Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Θοδωρη,οταν με το καλο ερθω Αθηνα,ποσο εφικτο ειναι να με πας μια βολτα,δεν θελω πολλα,2ες και 3ες εστω ενα ανοιγμα,να νιωσω 91 κιλα ροπης βρε φιλε!!!

MAZDA3MPS έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Θοδωρη,οταν με το καλο ερθω Αθηνα,ποσο εφικτο ειναι να με πας μια βολτα,δεν θελω πολλα,2ες και 3ες εστω ενα ανοιγμα,να νιωσω 91 κιλα ροπης βρε φιλε!!!
Μου δινεις το σασμαν σου κ το πισω διαφορικο σου και σε παω οσες βολτες θες...![]()
![]()

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:MAZDA3MPS έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Θοδωρη,οταν με το καλο ερθω Αθηνα,ποσο εφικτο ειναι να με πας μια βολτα,δεν θελω πολλα,2ες και 3ες εστω ενα ανοιγμα,να νιωσω 91 κιλα ροπης βρε φιλε!!!
Μου δινεις το σασμαν σου κ το πισω διαφορικο σου και σε παω οσες βολτες θες...![]()
![]()
![]()
Γιατι ομως Θοδωρη??η τετρακινηση που εχεις δεν ειναι απο 6αρι????

mhtsos 21 έγραψε:Καλημερα στην παρεα.....Σημερα ενιωσα αρκετα τυχερος καθως συνταντησα ενα τυπο Θοδωρης το ονομα του με mazda3 mps 860 τροχο παρακαλω...Το αμαξι ηταν οπλο,δεν μπορω να το ξεχασω!!!

MAZDA3MPS έγραψε:Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τα καλα σας λογια...Το αμαξι απεδωσε 803 αλογα στους τροχους και 91 κιλα ροπης στα 2,8μπαρ...Αυτη η ιπποδυναμη ειναι η μεγαλυτερη που εχει μετρηθει σε τετρακινητο MZR κινητηρα...Ενω στα μπροστοκινητα το ρεκορ το εχει ενας 3αρι 2ης γενιας με 860αλογα στους τροχους κατι που μαλλον το ξεπερναω αν καποιος υπολογισει την παραπανω απωλεια που εχω εγω λογω τετρακινησης!
Αλλα σε αυτην την ιπποδυναμη δυστυχως το σασμαν μας εγκατελειψε και εσπασε η 4η ταχυτητα...
Σε αναμονη λοιπον για να επισκευαστει και να ειμαι παλι στους δρομους!!!

Επιστροφή στο Multimedia Corner
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης