με ταχεις ρυθμους εμενα η καταναλωση δεν πεφτει κατω απο 15 μεση.με ενα ντεποζιτο αυτονομια δεν εχω δει ποτε πανω απο 500
με ταχεις ρυθμους εμενα η καταναλωση δεν πεφτει κατω απο 15 μεση.με ενα ντεποζιτο αυτονομια δεν εχω δει ποτε πανω απο 500

ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου.καταρχην στα ματια τα δικα μου το car ειναι μουν###ρα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.κατα τα αλλα το αμαξι ειναι τρενο.χωρις τπτ λαστιχα της προκοπης κ στις στροφες με τα πολλα δεν κουνιεται το εργαλειο,εκει που με το honda με το ζορι εμπαινα με 80-90 με το μαζδα ειμαι με 110-120 χωρις να το φοβαμαι.μου αρεσει η επιταχυνση 1-2-3 αλλα εκει που με φτιαχνει πολυ ειναι 4-5 ειδικα οταν μπαινει η 5 νιωθω οτι το αμαξι ξεκολαει.εν κατακλειδη το
μου αρεσει παρα πολυ κ ειναι καλυτερο απο οτι περιμενα.αυτα τα ολιγα απο εμενα

pankrok έγραψε:Δεν γιατρευεται αυτο που έχεις να το ξέρεις
9 χρόνια έχουν περάσει και δεν έχω βρει θεραπεία ακόμα

pankrok έγραψε:Μπα δεν κάνουν κάτι τα χάπια
Δοκίμασε 100αρα και δωστου όσο παιρνει

pankrok έγραψε:Εδώ είμαστε έτοιμοι και σε περιμένουμε!

alexc έγραψε:pankrok έγραψε:Δεν γιατρευεται αυτο που έχεις να το ξέρεις
9 χρόνια έχουν περάσει και δεν έχω βρει θεραπεία ακόμα
αρχιζω κ το νιωθω κ ακομα ειμαι στην αρχη,γιατρε τα χαπιαααα μουυυ![]()

alexc έγραψε:pankrok έγραψε:Εδώ είμαστε έτοιμοι και σε περιμένουμε!
Μετα απο πολλες ωρες διαβασμα το εχω διαπιστώσει οτι η αλληλοβοηθεια ειναι το μεγαλυτερο ατου αυτου του foroum

δυστηχος δεν γινετε,ειχα κατεβει πριν καμια 20αρια μερες κ δεν παιζει να τα καταφερω να φυγω παλι,με την πρωτη ευκαιρια ωμος σιγουρα θα παιξει καφεδακι η στην εδρα μου (κερκυρα)σας περιμενω να φαμε παστιτσαδα

Επιστροφή στο Γενικα περι CX 7
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες