Λοιπόν αυτό το κακό σημάδι έφυγε με τα προϊόντα της φωτογραφίας τα οποία χρησιμοποιήθηκαν με τη σειρά που εμφανίζονται αρχίζοντας απ' το σπρέυ.

Dodos έγραψε:Δημήτρη δεν κατάλαβα. Το πρώτο προϊον αφαιρεί εύκολα τις κουτσουλιές, ή το σημάδι που αφήνουν στο χρώμα, όταν δεν τις καθαρίζεις αμέσως; Γιατί έχω μερικές θαμπάδες τοπικά από τα παλιόπουλα.
Το δεύτερο κάνει δουλειά; Πολλά υπόσχονται αφαίρεση γρατζουνιών αλλά δεν κάνουν τίποτα.

speeddriver έγραψε: Ένα πουλάκι αφού έκανε την σωματική του ανάγκη πάνω απ' το 6άρι μου, μου άφησε κι ένα σημάδι (με τα συγχωρήσεως).....ΝΑ!!!!

dgiannitakis έγραψε:speeddriver έγραψε: Ένα πουλάκι αφού έκανε την σωματική του ανάγκη πάνω απ' το 6άρι μου, μου άφησε κι ένα σημάδι (με τα συγχωρήσεως).....ΝΑ!!!!
Σε περίπτωση που το εν λόγω πουλάκι βρισκόνταν σε γεννετήσια ορμή-συνουσία και συ το διέκοψες, αυτό είναι έγκλημα...

zorz 155.6 έγραψε:Προσωπικα χρησιμοποιω χλιαρο νερακι με λιγο ξυδι μεσα και απαλο τριψιμο για τα περιττωματα πουλιων μυγακια κ.τ.λ,και ευκολα βγαινουν και δεν αφηνουν θαμπωμα δεν ξερω αν το εχετε δοκιμασει!

DimitrisSfendami έγραψε:ειχα μια κουτσουλια στον ουρανο λες με βομβαρδισε αεροπλανο τι στο καλο χαλικια εφαγε.

Επιστροφή στο Φροντίδα Αυτοκινήτου
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες