αληθεια,τι ειναι αυτο που το κανει τοσο αγαπητο,τοσο μοναδικο?
ειναι η μοναδικοτητα του?ειναι η ιδιαιτεροτητα του που μας θελει απικο πανω του να τρεχουμε να ελεγχουμε το λαδακι του ανα 2-3 γεμισματα αφου ετσι λειτουργει εξαλλου?ειναι η μαγεια που μας προσφερει ειτε οταν ειναι ακινητο,ειτε οταν τ οδηγουμε?ειναι ο ηχος του,ειναι ο wankel που κανεις αλλος δεν τολμησε και δεν εξελισει 40 χρονια μετα?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτο που μας τρελλαινει καθε φορα που το καβαλαμε για μια βολτα,για μια διαδρομη και ξαφνικα μας κανει να νομιζουμε οτι ειμαστε σε jap αγωνες?ειναι το στησιμο του 50-50 που ελαχιστα υπεραυτοκινητα της 10πλασιας αξιας του δεν εχουν?
ειναι οτι 5 χρονια αυτοκινητο στην πιατσα και ακομη στο περασμα του ολοι γυριζουν?ειναι οτι ειναι το μοναδικο τετραθεσιο σπορ τετοιου ειδους?
τι ειναι αυτο που ενω ξερουμε οτι δεν γλυτωνουμε καποια στιγμη τα 3 χιλιαρικα για αλλαγη μοτερ κι χει ημερομηνια ληξης η στα 60,000 η στα 160,000 εμεις το αγαπαμε ολο και περισσοτερο?ειναι σαν την γκομενα που οσο μας κανει τα τσαλιμακια της και δεν την εχουμε σιγουρη τοσο την θελουμε.κι ενω το ξερουμε αυτο.ολοι μας αλλα κ ποσος κοσμος το αγοραζει και το δεχεται κ ετσι στο περασμα των χρονων εχει καθιερωθει ο ροτορας στην συνειδηση ολου του κοσμου σαν ενας θρυλος.ακομη και τα κουσουρια ξεχνιουνται αμεσως στο ακουσμα ενος wankel στην λυσσα των 10,000 στροφων
8αρακι μου σε αγαπω πολυ και θελω να γερασουμε μαζι
αγκαλιασε με τωρα και συ με τις πορτες σου
εσεις ρε παιδια,τι ειναι αυτο που σας κανει το 8αρι σας να το αγαπατε τοσο?ειμαι εγω μηπως ο μονος τοσο τρελλαμενος στον κοσμο?απο οτι βλεπω και απο φιλαρακια εδω λακωνια μου παντως δεν ειμαι μονος.εσεις στα υπολοιπα μερη τι λετε για το 8αρι σας αυτες τις γιορτινες μερες?

εκανα 70 χλμ συνολο και επεσε δυο γραμμουλες !ηταν δυο γραμμες πριν την μεση και εφτασε ακριβως μεση!και ολα αυτα εχοντας του πιει το αιμα!

...δεν του τα εδωσα ομως