[ +/- ] [ Τώρα είναι Τρί Σεπ 22, 2026 09:11 ]

New member, "ιστορία μου, αμαρτία μου"

New member, "ιστορία μου, αμαρτία μου"

Δημοσίευσηαπό nik_santo την Δευτ Μαρ 16, 2009 17:32

καλησπέρα και καλως σας βρήκα. Μετά από μια επικοινωνία με τον Νάσο γράφτηκα και εγω στο club. Εύχομαι ότι καλύτερο.

Στο ψητό :

έχω ένα 3 MPS και για κάποιο λόγο άρχιζε να ρετάρει στις χαμηλές και την ώρα που έμπαινε το turbo δεν μου έδινε την εντύπωση ότι τα έχωνε κανονικά. Έτσι λοιπόν το έστειλα στην Γλυφάδα!!!( λάθος από ότι έμαθα αργότερα ). Ξεκινάνε λοιπόν και το πρώτο που μου είπαν ήταν ότι φταίει το καύσιμο και ότι δεν είχαν διαγνωστικό να το διαβάσουν!!??? Περιμέναμε λοιπόν το διαγνωστικό 1 εβδομάδα. Έρχεται , το διαβάζουν, δεν βγάζουν άκρη. "Θα έρθει ο μιηχανολόγος να το δει" μου λένε. Περνάει και η 2η εβδομάδα! Το βλέπει ο μηχανολόγος δεν βγάζει άκρη. "θα το στείλουμε στα κεντρικά στην ΕΛΜΑ γιατι δεν έχουμε ανταλλακτικά να κάνουμε δοκιμές" μου λένε. Τι να κάνω και εγώ περίμενα. Πάει και η 3η-4η εβδομάδα. Κάποια στιγμή τα παίρνω στο κρανίο και ανεβαίνω Αθήνα (την Πέμπτη 12/03, 6η εβδομάδα). Μπαίνω με τσαμπουκά και βρίσκω τον κ.Νάσση και τα λέμε τι κακο έχει το αυτοκίνητο και δεν το έχουν φτιάξει. Μου εξηγεί λοιπόν ότι η τουρμπίνα έχανε λάδια από τον άξονα και ότι το είδε οπτικά!!!( καλά και οι άλλοι στην Γλυφάδα τι στο καλο κάνανε! δεν το έβλεπαν? ). Μου αλλάζουν την τουρμπίνα την Παρασκευή και σήμερα πήρα τηλ τον κ.Γαλάνη (εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΜΑ) και μου είπε ότι το αυτοκίνητο πάει πιστόλι και ότι επίσης υπήρχε θόρυβος μπροστά που δεν είχα δώσει σημασία και τελικά είναι το γρανάζι του μεταβλητού χρονισμου, το οποίο θα μου το αλλάξουν. Είδομεν!!!

Σημειώσεις
1) Όταν πηγαίνουμε το αυτοκίνητο για service να ζητάμε αυτοκίνητο αντικατάστασης γιατι αλλιώς δεν δίνουν!!! Εγω ο χαζος πληρώνω ενοικιαζόμενο γιατι δεν το ζήτησα από την αρχή.
2) Ο κ. Νάσσης είναι πολύ πρώτος γιατι είναι ο μόνος που ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωσή μου.
3) Ο κ. Γαλάνης είναι ο the best γιατι είναι ο μοναδικός που με ενημερώνει πριν απο μένα για μένα.
4) Μόλις βγει το "κουστούμι" ( να δούμε τι θα περάσουν στην και τι όχι) θα σας ενημερώσω.

Να είμαστε όλοι καλά μάγκες

φιλιά από Σαντορίνη
nik_santo    
0 Bar
0 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Re: New member, "ιστορία μου, αμαρτία μου"

Δημοσίευσηαπό M6crazy την Δευτ Μαρ 16, 2009 17:39

Καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του MazdaSpeedClub.gr :mrgreen:
Σου εύχομαι να μην έχεις άλλα προβλήματα με τα 3άει σου :roll: :bow: :mazda: :turbo:

superhap :wave: :fin33: superhap :wave: :fin33: superhap :wave: :fin33:
Εικόνα

Επίτιμος Πρόεδρος
MazdaSpeedClub.gr

Mazda 323 Sedan 1.6 1991 _______ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
M6crazy    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 DCS_LPG

Δημοσίευσηαπό nik_santo την Δευτ Μαρ 16, 2009 17:46

καλως σας βρήκα παιδιά και ευχαριστώ που με καλοδέχεστε στη παρέα σας. Ελπίζω η δικιά μου ιστορία να γίνει παράδειγμα προς αποφυγην .
nik_santo    
0 Bar
0 Bar

Δημοσίευσηαπό SPYROS901 την Δευτ Μαρ 16, 2009 17:54

Καλως ηρθες φιλε Νικο...Ευχομαι αλλο κακο να μην σου συμβει :roll: !!Δεν εχουμε μηχανικους τελικα :evil: ...Καλα ποσταρισματα σου ευχομαι και καλα και ευτυχισμενα χιλιομετρα να γραψεις με το 3αρι σου απο εδω και περα ;) ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SPYROS901    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX8

Δημοσίευσηαπό fotis7 την Δευτ Μαρ 16, 2009 18:04

geiα σου νικο απο σαντορινη.καλα ποσταρισματα και καλη διαμονη.απο που στη σαντορινη εισαι?
Ο ΑΣΒΟΣ ΜΟΥ
Εικόνα
ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εικόνα
ΜΥ PRECIOUS
Άβαταρ μέλους
fotis7    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 WHITE PEARL

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Μαρ 16, 2009 19:23

καλως μας ηλθες ομορφη Σαντορινη! :wave: :yahoo:
καλως ηλθες στην οικογενεια του Mazdaspeed Club φιλε Νικο!! :D ευχομαι ποτε αναλογο προβλημα με το 3αρι σου!πραγματικα ο κυριος Νασης ειναι ενας εκπληκτικος ανθρωπος πανω απο ολα και γνωστης!

Δεν εχουμε μηχανικους τελικα

υπαρχουν σιγουρα πολλοι καλοι μηχανικοι της Mazda,αλλα δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι οι μηχανικοι τελειοι και οχι μονο για Mazda,αλλα και γενικοτερα!! :)
σημασια εχει Νικο,οτι τελειωσε η ταλαιπωρια σου και σιγα σιγα μολις το παραλαβεις μπορεις να ξαναρχισεις να το χαιρεσαι το θεριο!
περιμενουμε νεοτερα οπωσδηποτε!!
και μολις τελειωσουν ολα, περιμενουμε εντυπωσεις,αλλα και φωτογραφιες του 3αριου σου με φοντο...την Σαντορινη!!!! :bow:

πριν 3 χρονια ημουν στο απιστευτο νησι σου!!ισως να με ειχες ακουσει κιολας αφου ειχα ενα νοικιαρικο πικαντο που του ειχα ανοιξει εντελως το φιλτροκουτι και εκανα σαν σαξοραλλο 2ου σταδιου :haha: axaxaxa axaxaxa
ακομη και στις διακοπες ...εχω ανησυχιες :haha: axaxaxa axaxaxa :laughing: :laughing:

φιλε Νικο σου ευχομαστε πολλες ομορφες στιγμες αναμεσα μας και καλως σε βρισκουμε!! superhap
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό Yiorgos (mx-3) την Δευτ Μαρ 16, 2009 20:28

Φίλε Νίκο από την πανέμορφη Σαντορίνη καλώς όρισες στη παρέα μας. Πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία, πάλι καλά όμως που το αμάξι είναι και πάλι ένα φοβερό πιστόλι. Ενημέρωνέ μας για τις εξελίξεις και καλοτάξιδος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Yiorgos (mx-3)    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mx-3 gt-x

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Κυρ Ιούλ 31, 2011 14:35

Νίκο τι λέει το MPS 3 βρέθηκε λύση στο πρόβλημα τελικά;
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό BasilisMPS την Δευτ Αύγ 01, 2011 10:44

mmm wc
Καλως ορισες Νικο στη παρεα μας

ετσι πρεπει να τα λεμε ολα και με το ονομα τους για να μαθαινουν και οι νεοτεροι φιλοι μας,
οτι πρεπει να μιλας, και να μιλας πολυυυυ για αυτο που αντιμετοπιζεις, πως θα το καταλαβουν;
ΜΠΡΑΒΟ φιλε Νικο και παλι καλως ορισες, οταν αποκατασταθει η ζημια, πες μας να ξερουμε
kap toot :mazda: :bow: :bow: :turbo: :bow: :bow:
Βασιλης
Άβαταρ μέλους
BasilisMPS    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS True Red

Επιστροφή στο Νέα Μέλη-(Ελλάδα-Κύπρος)

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες