καλησπέρα και καλως σας βρήκα. Μετά από μια επικοινωνία με τον Νάσο γράφτηκα και εγω στο club. Εύχομαι ότι καλύτερο.
Στο ψητό :
έχω ένα 3 MPS και για κάποιο λόγο άρχιζε να ρετάρει στις χαμηλές και την ώρα που έμπαινε το turbo δεν μου έδινε την εντύπωση ότι τα έχωνε κανονικά. Έτσι λοιπόν το έστειλα στην Γλυφάδα!!!( λάθος από ότι έμαθα αργότερα ). Ξεκινάνε λοιπόν και το πρώτο που μου είπαν ήταν ότι φταίει το καύσιμο και ότι δεν είχαν διαγνωστικό να το διαβάσουν!!??? Περιμέναμε λοιπόν το διαγνωστικό 1 εβδομάδα. Έρχεται , το διαβάζουν, δεν βγάζουν άκρη. "Θα έρθει ο μιηχανολόγος να το δει" μου λένε. Περνάει και η 2η εβδομάδα! Το βλέπει ο μηχανολόγος δεν βγάζει άκρη. "θα το στείλουμε στα κεντρικά στην ΕΛΜΑ γιατι δεν έχουμε ανταλλακτικά να κάνουμε δοκιμές" μου λένε. Τι να κάνω και εγώ περίμενα. Πάει και η 3η-4η εβδομάδα. Κάποια στιγμή τα παίρνω στο κρανίο και ανεβαίνω Αθήνα (την Πέμπτη 12/03, 6η εβδομάδα). Μπαίνω με τσαμπουκά και βρίσκω τον κ.Νάσση και τα λέμε τι κακο έχει το αυτοκίνητο και δεν το έχουν φτιάξει. Μου εξηγεί λοιπόν ότι η τουρμπίνα έχανε λάδια από τον άξονα και ότι το είδε οπτικά!!!( καλά και οι άλλοι στην Γλυφάδα τι στο καλο κάνανε! δεν το έβλεπαν? ). Μου αλλάζουν την τουρμπίνα την Παρασκευή και σήμερα πήρα τηλ τον κ.Γαλάνη (εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΜΑ) και μου είπε ότι το αυτοκίνητο πάει πιστόλι και ότι επίσης υπήρχε θόρυβος μπροστά που δεν είχα δώσει σημασία και τελικά είναι το γρανάζι του μεταβλητού χρονισμου, το οποίο θα μου το αλλάξουν. Είδομεν!!!
Σημειώσεις
1) Όταν πηγαίνουμε το αυτοκίνητο για service να ζητάμε αυτοκίνητο αντικατάστασης γιατι αλλιώς δεν δίνουν!!! Εγω ο χαζος πληρώνω ενοικιαζόμενο γιατι δεν το ζήτησα από την αρχή.
2) Ο κ. Νάσσης είναι πολύ πρώτος γιατι είναι ο μόνος που ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωσή μου.
3) Ο κ. Γαλάνης είναι ο the best γιατι είναι ο μοναδικός που με ενημερώνει πριν απο μένα για μένα.
4) Μόλις βγει το "κουστούμι" ( να δούμε τι θα περάσουν στην και τι όχι) θα σας ενημερώσω.
Να είμαστε όλοι καλά μάγκες
φιλιά από Σαντορίνη