[ +/- ] [ Τώρα είναι Τρί Σεπ 22, 2026 09:10 ]

New Member

New Member

Δημοσίευσηαπό johnpmaster την Τρί Μαρ 10, 2009 05:48

Χαιρετώ την πολύ όμορφη παρέα. Είμαι ο Γιάννης από αθήνα είμαι φοιτητής και έχω ένα :bow: CX-7 :bow:
To site το βρήκα από μια κάρτα που κάποιος άφησε στον υαλοκαθαριστήρα ( και καλά έκανε )!
Λοιπόν καλώς σας βρήκα και εύχομαι πολλές υπέροχες στιγμές σε αυτόν τον χώρο και ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς αυτής της σελίδας.

Φιλικά
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
johnpmaster    
0 Bar
0 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: CX-7

Re: New Member

Δημοσίευσηαπό Yiorgos (mx-3) την Τρί Μαρ 10, 2009 06:33

Καλώς όρισες Γιάννη στη παρέα με τα mazda. Πρέπει να είναι πολύ ωραία να είσαι φοιτητής και να έχεις ένα CX-7, υποψιάζομαι αποδράσεις και ατέλειωτη διασκέδαση... Θα χαρούμε να τα πούμε κι από κοντά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Yiorgos (mx-3)    
1,7 Bar
1,7 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mx-3 gt-x

Δημοσίευσηαπό CHABOS την Τρί Μαρ 10, 2009 07:21

Καλως ηρθες φιλε Γιαννη στο Mazdaspeedclub.Σου ευχομαι να χαρεις οσο γινετε περισσοτερο την φοιτητικη ζωη
και επεισης να χαιρεσαι και το zoom zoom σου.
Με την πρωτη ευκαιρια ριξε και μια φωτο απο το 7αρι .
CHABOS    

Γένος:

Δημοσίευσηαπό johnpmaster την Τρί Μαρ 10, 2009 09:00

Yiorgos (mx-3) έγραψε:Καλώς όρισες Γιάννη στη παρέα με τα mazda. Πρέπει να είναι πολύ ωραία να είσαι φοιτητής και να έχεις ένα CX-7, υποψιάζομαι αποδράσεις και ατέλειωτη διασκέδαση... Θα χαρούμε να τα πούμε κι από κοντά...

οι αποδράσεις είναι το hobby μου είναι αυτό που καθαρίζει το μυαλό μου και αυτό που απολαμβάνω περισσότερο. δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αποφασίζεις στιγμιαία με 3-4 φιλαράκια να βγεις στο δρόμο να πάρεις μια κατεύθυνση και όπου σε βγάλει ο δρόμος...

CHABOS έγραψε:Καλως ηρθες φιλε Γιαννη στο Mazdaspeedclub.
Με την πρωτη ευκαιρια ριξε και μια φωτο απο το 7αρι .

Σίγουρα φίλε chabo θα μοιραστούμε φωτογραφίες και εντυπώσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα.. :D
Άβαταρ μέλους
johnpmaster    
0 Bar
0 Bar

Δημοσίευσηαπό SALIGAROS την Τρί Μαρ 10, 2009 09:35

Καλώς ορισες φιλε στην παρέα μας .Πές μας που είχες παρκαρισμένο το cx7 οταν βρηκες την κάρτα για να δώ αν ειμαι εγω αυτος που την αφησε ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SALIGAROS    
0,2 Bar
0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: 3 MPS

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Μαρ 10, 2009 12:31

καλως ορισες φιλε μας Γιαννη στην Mazda familia μας!! :D
να χαιρεσαι το θεριο σου και πιστευω οτι ειναι πολυ θετικο σε φοιτητικα χρονια,πιο ανεμελα να συνδυαζεται με ενα τοσο ωραιο αυτοκινητο και ξενοιαστες διαδρομες !
ποσο καιρο το εχεις το 7αρι σπου Γιαννη?
λεγοντας διαδρομες εννοεις και παντος εδαφους??το εχεις δοκιμασει εκτος?? :)
εντυπωσεις μεχρι στιγμης απο το 7αρι σου?
οταν μπορεσεις αναμενουμε και περισσοτερες λεπτομερειες αλλα και πολλες φωτο!! :yahoo:
καλες δημοσιευσεις και πολλες ευχαριστες στιγμες αναμεσα μας,στο διαδικτυακο σπιτι εσενα και του Mazda σου! :)
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό SPYROS901 την Τρί Μαρ 10, 2009 12:38

Καλως ορισες φιλε Γιαννη!!!Σου ευχομαι πολλα ευτυχισμενα χιλιομετρα να γραψεις με το 7αρι σου,καλη διαμονη στο κλαμπ και καλα ποσταρισματα!Περιμενουμε περισσοτερα στοιχεια για το θηριο σου και καμια φωτο του!!!Ξανα καλως ηρθες!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SPYROS901    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX8

Δημοσίευσηαπό johnpmaster την Τρί Μαρ 10, 2009 15:35

Ας τα πάρουμε ένα ένα το 7αρι το έχω από τον φεβρουάριο του '08, το είχα παραγγείλει πολύ νωρίτερα αλλά έπεσα σε απεργεία τελωνιακών πέρυσι και έτσι καθυστέρησε. Το είχα παρκαρισμένο στο παλαιό ψυχικό έχω την εντύπωση όταν βρήκα την κάρτα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε off-road καταστάσεις ( να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος και αν έχω την οδηγική εμπειρία για να δοκιμάσω κάτι τέτοιο μιας και είμαι μόλις 1,5 χρόνο οδηγός ) όμως το έχω δοκιμάσει σε σχετικά μακρινά ταξίδια-εξορμήσεις στη βόρεια ελλάδα κυρίως και σε περιοχές γύρω από την αττική. Οι εντυπώσεις αμέτρητες και εκπληκτικές αξιοπιστία, άνεση, και πολύ καλές επιδόσεις μαζί με την τεχνολογία που κουβαλάει δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο ιδανικό για τέτοιου είδους εξορμήσεις... Μάλιστα μετά το πάσχα σκέφτομαι να το πάρω για road-trip στην Ευρώπη αν όλα πάνε καλά... Φωτογραφίες θα έχετε λίαν συντόμως.
Άβαταρ μέλους
johnpmaster    
0 Bar
0 Bar

Δημοσίευσηαπό SPYROS901 την Τρί Μαρ 10, 2009 17:11

johnpmaster έγραψε:Ας τα πάρουμε ένα ένα το 7αρι το έχω από τον φεβρουάριο του '08, το είχα παραγγείλει πολύ νωρίτερα αλλά έπεσα σε απεργεία τελωνιακών πέρυσι και έτσι καθυστέρησε. Το είχα παρκαρισμένο στο παλαιό ψυχικό έχω την εντύπωση όταν βρήκα την κάρτα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε off-road καταστάσεις ( να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος και αν έχω την οδηγική εμπειρία για να δοκιμάσω κάτι τέτοιο μιας και είμαι μόλις 1,5 χρόνο οδηγός ) όμως το έχω δοκιμάσει σε σχετικά μακρινά ταξίδια-εξορμήσεις στη βόρεια ελλάδα κυρίως και σε περιοχές γύρω από την αττική. Οι εντυπώσεις αμέτρητες και εκπληκτικές αξιοπιστία, άνεση, και πολύ καλές επιδόσεις μαζί με την τεχνολογία που κουβαλάει δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο ιδανικό για τέτοιου είδους εξορμήσεις... Μάλιστα μετά το πάσχα σκέφτομαι να το πάρω για road-trip στην Ευρώπη αν όλα πάνε καλά... Φωτογραφίες θα έχετε λίαν συντόμως.

;) ;) ;) ;) ;) ;) Γιαννη αν εχεις την δυνατοτητα να το παρεις για ταξιδι σε ολη την Ευρωπη μην το σκεφτεσαι καθολου!!! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SPYROS901    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX8

Δημοσίευσηαπό Makisma την Τρί Μαρ 10, 2009 20:20

Γεια σου Γιαννη .Το MazdaSpeedClub
καλωσορίζει εσένα και το όμορφο cx 7 σου :lol: :lol:
Εχεις ένα από τα καλυτέρα αμάξια της Μάζντα, που σου παρέχει, ποιότητα , άνεση κι ασφάλεια .
Αν το πάρεις στην εξόρμηση της Ευρώπης ,ούτε που θα καταλάβεις
πως θα τρώει τα χιλιόμετρα .
Περιμένουμε να μας πεις, κι άλλες εμπειρίες, που είχες επάνω στην άσφαλτο. :lol:
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό Apatsi την Παρ Μαρ 13, 2009 21:46

Καλώς το Γιάννη και το 7αρι του!!
Εικόνα

Pirgetos - Larissa
Άβαταρ μέλους
Apatsi