Λοιπόν να σας πω και λίγα πράγματα για το αμάξι μου.
Μοντέλο 99 συλλεκτικό μιας και έχω 1 από τα 7500 κομμάτια στον κόσμο.
Το μοναδικό mx5 πλην του mazdaspeed που φοράει σφυρήλατα πιστόνια και γενικότερα αλλα μέταλλα από το εργοστάσιο.
6 ταχύτητες μπλόκε και άγιος ο θεός
αμορτισέρ από την μάνα του Bilstein κίτρινα, μπάρα θόλων και κάποια ακόμη δεσίματα που δεν τα ξέρω ακριβώς
Από βελτιώσεις μην περιμένετε και πολλά πράγματα μιας και δεν χρειάζεται για να μην χάσουμε και τον ύπνο μας.
Λοιπόν "φιλτροχοανη" που είναι διπλα στην πεταλούδα και δεν τραβάει αέρα από την άλλη γωνια του καπό πάνω από το χταπόδι όπως γίνεται στο μαμά
Έβαλα τρία οργανάκια που δείχνουν πίεση λαδιού, θερμοκρασία νερού και βολτόμετρο. Το οργανάκι θερμοκρασίας τελικά δεν το έχω δουλέψει ποτε...
Όλα αυτά πατάνε σε βάση από πραγματικό ανθρακόνημα μιας και δεν ήθελα να χαλάσω το υπόλοιπο style τις κονσόλας που είναι από την μάνα του look carbon και έχουν μπει στην θέση που ήταν το ρολοι
Η εξάτμιση είναι αλλαγμένη από τον καταλύτη και πίσω και κάνει παρα πολύ ωραίο ήχο.
Να σας πληροφορήσω ότι την έχω αλλάξει 2 φορες (τσάμπα) γιατί έκανε κακή εκτίμηση ο "εξατμισας" για την δύναμη του αυτοκινητου.
Το πιο σημαντικό πράγμα που πιστεύω πρέπει να έχουμε όλοι όσοι έχουμε mx5 είναι ένα πραγματικό roll bar. Αυτό είναι το δικό μου και απλά είναι τέλειο.
Έδεσε το αμάξι αρκετά μιας και είναι 6 σημείων. Το πακέτο βεβαια είναι η τοποθέτηση.

Φοράω και την αεροτομή από το RX-7.