Ειμαι γενικά γυναίκα που δεν θα με βρισεις γτ πηγαινει αργα στην αριστερή ή θα πηγαίνει σε δρόμους με αργους ρυθμους. Μπορει να μην κανω κοντρες και να μην μπαινω σε πίστα, αλλα κινουμε καθημερινα και εχω σε 3 χρόνια 65000 κμ με το εν λογω οχημα και δεν ειναι το μονο που χρησιμοποιω. Κινουμε Εθνικη και στα μέρη μου με πληθώρα σταμάτα ξεκίνα, προσπεράσεων και γενικα μπορει να μην ανεβάζω τις στροφες στο μαξιμουμ αλλα οδηγώ σε αρκετα γρηγορους ρυθμούς χωρίς να έχω πολλα χιλιόμετρα...ΣΥνηθως μόνη μου ή με συνοδεία θα είμαι στο αυτοκίνητο και φυσικά και το αυτοκίνητο μου δεν ειναι Ταξί για να έχει 5 άτομα. Κατάγομαι απο Καταφύγι Καρδίτσας και εκέι επίσης οι δρόμοι θέλους φρένα και καλό πάτημα...λόγω στροφών και γκρεμών.
Οσοι με ακολουθουν μου λενε οτι μπορει αν μην τρεχω με 200 αλλα αγχωνονται οταν με ακολουθουν γτ ανεβαζω χιλιομετρα και οι αλλοι απο πισω επισης, χωρις να το κανω σκοπιμα...Εχω

τους λεω...

.
Το αυτοκίνητο σε αυτα τα χιλιόμετρα εχει κάνει 3 αλλαγές(προσφατα η τρίτη αλλαγή), το Abs ενεργοποιείται παρα πολύ ευκολα και εχω εκτεθεί σε πολλες περιπτώσεις σε αναγκαστικό σπότομο φρενάρισμα διότι δεν αντιδρά εκαίρως και έγκαιρα και να μην φρεναρει γενικά ίσως όπως θα το επιθυμουσα...Εχω οδηγήσει αυτοκίνητα που όπως C2 (2ετίας), Punto sporting(8ετίας), Opel astra G(9ετίας), με παρεμφερεις δυνάμεις και τιμή κόστους απόκτησης περίπου σαν το δικό μου και συγνώμη αν ακούγομαι απόλυτη αλλα ναι το αμαξι μου υστερεί σε απόδοση και ποιότητα φρεναρίσματος σε σχέση με τα εν λόγω πλέον παλιά οχήματα και πόσο μάλλον απ τους αντικαταστάτες τους. Προσωπική μου γνώμη πάντα. Δεν ειμαι ειδήμων και δεν ειμαι κοπέλα που το παίζει έξυπνη, αλλα για εμένα ετσι είναι τα πράγματα.
Αν τα παιδιά που μπαίνουν στη πίστα και πιέζουν τα οχήματα τους στο όριο έχουν ενα ταπεινό 1.3 με 87 άλογα και είναι ικανοποιημένοι, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη!!!
Παρα ταύτα , σήμερα βελτιώθηκε κατα πολύ η αίσθηση του φρέναρίσματος και η αμεσότητα αλλά και η σκληρότητα του πεντάλ που ήταν πολύ μαλακό και πήγαινε αρκετά κάτω για να έχω το επιθυμητό φρενάρισμα ακόμα και με τα καινούρια τακάκια...
Απο τα πρώτα 150 χιλιόμετρα που έκανα σήμερα εύχομαι να συνχίσει έτσι το αμάξι βελτιώθηκε στην απαλή και εντός μικρών ταχυτήτων συμπεριφορά του στο φρενάρισμα με ιδιαίτερη διαφορά και αμεσότητα σε απότομο φρενάρισμα και ειδικα αν έχω και υψηλή ταχύτητα, άνω των 100-120 χιλιομέτρων.
Πλέον απο σήμερα στο αυτοκίνητο μου έγιναν οι εξής αλλαγές:
1) Καθάρισμα και ρύθμισμα ταμπούρων πίσω,ο φρενάς μου είπε ότι ειναι αυτορυθμιζόμενα αυτά, ωστόσο εκανε κάτι ρυθμίσεις και σφιξίματα και έπιασαν τόπο.
2) Ferodo Premier νομιζω τακάκια
3) Υγρά φρένων ATE DOT 4 SL
4) Εξαέρωση όλου του κυκλώματος
5) Σωληνάκια αεροπορικού τύπου Goodrich φτιαχτά με πολύ καλής ποιότητας υλικά.
Πλέον απο το λίγο που οδήγησα πραγματικά είμαι

με το

μου αν και μου στοίχισαν

, αλλά ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Επόμενη αλλαγή στα 100000 κοντά με την επόμενη αλλαγή τακακιών, μάλλων θα βάλω και δισκους χαρακτούς AP racing, ATE ή Brembo...Αλλα έχουμε μέλλον ακόμα...
Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλές γιορτές σε όλους