Ο χρόνος τρέχει ασταμάτητα. Οι παγίδες του θανάτου ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Τις ξεπερνούμε γλιστρώντας Τρέχουμε για να προλάβουμε χωρίς να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το τραίνο της αμαρτίας πέρασε «ώρες» πριν. Δεν είμαστε επιβάτες στο ταξίδι της επιστροφής. Τα σημάδια στην καρδιά μας προχώρησαν πιο βαθιά. Αγγίζουν την αδιαφορία. Όχι δεν γυρίζουμε πίσω. Για όσο αντέξουμε θα προχωρούμε μπροστά. Θα λιώσουμε τα σίδερα των φραγμών μας... Επιτέλους βγήκαμε από τη φυλακή . Βλέπουμε φιγούρες που τρέχουν βιαστικά. Νεκροί που προχωρούν Είναι αδιέξοδο; Στο τέλος του δρόμου θα δούμε. Ένα φως γεμίζει... Όλα φτιαγμένα από θυμό και σκόνη. Μοιάζουν αξεπέραστα. Είναι πικρία ή αναζήτηση; Είναι καλό για μας; Τι δεν έγινε σωστά; Υπάρχουμε εδώ…
Με οτι μας κάνει να είμαστε παιδιά ακόμα!!!και να ανήκουμε κάπου με ίδια χόμπι....
Ελπιδουλι μου καλως ηρθες στην παρεα του mazdaspeedclub! Σου ευχομαι καλα ποσταρισματα και απ οτι ειδα χαιρεσε οταν οδηγεις το rx-8 μας οσο και το ΕOS! Μας εκανες ειδα δυναμικη εισαγωγη αλλου μας κατευθυνες το μυαλο αλλου κατεληξε ! Kαι παλι καλα upload posts και να χαιρεσε τα αυτοκινητα σου!(eos/rx-8)
Ελπίδα καλώς ηρθες στην παρέα μας με αυτην την εντυπωσιακή εισαγωγή . Κι εγω φανταστικα οτι καπου αλλου θα κατέληγες, αλλα επεσα κατα πολυ εξω . Σου εύχομαι να εισαι παντα καλα και περιμένουμε τα ποσταρισματα σου ,μ αυτον τον ωραίο, και ιδιαίτερο τροπο, που εσυ ξέρεις να γράφεις.
Ελπιδα καλως ορισες στην παρεα μας η εισαγωγη σου μας <<ταξιδεψε>>εστω και για λιγο και ειναι μακραν η πιο πρωτοτυπη να χαιρεσαι το ομορφο αυτοκινητο σου...η μαλλον τα δυο αυτοκινητα σου ευχομαι πολλες ευχαριστες στιγμες στο Mazdaspeed club και τετοια ωραια ιδιαιτερα ποσταρισματα
Δυο εργαλεια! Ενα για γρηγορες βολτες,ενα για χαλαουα και μαυρισμα τωρα ενα τζιπ για off road λειπει! Λιγο off topic:Νικολαε εχεις αργησει να ανεβασεις βιντεο με λεηλασιες!
Καλως ηλθατε κυρια μου στην παρεα μας σας ευχομαι καλα και πολλα χιλιομετρα και θυμηθητε δεν υπαρχουν μονο γρηγορα αυτοκινητα υπαρχουν και γρηγοροι οδηγοι αντρες και γυναικες...