Μηπως ξερει κανεις να μου πει,τι paraflu περνει το
3αρι
Και τι ποσοτητα περνει
Και τελος ποσο θα μας κοστισουν
3αρι

grigoris έγραψε:Παιδια καλησπερα σας....
Μηπως ξερει κανεις να μου πει,τι paraflu περνει το3αρι
![]()
![]()
Και τι ποσοτητα περνει![]()
Και τελος ποσο θα μας κοστισουν

Δημητρης01 έγραψε:τα υγρα του ψυγειου αλλαζονται στη 5 ετια ασχετος χλμ, μετα καθε 2 3 χρονια.
μονη προσοχη στον τυπο του υγρου.

grigoris έγραψε:Ευχαριστω για τις πληροφοριες![]()
Υπαρχουν εδω στο εμποριο τα: fl-22![]()
Σε καμια ford η πουθενα αλουΓιατι δεν τα παω και καλα με τις παραγγελιες απο εξωτερικο.......

Dodos έγραψε:grigoris έγραψε:Ευχαριστω για τις πληροφοριες![]()
Σε καμια ford η πουθενα αλουΓιατι δεν τα παω και καλα με τις παραγγελιες απο εξωτερικο.......
Τα διαβάζεις αυτά που γράφουμε?
Ακριβώς από πάνω αναφέρω σε ποιό κατάστημα θα τα βρεις.

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Δημητρης01 έγραψε:τα υγρα του ψυγειου αλλαζονται στη 5 ετια ασχετος χλμ, μετα καθε 2 3 χρονια.
μονη προσοχη στον τυπο του υγρου.
Eτσι,πολυ σωστα Δημητρη!Ασχετως τυπικοτητας,τα παραφλου μας πρεπει να αλλαζονται ανα 5ετια!Προσωπικα λογω λιγων χιλιομετρων κακως το εχω αμελησει,ομως μολις ξαναβγαλω εξω το αμαξι θα αλλαχτουν αμεσα!το χρωμα τους παντως παραμενει μια χαρα!
Γρηγορη φιλε,FL22 βαλε και σιγουρα με σωστη εξαερωση!
Ποσο κανουν αυτα σε καποιο επισημο συνεργειο?μονο 25 ευρω?παλι καλα!
Ποση ακριβως ποσοτητα?ενα μπετονι των 4 λιτρων σιγουρα θα περισσεψει?Γρηγορη fidekas,ειχες προβει σε αλλαγη?

Δημητρης01 έγραψε:Dodos έγραψε:grigoris έγραψε:Ευχαριστω για τις πληροφοριες![]()
Τα διαβάζεις αυτά που γράφουμε?
Ακριβώς από πάνω αναφέρω σε ποιό κατάστημα θα τα βρεις.
υπαρχουν παντου οτι θες να ενα http://www.partscar.gr/index.php?dispat ... ry_id=3105

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες