[ +/- ] [ Τώρα είναι Σάβ Απρ 18, 2026 01:02 ]

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχονται επιστολές για ανακλήσεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχονται επιστολές για ανακλήσεις!

Δημοσίευσηαπό A.Mazdaios την Παρ Ιούλ 29, 2016 07:40

Καλημέρα παίδες το νου σας να έχετε γιατι κάπου στις 4000 Mazdaκια BT-50 και RX-8 θα πρέπει να περάσουν έλεγχο για το γνωστό πρόβλημα ΤΑΚΑΤΑ. Το άρθρο :http://www.autoblog.gr/2016/07/28/anaklhsh-4-485-mazda-rx-8-kai-bt5-sthn-ellada-logw-takata/.

ΠΗΓΗ: Autoblog.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.Mazdaios    
1,6 Bar
1,6 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 2008 1,6

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχονται επιστολές για ανακλήσεις!

Δημοσίευσηαπό bluemike την Παρ Ιούλ 29, 2016 12:19

Για να δουμε..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX8

Δημοσίευσηαπό Angel την Παρ Ιούλ 29, 2016 14:01

αμαν κι αφορουνε εμας κατοχους rx8 mail imsorryyy
Άβαταρ μέλους
Angel    
0,6 Bar
0,6 Bar

Χώρα: Japan (jp)
Μοντέλο Αυτ.: Rx8

Δημοσίευσηαπό bluemike την Σάβ Ιούλ 30, 2016 22:09

Αντε και γινεται το καλεσμα, ποιον να εμπιστευτεις να κανει την δουλεισ..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX8

Δημοσίευσηαπό Rotary Freak την Πέμ Οκτ 06, 2016 17:29

Δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης RX8 που έκανε την αλλαγή του αερόσακου, όμως θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους κατόχους για να ξέρουν τι παίζει.
Καταρχήν η ανάκληση όσον αφορά τα οχτάρια έχει να κάνει με τον πυροκροτητή του αερόσακου οδηγού και όχι συνοδηγού, όπως έχει αναφερθεί κατά κόρον.
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε καμία επιστολή από την MAZDA να μας έρθει στο σπίτι, για να αλλάξουμε το προβληματικό εξάρτημα στο αμάξι μας.
Πάμε απλά σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και βλέπουν μέσα στην βάση δεδομένων της MAZDA αν είναι μέσα σε κάποια ανάκληση.
Εφόσον υπάρχει καταχωρημένη ανάκληση, θα πρέπει να παραγγείλει το συνεργείο το ανταλλακτικό και μόλις έρθει να ειδοποιήσει την οδηγό για την αλλαγή.
Εάν τα στοιχεία του τωρινού κατόχου είναι καταχωρημένα μέσα στον υπολογιστή, η παραγγελία μπορεί να γίνει απευθείας.
Εάν δεν είναι, θα πρέπει να συμπληρώσει και να υπογράψει μια φόρμα με τα στοιχεία του, να καταχωρηθούν στην MAZDA και να ακολουθήσει η παραγγελία του υλικού.
Εγώ είχε χρειαστεί να φτιάξω αυτή τη φόρμα και εχτές με ειδοποίησαν ότι ήρθε ο νέος πυροκροτητής από το εξωτερικό και σήμερα το πρωί πήγα για την αλλαγή.
Η όλη διαδικασία πήρε περίπου μια ώρα, δεν κόστισε απολύτως τίποτα, δεν φαίνεται καν ότι έχει γίνει κάποια επέμβαση στο τιμόνι του αυτοκινήτου και έχω πλέον το κεφάλι μου ήσυχο.
Για την ιστορία, εγώ το πήγα στον Χαλδαίο στο Ρέντη, γιατί είναι κοντά μου και περνάω κάθε μέρα από εκεί πηγαίνοντας στην δουλειά.
Από ότι κατάλαβα πάντως υπάρχουν ανακλήσεις και για άλλα μέρη του αμαξιού, οι οποίες δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, οπότε καλό θα ήταν να περάσουμε όλοι από ένα συνεργείο MAZDA για έλεγχο, γιατί με θέματα ασφάλειας δεν πρέπει να παίζουμε.
Ελπίζω η εμπειρία μου να ήταν αρκετά διαφωτιστική, για όσους ανησυχούν με το θέμα της ανάκλησης, αλλά δεν ήξεραν τι να κάνουν μέχρι τώρα.
No Rotor No Motor
Άβαταρ μέλους
Rotary Freak    
0,5 Bar
0,5 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: RX-8 Challenge

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες