[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 30, 2026 08:44 ]

Το μοτερ αποδημησε εις Κυριον

Re: Το μοτερ αποδημησε εις Κυριον

Δημοσίευσηαπό mazdakias79 την Παρ Μαρ 20, 2009 16:44

για μενα ο μυθος ρχ7 σταματαει χωρις ροτορα... :ugeek: :ugeek:
Εικόνα call me mazdakias79!!!!
Άβαταρ μέλους
mazdakias79    
0,3 Bar
0,3 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: rx7 79...rx7 fd3s...rx8...rx9 81.....rx4 79...

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Παρ Μαρ 20, 2009 17:31

σιγουρα φιλοι μου η ψυxη των RX ειναι αυτη η μυθικη εμπνευση,ο περιστροφικος κινητηρας σε ολες του τις εκδοσεις! :D
COSMO MIKE έγραψε:
insane_drift_rider έγραψε:geia sas paidia....telika brethike akri kai o rotoras bike sto patari geia panta.......to fc mou katebike sto argos tin proigoumeni triti opou tha bei ena sr20det mayrokapako....telos ta basana me ta rotoria....

Φιλε μου... No rotor no motor!
Τα περιστροφικα μοτερ δεν σπανε απο μονα τους.
Σπανε απο ανιδεους ιδιοκτητες και ασχετους μηχανικους.
Αυτοι εχουν βγαλει και τη φημη του προβληματικου βανκελ.

Αμα δεις σε τι στροφες δουλευουνε τα ροτορια μου, τι ξυλο εχουνε φαει και δεν εχουνε παθει ΤΙΠΟΤΕ θα καταλαβεις.

Φιλικα,
Μιχαλης.

θα συμφωνησω και εγω με τον Μιχαλη καθως πρεπει να επισημανουμε οτι ενα περιστροφικου κινητηρα αυτοκινητο ειναι ιδιαιτερο και ετσι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ πρεπει να μεταχειριζεται!
καποτε ειχα αναφερει και εγω και θα ηθελα να επαναλαβω οτι την φημη οτι σπανε την απεκτησαν πριν 10 με 15 χρονια την στιγμη που σχεδον κανεις δεν ηξερε τουλαχιστον στην Ελλαδα πως να μεταχειριστει και να φροντισει αυτον το κινητηρα ακομη και μεσα απο το τεχνικο τμημα της Mazda!
χαιρομαι Μιχαλη και Δημητρη και υπολοιποι φιλοι και κατοχοι RX που και εσεις το βλεπετε ετσι και ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον για τον ροτορα!
:bow: :mazda: τελος θα ηθελα να επισημανω και το εξης...ενταξει,ας υποθεσουμε οτι ειναι αναξιοπιστοι κινητηρες...η ιδια η Mazda γιατι τοσα χρονια,σχεδον 40+ συνεχιζει και μενει πιστη σε αυτη την φιλοσοφια κινητηρα? :)
ο καλος φιλος Ανδρεας επελεξε βεβαια την λυση ενος αλλου μοτερ εχοντας πληρη επιγνωση οτι χανει την ουσια του ρορτορα και πιστεψτε με παιδια,λατρευε και λατρευει την φιλοσοφια!ομως και ο ιδιος ξερει οτι δεν θα μπορεσει να συντηρησει οπως θα ηθελε σωστα αυτο το μηχανικο συνολο!καποιοι απ τους λογους σιγουρα ειναι και η ελλειπης ακομη γνωση πανω σε αυτο το μοτερ!
ομως εμεις ευχομαστε ολοψυχα καλοταξιδο εστω και ετσι το RX 7 του και να το χαρει οπως επιθυμει! :)
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό COSMO MIKE την Παρ Μαρ 20, 2009 17:48

Delete ειπα... Delete! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ :evil:
Ελα φιλαρακι insane_drift_rider, κανουμε και λιγο πλακα... ετσι??? :P

Πες μου ομως, δεν θα σου λειψει η βανκελιλα? Να μυριζουν τα ρουχα οι φιλοι σου και να ρωτανε "παλι με το 7αρι ηρθες"?
:lol: :lol: :lol:
My name is Mike ...Cosmo Mike.
Άβαταρ μέλους
COSMO MIKE    
0,0 Bar
0,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: 110S COSMO SPORT

Δημοσίευσηαπό mazdakias79 την Παρ Μαρ 20, 2009 20:37

xaxaxaxaxaxaxaxa.....μιχαλη εγραψες παλι... :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mazda: :bow: :bow: :bow:
Εικόνα call me mazdakias79!!!!
Άβαταρ μέλους
mazdakias79    
0,3 Bar
0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: rx7 79...rx7 fd3s...rx8...rx9 81.....rx4 79...

Δημοσίευσηαπό CrazyWaters την Παρ Μαρ 20, 2009 21:01

COSMO MIKE έγραψε:Πες μου ομως, δεν θα σου λειψει η βανκελιλα? Να μυριζουν τα ρουχα οι φιλοι σου και να ρωτανε "παλι με το 7αρι ηρθες"?
:lol: :lol: :lol:

Μιχαλη ολα τα λεφτα η δηλωση σου και οντως ειναι μεγαλη αληθεια αυτο!!!! :) :bow: :mazda: :turbo:
Άβαταρ μέλους
CrazyWaters    
0,2 Bar
0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX7 SA22, FD3S

Δημοσίευσηαπό insane_drift_rider την Τετ Απρ 15, 2009 19:51

καλησπερα παιδια και παλι.θελω να τονισω καποια πραγματα πανω σε αυτα που μου ειπατε.οντως το rx-7ειναι ενας μυθος και επειδει δεν θα ηθελα ποτε να εχω αυτο το αμαξι και απλα να το κοιταω και να το βγαζω βολτα μια δυο η αντε 3 φορες το μηνα και να λεω εχω εναν μυθο και να το χαζευω με τους φιλους μου στο γκαραζ μου γιατι περα απο την πλακα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.εγω σαν αντρεας δεν το κανω αυτο. του πινω το αιμα απο την στιγμη που το βαζω μπροστα και οτι πεταλο υπαρχει εχει αποτυπωμα και μυρωδια απο ελαστικα και οτι ευθεια υπαρχει γινετε στροφη.οποιος εχει ενδιασμους μπορω να του δωσω την χαρα και την αισθηση αυτη.τωρα περι ροτορα ειναι φοβερα μοτερ αλλα με ιδιαιτεροτητες που ουτε εσεις αλλα ουτε και εγω γνωριζω.μην ξεγιελιεστε...............στην ελλαδα βρισκομαστε και οπως ειπατε και εσεις δεν υπαρχουν μαστορες.εχω εναν συγγενικο μου προσωπο ο οποιος και εκεινος εχει rx7 το εχει απο το 1991 και δεν του εχει σπασει ποτε μα ποτε. γιατι??? γιατι πολυ απλα εκανε τα παραπανω που σας ειπα......τωρα το αν χανει την ιδιαιτεροτητα του βαζοντας ενα sr20det το οποιο σαν μοτερ ειναι απο τα πιο αξιοπιστα στον κοσμο ειναι κατι το οποιο λογο ιδιεοντολογιας οι περισσοτεροι δεν μπορειτε να το καταλαβετε.η ψυχη του συγκεκριμενου rx7 ειναι ο ανθρωπος που το οδηγει.και για να σας δωσω να καταλαβετε γιατι τα λεω ολα αυτα ειναι γιατι ο καθενας μας απο την στιγμη που κανει την αγορα του συγκεκριμενου αυτοκινητου γνωριζει γιατι το θελει (1 μερα το μηνα,2 μερες το μηνα βολτα!!!!!!!!!! η αξιοπιστια καθημερινη χρηση και σκισιμο καθε μερα) δεν μπορει να τα εχεις ολα αυτα σε ενα πακετο.ανοιχτες ολες οι γνωμες ολων των ανθρωπων της γης. :twisted: φιλικα αντρεας
Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Άβαταρ μέλους
insane_drift_rider    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Μazda Rx7 fc3s SR20DET

Δημοσίευσηαπό dinoskid την Τετ Απρ 15, 2009 20:43

Θα συμφωνισω και εγω με το φιλαρακι μου τον αντρικο!καλα εκανε και τολμησε να κανει αυτην την μετατροπη...το αμαξι το θελει για αλλο σκοπο και οχι για βολτες κλπ....και δυστυχως ο ροτορας δεν τον βολευε και και βρηκε κατι (κακα τα ψεματα) καλυτερο....τωρα το αν αλλαξε το αμαξι και δεν λεγεται rx7 η δεν ειναι πλεον rx7 δεν εχει καμια σχεση...ποτε δεν ειπε πως πειρε τον ροτορα για να το κρατισει 100 χρονια και να λεει σε ολουσ η να δειχνει το αμαξι του ποσο καλοδιατιριμενο ειναι..απλα το θελει αποκλειστικα για εναν και μονο ενανσκοπο drift και μονο drift....και ι δικη μου γνωμη επιδη το αμαξι το εχω δει πως πηγαινει και πως το εχει εξελιξει πιστευω πως τωρα θα ειναι 100 φορες καλυτερο και πιστευω πως και εγω αλλα και πολοι αλλοι εχουν κανει αλλα και θα εκαναν το ιδιο....φιλικα παντα αλλα το αμαξι θα βγει και θα ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα εδω περα :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dinoskid    
0,5 Bar
0,5 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda rx8 cosmo

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Απρ 15, 2009 21:01

αντε Αντρικο καλοριζικο!! :D :D ευχομαι ποτε ξανα καμμια <<ιδιαιτεροτητα>>και να το χαιρεσαι παντα!! :D
καλα ντριφταρισματα και οπως και να εχει...τουλαχιστον το σασι ειναι ροτοριο!!κακα τα ψεμματα φιλοι μου...η Ελλαδα μας δεν μπορει να διαχειριστει πλην ελαχιστων ιδιαιτερων εξαιρεσεων τα φοβερα ροτοριο θηρια!!! :bow: :mazda:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό subipanos την Τετ Απρ 15, 2009 23:21

Πολυ καλο και ασπαστο μοτερ.Λενε οτι αντεχει πολυ πιεση με μαμα εντοσθια αλλα καλο προγραμμα.
Επισης πολυ καλη μετατροπη ειναι και ο 2.4-2.5 απο supra(δεν θυμαμαι τυπο z κατι) τον ειχε ενα φιλαρακι εδω σε rx7 και ξυριζε(πισω απο το subaru βεβαια)μεχρι που το εδωσε σε καποιον για μια βολτα και το καρφωσε σε μια κολωνα. :(
Απο τις πιο καλες μετατροπες που εχω δει.

Να το χαρεις με πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα.
ΕικόναΕικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
subipanos    
-0.6 Bar
-0.6 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Subaru impreza sti typer v4

Δημοσίευσηαπό dancerman την Πέμ Απρ 16, 2009 06:09

Βασικα παιδια να πω λιγα καπποια πραγματα για τον sr20det οντας πρωην κατοχος Nissan, δεν υπαρχει μοτερ που να μην σπαει,ολα σπανε εχουμε πει αναλογως τη χρηση,παντως σιγουρα ειναι ενα αξιολογο μοτερ και χρησιμοπιειται σε παρα πολα αυτοκινητα εκτος νισσαν γιατι ειναι μια φτηνη επιλογη με αρκετα αλογα κατω απο το καπο ακομα και σε μαμα κατασταση και περνει πολυ φτιαξιμο. Για το συγκεκριμενο μοτερ παντως υπαρχουν απειρες λυσεις απο βελτιωτικους οικους αλλα και απο ανθρωπους που εχουν ασχοληθει και βγαζουν αξιοπιστα προγραμματα.
dancerman    
1,6 Bar
1,6 Bar

Δημοσίευσηαπό eNeRGy την Πέμ Απρ 16, 2009 06:35

Αχ..... παλια αμαρτια το 200sx... τι μου θυμισατε τωρα.... :(
Forgive But Never Forget!
Άβαταρ μέλους
eNeRGy    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό COSMO MIKE την Πέμ Απρ 16, 2009 14:37

Διαφωνω αλλα σου ευχομαι καλοριζικο το μοτερ και καλα χιλιομετρα.
Να ξεκαθαρισω οτι δεν μου αρεσουν και αντιστροφες μετατροπες (εχω δει βανκελ σε Starlet, Murena & MGB...!)
Δεν ξερω ποσο πηγε η μετατροπη και αν ηταν φθηνοτερη απο το να βαλεις ενα μαμισιο 13Β 210 αλογα?
Με καλη χρηση και συντηρηση αυτο το μοτερ θα σου κραταγε 10 χρονια και βαλε.
Για το θεμα του καλου συνεργειου και εφοσον δεν εισαι ευχαριστημενος με τον ροταρυ μηχανικο σου, ρωτοντας μεσω του/των φορουμ μαζευεις τις πληροφοριες σου και κανεις τις επιλογες σου.
Αν και μαλλον καταλαβα θες το αμαξι για χρηση drift (εχω δικιο?) οποτε εκει και ειναι ο ενδιασμος σου για την αξιοπιστια του βανκελ.
My name is Mike ...Cosmo Mike.
Άβαταρ μέλους
COSMO MIKE    
0,0 Bar
0,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: 110S COSMO SPORT

Δημοσίευσηαπό kalidor την Πέμ Απρ 16, 2009 15:44

Καλοριζικο και σιγα-σιγα στην αρχη...μετα ομως ξερεις!!!!
Άβαταρ μέλους
kalidor    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Skoda Octavia 1.6 TDI

Δημοσίευσηαπό insane_drift_rider την Σάβ Απρ 18, 2009 12:15

ΔΙΑΦΟΡΕς ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΟ 13 Β

1] ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ
2]ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ DRIFT ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ ΚΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10SEC
3]200 KLM ME 15EURO[NORMAL]
4]ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΡΟΜΑ ARMANI CODE{ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ}
5]ΑΝΕΒΑΣΑ 0,9ΒΑR ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
6]ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ)ΚΑΙ Η ΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ
7]ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
8]ΕΧς ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΛΑΔΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΑ ΤΑ ΔΩ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ......3
9]ΤΗΑ ΑΛΑΞΩ ΛΑΔΙΑ ΙΜΑΝΤΕΣ,ΦΙΛΤΡΑ,ΜΠΟΥΖΙ,ΧΡΟΝΙΣΜΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
10]ΒΡΗΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
11]ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ 600 EURO
12]ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ(3)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ

ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ SR20DET

1]ΓΕΜΗΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
2]ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΙΣΩ
3]ΣΤΡΑΒΩΣΕ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΜΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ)
4]ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ
5]ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΟΛΤΑΔΕΣ 13B
6]ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ DRIFT ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ(ΚΑΝΩ ΓΙΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ)
7]ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 4000EURO(1 ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ)
8]ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ
9]ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ............

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΣ ΣΤΡΑΥΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

...........................................................................................................................................
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
insane_drift_rider    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό insane_drift_rider την Σάβ Απρ 18, 2009 12:22

ΠΡΟΣ ΝΑΣΟ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΙΡΙ ΜΠΙΡΙ)ΞΕΡΩ SAFE ΣΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ POLICE.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

.............. :bow: :bow: IS JUST A GAME :bow: :bow: ...............
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
insane_drift_rider    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προβληματα-δυσλειτουργιες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης