαθε. Εκείνη την ώρα περνούσε κάποιος με μια BMW και βλέπει την όλη κατάσταση.
-Φιλάρα μπορώ να σε τραβήξω μέχρι την επόμενη πόλη. Θα σε δέσω με ένα σχοινί, εσύ μπες στο δικό σου και άμα τρέχω ή κάτι δεν πάει καλά κόρναρε μου.
Δένουν τα δυο αυτοκίνητα και ξεκινάνε. Η BMW να πηγαίνει το πολύ με σαράντα χιλιόμετρα και ο άλλος από πίσω να είναι αραχτός με το τσιγάρο, χαζεύει το τοπίο.
Κάποια στιγμή δίπλα στην BMW έρχεται ένας με μια Mercedes και κάνει στον οδηγό της BMW:
-Χαιρετώ το χελωνάκι της εθνικής, και το σανιδώνει.
Τα παίρνει στο κρανίο ο οδηγός της BMW και καρφώνει το πόδι του στο γκάζι. Τελικά καταλήγουν τα δυο αυτοκίνητα να κάνουν άγρια κόντρα, τρέχοντας γύρω στα διακοσαπενήντα χιλιόμετρα την ώρα. Ο άλλος από πίσω να κορνάρει απεγνωσμένα αλλά ο οδηγός της BMW είναι τόσο απορροφημένος με την κόντρα που τον έχει ξεχάσει τελείως.
Πιο κάτω είναι ένα περιπολικό της τροχαίας, βλέπει να περνούν, σαν σίφουνες τα τρία αυτοκίνητα και τρέχει να δώσει αναφορά στον ασύρματο.
-Εδώ όχημα 326, μόλις είδα κάτι τελείως τρελό.
-Τι πράγμα εννοείς;
-Μόλις πέρασαν μια BMW και μια Mercedes τρέχοντας με 250 χιλιόμετρα.
-Και που το παράξενο, τον ρωτάνε από τον ασύρματο.
-Από πίσω σε απόσταση ενός μέτρου έτρεχε και ένα Autobianci με 250 χιλιόμετρα και κόρναρε, κιόλας, για να προσπεράσει! loveshower
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Δημοσίευσηαπό bluemike την Παρ Οκτ 10, 2014 05:48

Μια καλόγρια προχωράει στο δρόμο όταν τη σταματάει ενας λαχανιασμένος στρατιώτης και της λέει:
-Συγνώμη,πρέπει να κρυφτώ κάτω από το ράσο σας,θα σας εξηγήσω μετά !!
Και χώνεται από κάτω.Δευτερόλεπτα μετά περνάνε από δίπλα της τρέχοντας 2 στρατονόμοι.Αφού απομακρύνθηκαν,ο φαντάρος βγαίνει έξω και της λεει:
-Βλέπετε,δε θέλω να πάω στο Ιράκ.Η καλόγρια κουνάει το κεφάλι της καταφατικά.
-Ξέρετε,συνεχίζει ο φαντάρος,τώρα που ήμουν κάτω από το ράσο σας παρατήρησα ότι έχετε δύο υπέροχα πόδια.Και λέει η καλόγρια:
-Αν κοιτούσες λίγο πιό πάνω θα έβλεπες και δύο υπέροχα αρχίδια.Ούτε εγώ θέλω να πάω στο Ιράκ..... :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Δημοσίευσηαπό bluemike την Παρ Οκτ 10, 2014 05:49

-Γράφει γράμμα στη μαμά του κάποιος σχετικά νιόπαντρος.
- Μαμά επιτέλους αποκτήσαμε κι εμείς ένα παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν
έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη
γυναίκα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και
μαυρίζει.
Και η μητέρα του απαντάει:
- Γιόκα μου, όταν γεννήθηκες εσύ κι εγώ δεν είχα γάλα. Αναγκαστήκαμε
να σου δίνουμε γάλα από κατσίκι. Αλλά τα κέρατα βλέπω τώρα τα βγάζεις...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Δημοσίευσηαπό bluemike την Παρ Οκτ 10, 2014 05:51

Ένα ζευγάρι αποφασίζει να το κάνει από το πρώτο ραντεβού. Το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος είναι πρωτάρης, οπότε η γκομ3 για να τον ενθαρρύνει του λέει να μην ανησυχεί, δεν είναι τίποτα και όλα θα πάνε καλά αν κάνει ότι κάνει κι αυτή.
Στην κρεβατοκάμαρα πλέον η γκομ3 αρχίζει να βγάζει την μπλούζα της.
Βγάζει κι αυτός το πουκάμισό του.
Αυτή βγάζει τη φούστα της.
Αυτός το παντελόνι του.
Αυτή βγάζει τα εσώρουχά της.
Αυτός το σώβρακό του.
Εκείνη ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι.
Το ίδιο κι εκείνος ακριβώς δίπλα της.
Εκείνη ανοίγει τα πόδια της.
Ανοίγει κι εκείνος τα πόδια του!
Και η γκομ3:
- "Καλά, ρε μα@άκα, τι περιμένεις τώρα; Να φωνάξω κανέναν απέξω να μας @αμήσει και τους δύο xexe :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Δημοσίευσηαπό bluemike την Τετ Οκτ 29, 2014 11:54

Αφιερώστε λίγο χρόνο, καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε τις εικοσιπέντε κλασσικές ατάκες της Ελληνίδας μάνας...

Σίγουρα θα είναι σαν να τις ακούτε στα αυτιά σας! Καλή απόλαυση!

1. Εκτίμηση της δουλειάς του άλλου:

«Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το...
σφουγγάρισμα.»

2. Προσευχή:

«Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί.»

3. Προγραμματισμό στα ταξίδια:

«Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω.»

4. Λογική:

«Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ.»

5. Τετράγωνη λογική:

«Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου.» ...

6. Προνοητικότητα:

«Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;»

7. Ειρωνεία:

«Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο.»

8. Ευλυγισία:

«Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις το σβέρκο σου που είναι μαύρος;»

9. Ώσμωση:

«Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου»

10. Αντοχή:

«Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβίθια σου.»

11. Καιρικά φαινόμενα:

«Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας.»

12. Υποκρισία:

«Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;»

13. Βιολογικό κύκλο:

«Συνέχισε τη γκρίνια και θα δεις τι θα πάθεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ θα σε σκοτώσω.»

14. Παράδειγμα συμπεριφοράς:

«Πού τά 'μαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;»

15. Ζήλια:

«Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος.»

16. Διορατικότητα:

«Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις.»

17. Υπομονή:

«Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι.»

18. Ιατρικές συμβουλές:

«Σταμάτα να αλληθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλήθωρος.»

19. Υπερευαισθησία:

«Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις.»

20. Χιούμορ:

«Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω.»

21. Ενηλικίωση:

«Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις.»

22. Γενετική:

«Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες.»

23. Καταγωγή:

«Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος.»

24. Σοφία:

«Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις.»

25. Δικαιοσύνη:

«Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα.»
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Zoi87 την Δευτ Νοέμ 10, 2014 10:38

bluemike έγραψε:
Zoi87 έγραψε:2 πραγματάκια πολύυ γενικά γιατί δε΄χρειάζεται να αναφερθώ ονομαστικά...κανείς δεν υπάρχει λόγος να μετράει τα ποστ του άλλου....δεν είμαστε εδώ για να μετράμε τα ποστ κανενός...απλως να κάνουμε ωραίες κι ευχάριστες συζητήσεις....έπίσης..ο καθένας έχει την προσωπικότητα και μιλάει με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους....επομένως όταν κιόλας τον ξέρουμε αυτόν τον άλλο που μιλάει διαφορετικά από εμας δεν υπάρχει λόγος να τον πυροβολούμε..τα αστεία του ενός και τα πειράγματα του δε χρειάζεται να παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς ειδικά όταν τον ξέρουμε πως μιλάει..και κάτι ακόμα βασικό αφορμώμενη της ειδικότητάς μου...Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ...οπότε...ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο πώς διαβάζουμε το καθετί που λεγεται και φυσικά και στο τι λέγεται...αυτά....

Αν και παλιο το post επειδη τα ιδια υποστηριζω και εγω ,αν καμια φορα σας τσαντισουμε δεν θα το κανουμε εξεπιτηδες ,σκοπος μου ειναι η διασκεδαση, να περναμε
καλα ολοι και να ειστε σιγουροι οτι με την μικρη μας πειρα....οσο αφορα το Rx8 μπορουμε ολοι εμεις οι παλιοι μπορουμε να βοηθησουμε τους νεοτερους να χαρουν το αυτοκινητο τουα οσο μπορουν πιο πολυ σε βαθος χρονου και με το μικροτερο κοστος! επειδη λοιπον ο γραπτος λογος παρεξηγειται ,για αυτο στα post που βλεπω μερικες φορες αν δεν συμφωνησω (δημοκρατια εχουμε..), θα κοιταξω να βρω θετικα στοιχεια και μετα παμε παρακατω με χαμογελο!, το ιδιο και σεις απο την αλλη ,κρατατε παντα τα θετικα στοιχεια και χαμογελατε για να ζησετε περισσοτερο... ,το ακους Mike2 που εχουμε το ιδιο ονομα την ιδια ηλικια και ειδα οτι προτεινεις και tuning Zone.... :lol:
Υ.Γ. Καποιος φιλοσοφος ειπε καποτε: O Θεος αν εκανε ενα λαθος ειναι που εδωσε τον ωραιοτερο τοπο στους χειροτερους ανθρωπους...
Προσθεου δεν εννοω τιποτε για σας.... για τα χαλια της κρισης που περναμε, και για αυτους που ευθυνονται... ;)

μιχάλη μου τα λόγια και οι συναναστροφές με τους άλλους με όποιον τρόπο κι αν γίνεται αυτό πάντα θα φέρνουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις....λογικό είναι καθώς έτσι είναι η ανθρώπινη φύση....το θέμα είναι πώς μπορεί κανείς να το περιορίσει και τελικά να το αντιμετωπίσει όταν αυτό προκύψει και ειδικά όταν συμβαίνει σε χώρους όπως εδώ όπου υπάρχουν πολλοί και τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες και ο γραπτός λόγος είναι το βασικό μέσο επικοινωνίας....όταν μιλάει κανείς σεβόμενος την προσωπικότητα του άλλου αλλά ΄και το χώρο στον οποίο βρίσκεται τότε κάθε διαφωνία είναι πραγματικά διαφωνία και μάλιστα στα πλαίσια της δημοκρατιας...όταν γίνεται υπό άλλες συνθήκες ή όταν γίνεται κατα συρροή και επειδή κάποιος έτσι είναι στο χαρακτήρα του και δε μπορεί να προσαρμοστεί αλλού τότε αυτό είναι τό πρόβλημα...κι εκεί αρχίζουν όλα....γι αυτό....ας μιλάμε όλοι με σεβασμό προς τους άλλους, εκφράζοντας τη γνώμη μας φυσικά όποια κι αν είναι αυτή και κάνοντας διάλογο...αν υπάρξει παρεξήγηση αας φροντίσουμε να τη λύσουμε αμεσα και μη εμπλέκοντας άλλους στη μέση...μόνο αυτοί που τους αφορά το θέμα mmm flower :lol:
δεν είσαι off topic μην αγχωνεσαι....αυτη η ενότητα εδώ μόνο off topic είναι.... για υτό λέγεται διάφορα....ο,τι θες λέγε.... xexe xexe xexe xexe xexe xexe xexe
you have to open a door only when you 've closed all the others!!!
Άβαταρ μέλους
Zoi87    
0,7 Bar
0,7 Bar

Γένος: Θηλυκό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 2

Δημοσίευσηαπό bluemike την Δευτ Νοέμ 10, 2014 10:44

Zoi87 έγραψε:
bluemike έγραψε:

μιχάλη μου τα λόγια και οι συναναστροφές με τους άλλους με όποιον τρόπο κι αν γίνεται αυτό πάντα θα φέρνουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις....λογικό είναι καθώς έτσι είναι η ανθρώπινη φύση....το θέμα είναι πώς μπορεί κανείς να το περιορίσει και τελικά να το αντιμετωπίσει όταν αυτό προκύψει και ειδικά όταν συμβαίνει σε χώρους όπως εδώ όπου υπάρχουν πολλοί και τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες και ο γραπτός λόγος είναι το βασικό μέσο επικοινωνίας....όταν μιλάει κανείς σεβόμενος την προσωπικότητα του άλλου αλλά ΄και το χώρο στον οποίο βρίσκεται τότε κάθε διαφωνία είναι πραγματικά διαφωνία και μάλιστα στα πλαίσια της δημοκρατιας...όταν γίνεται υπό άλλες συνθήκες ή όταν γίνεται κατα συρροή και επειδή κάποιος έτσι είναι στο χαρακτήρα του και δε μπορεί να προσαρμοστεί αλλού τότε αυτό είναι τό πρόβλημα...κι εκεί αρχίζουν όλα....γι αυτό....ας μιλάμε όλοι με σεβασμό προς τους άλλους, εκφράζοντας τη γνώμη μας φυσικά όποια κι αν είναι αυτή και κάνοντας διάλογο...αν υπάρξει παρεξήγηση αας φροντίσουμε να τη λύσουμε αμεσα και μη εμπλέκοντας άλλους στη μέση...μόνο αυτοί που τους αφορά το θέμα mmm flower :lol:
δεν είσαι off topic μην αγχωνεσαι....αυτη η ενότητα εδώ μόνο off topic είναι.... για υτό λέγεται διάφορα....ο,τι θες λέγε.... xexe xexe xexe xexe xexe xexe xexe
+1000
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Zoi87 την Δευτ Νοέμ 10, 2014 11:03

μμμμμμμμμμ τἶ δεν επιασα;;;;;;;;;;;;;;;τι είναι αυτό το +1000;;;;;;; φαντάζομαι συμφωνείς......εεεεεεεεε;;;;;;;;;; χαχαχαααχ
you have to open a door only when you 've closed all the others!!!
Άβαταρ μέλους
Zoi87    
0,7 Bar
0,7 Bar

Γένος: Θηλυκό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 2

Δημοσίευσηαπό bluemike την Δευτ Νοέμ 10, 2014 11:29

Zoi87 έγραψε:μμμμμμμμμμ τἶ δεν επιασα;;;;;;;;;;;;;;;τι είναι αυτό το +1000;;;;;;; φαντάζομαι συμφωνείς......εεεεεεεεε;;;;;;;;;; χαχαχαααχ
ναιιιιι
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Δημοσίευσηαπό bluemike την Κυρ Δεκ 28, 2014 09:16

Μία μέρα καθόταν στην αυλή ο παππούς μαζί με τον εξάχρονο εγγονό του και χαζεύανε. Κάποια στιγμή ο παππούς βγάζει ένα μπουκάλι κρασί και τραβάει μία γουλιά. Βλέποντας αυτό ο πιτσιρικάς του λέει:

- Παππού, μου δίνεις και μένα μία γουλιά;
– Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ*λο σου;
– Όχι, απαντά ο μικρός.
– Τότε είσαι πολύ μικρός για να πιεις κρασί.
Λίγο αργότερα ο παππούς βγάζει ένα πούρο και αρχίζει να καπνίζει.
– Παππού, μου δίνεις και μένα ένα τσιγάρο; ρωτάει ο μικρός.
– Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ*λο σου;
– Όχι, απαντά ο μικρός.
– Τότε είσαι πολύ μικρός για να καπνίσεις τσιγάρο.
Απογοητευμένος ο εγγονός μπαίνει μέσα στο σπίτι και σε λίγο βγαίνει κρατώντας ένα ποτήρι γάλα και κουλουράκια.
– Μικρέ μου δίνεις ένα κουλουράκι; ρωτάει ο παππούς.
Και ο μικρός απαντά:
– Δε μου λες παππού! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ*λο σου;
– Ναι, βέβαια! λέει ο παππούς.
– Τότε άντε και γ@μ**ου γιατί η γιαγιά μου είπε ότι τα κουλουράκια είναι μόνο για μένα. :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ανεκδοτα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες