3ποντους μπροστα και 1,5 ποντο πισω

fotis7 έγραψε:θοδωρη απαιχτη αναρτηση,τιμη κανονικη α ποτι ξερω και απο τa colt η kw2 παιζει 900ε και η κw3 1550ε,το αμαξι το χαμηλωσες οσο επρπε και συμφωνω και με το νασο οτι το αυτοκι/το πρεπει πιο πολυ μπροστα να χαμηλωνει και πιο λιγο πισω.![]()
![]()
θα βλεπεις τετοιες φατσες οταν περνας οπου περνας φιλε με το πιο αγριο εργαλειο απο πριν
πανεμορφο και προβλεπω πολλα τσαια να κερνας πολλα θηρια
![]()
αντε και brebo εξαπιστονα τωρα να σταματαει το εργαλειο και μην το ειδατε το θοδωρη.θοδωρη που μενεις διοτι εχω ακουσει οτι εισαι πειραιωτης,οποτε πες γιατι σιγουρα κινουμαστε κοντα,να σε χαιρετησω οταν σε δω

MPS4EVER έγραψε:ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,Η ΑΝΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΦΑΙΑ Κ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ν2 Κ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Κ ΜΕ ΤΙΣ 19ΑΡΕΣ ΖΕΝΤΕΣ ΕΧΕΙ ΡΘΕΙ ΚΟΥΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΔΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΨΟΥΣ (ΜΟΛΙΣ 3mm ΣΠΕΙΡΩΜΑ) Κ Μ ΧΑΜΙΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΡΚΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΝ ΣΑΜΠΟΚΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ 2 SUBS(ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΚΙΛΑ...)ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ΄''ΘΥΣΙΑΣΩ'' ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΙCE!ANYWAY,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ 3MPS ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ???ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης