[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Σεπ 11, 2026 17:13 ]

CX-7 "1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ"

CX-7 "1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ"

Δημοσίευσηαπό DIMITRIS_CX7 την Τρί Ιουν 23, 2009 22:29

Φίλοι της μεγάλης των :mazda: σχολής :D θα προσπαθήσω όσο μπορώ πιο σύντομα και αντικειμενικά (αλλιώς δεν έχει ουσία) να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις που έχω αποκομίσει από την μέχρι τώρα συμβίωσή μου με το 7άρι.
Κατ' εμέ το σημαντικότερο κριτήριο μιας επιτυχημένης αγοράς είναι, το προϊόν το οποίο αγοράστηκε να εκπληρώσει τους λόγους για τους οποίους το επέλεξε ο αγοραστής του!
Μετά από σχεδόν 11.000km αυτό που μπορώ να πω με ευκολία είναι ότι το αμάξι έχει εκπληρώσει (μέχρι τώρα) πλήρως τους λόγους για τους οποίους το αγόρασα. Δηλαδή....
1. Ενεργητική Ασφάλεια: (Ο κορυφαίος κινητήρας στην κατηγορία του και όχι μόνο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ επιταχύνσεις εν κινήσει, Ανάρτηση που συνδυάζεται ιδανικά με τους 260 ίππους του κινητήρα και τα σχεδόν 39κιλά! ροπής, ΚΟΡΥΦΑΙΑ οδική συμπεριφορά που ταιριάζει σε σπόρ κατασκευή και όχι σε SUV, Πλαίσιο γρανίτης και ένα τιμόνι που σε αίσθηση μου θυμίζει την Alfa 156 που είχα)
2. Άνεση: (Φοβερή ηχομόνωση, Ελάχιστος αεροδυναμικός θόρυβος στα ταξίδια, Πανέμορφο σαλόνι με όλες τις ηλεκρικές ευκολίες, Μεγάλοι χώροι, Αποδοτικός κλιματισμός, BOSE ηχοσύστημα για τους μερακλήδες :D )
3. Ποιότητα: (Τίποτα μέχρι τώρα δεν κοπανάει, δεν τρίζει και δεν δείχνει προχειροκατασκευασμένο, όλα λειτουργούν σαν καινούργια και το σημαντικότερο φαίνονται ότι θα έχουν αντοχή στο χρόνο, τα δερμάτινα μέρη του σαλονιού είναι σε άριστη κατάσταση)
4. Σχεδιασμός: (Όσο υποκειμενικό θέμα και να είναι αυτό, το αμάξι είναι πανέμορφο 8-) μ' ένα σχήμα το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα του και που το κάνει να ξεχωρίζει.)
Την παθητική ασφάλεια δεν την αναφέρω, γιατί εκτός του ότι είναι δεδομένη, (πλήρης κάλυψη αερόσακων - 5*****στερο Crash Test) είναι κάτι για το οποίο είναι καλύτερα να μην έχουμε κάτι να πούμε μεταξύ μας!!! :lol:

Τελειώνοντας, αρκετά σας κούρασα :oops: , οι μόνες παρατηρήσεις που έχω να κάνω αφορούν στο ότι κατά την δική μου γνώμη το αμάξι είναι πολύ βαρύ (1700+ κιλά και έχει μια τάση να στο δείχνει αυτό ειδικά στο φρενάρισμα) και στο ότι θα μπορούσε να μην υπήρχε αυτό το έντονο lag από την :turbo: όχι τόσο πολύ στα χαμηλά(βελτιώθηκε μετά την αναβάθμιση στην ECU) όσο στα γρήγορα ανεβάσματα με έντονο γκάζι.

Αυτά προς το παρόν και μην ξεχνάτε.... :bow: :mazda:
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_CX7    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX-7 Grand Touring

Re: CX-7 "1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ"

Δημοσίευσηαπό stelios.mazda3club την Τρί Ιουν 23, 2009 22:37

:bow: :bow: :bow: :bow: :mazda: :mazda:
mazda3 Hatchback Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelios.mazda3club    
1,9 Bar
1,9 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 2004

Δημοσίευσηαπό pava02gr την Τετ Ιουν 24, 2009 06:29

με λιγα λογια ενα ακομα επιτυχημενο μοντελο απο την μαζντα :bow: :bow: :bow: :bow:
βεβαια εχεις ακομα πολυ λιγα χιλιομετρα,δεδομενου ομως οτι ειναι mazda, ολοι γνωριζουμε οτι δεν παθαινει τιποτα :D
να το χαιρεσαι φιλαρακι......
σχετικα με το βαρος το συμφωνω απολυτα....και απο αλλον το εχω ακουσει οτι στα εντονα φρεναρισματα γινεται εντονα αντιλιπτο λογο της αρχης διαηρησης της ορμης.....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pava02gr    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA6 1.8 & HYUNDAI i10 1.1 ΤΟΥΡΜΠΟDIESEL

Δημοσίευσηαπό fotis7 την Τετ Ιουν 24, 2009 06:36

mprabo δημητρη να το χαιρεσαι ειναι σιγουρο οτι το cx7ειναι πολυ μπροστα απο πολλα suv και ας προτιμανε x3,5,tiguan κλπ
Ο ΑΣΒΟΣ ΜΟΥ
Εικόνα
ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εικόνα
ΜΥ PRECIOUS
Άβαταρ μέλους
fotis7    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 WHITE PEARL

Δημοσίευσηαπό VasoP την Τετ Ιουν 24, 2009 10:28

CX-7 "1 εβδομάδα μετά"

1. Από τις 2500 στροφές και μετά το ογκώδες όχημα τραβάει σαν Fabia , Stilo...
2. Αν φρενάρεις με σασμάν δεν μετατοπίζει το βάρος μπροστά πολύ
3. Κατανάλωση 12.2 λίτρα στην πόλη με 4 άτομα και κλιματισμό στους 19 βαθμούς μέσα και 32 έξω.
4. Όταν το σανιδώνεις επιταγχύνει χειρότερα από ότι αν πατήσεις γκάζι σταδιακά.
5. Το δικό μου αλλάζει χρώμα ανάλογα με την γωνία που το κοιτάς (γαλάζιο, γκρι, μπλε, λευκό...)
6. Δεν έχει γωνίες, έχει καμπύλες σαν το Λέξους .
http://www.flickr.com/photos/39429587@N05/ (εγώ)
http://www.facebook.com/maroudia.creation (μια φίλη μου)
http://www.facebook.com/msdina.yourenglishteacher (και μια άλλη φίλη μου)

Μην τρώτε λεφτά και χρόνο στα συνεργεία. Αγοράστε γρήγορο αυτοκίνητο απο την αρχή για να γλυτώσετε στο μέλλον.
(SUV Mazda CX-7, 2.300 cc, 260 hp, 4x4)
Άβαταρ μέλους
VasoP    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Γένος: Θηλυκό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX-7

Δημοσίευσηαπό speeddriver την Τετ Ιουν 24, 2009 10:34

Φίλε Δημήτρη να το χαίρεσαι το αυτ/το. "Γηράσκω αεί διδασκόμενος", στην περίπτωση σημαίνει όσο περνάει ο καιρός τόσο ανακαλύπτω τις αρετές του αυτ/του (mazda).
http://www.youtube.com/watch?v=dO9gpW6M ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=suFPrRF5 ... re=related

Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Άβαταρ μέλους
speeddriver    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 T/C sedan (MKIII)

Δημοσίευσηαπό satogun την Πέμ Ιούλ 09, 2009 21:59

Vaso έγραψε:CX-7 "1 εβδομάδα μετά"

1. Από τις 2500 στροφές και μετά το ογκώδες όχημα τραβάει σαν Fabia , Stilo...
..Και μετά;;; Μήπως κάτι μπερδεύεις;;

2. Αν φρενάρεις με σασμάν δεν μετατοπίζει το βάρος μπροστά πολύ

Είναι συμπαθητική αυτή η συμπεριφορά για πιο ομαλή οδήγηση

3. Κατανάλωση 12.2 λίτρα στην πόλη με 4 άτομα και κλιματισμό στους 19 βαθμούς μέσα και 32 έξω.
Φαντάζομαι κάνεις χιούμορ...εκτός κι αν ζεις στη PLEASANTLAND

4. Όταν το σανιδώνεις επιταγχύνει χειρότερα από ότι αν πατήσεις γκάζι σταδιακά.
To πρόσεξα κι εγώ αλλά μάλλον είναι η σχέση αίσθησης/ προσδοκίας από την κίνηση αυτή (βυθίζω το γκάζι άρα αναλογικά πρέπει να απογειωθώ πάνω από το φράχτη) Θεωρητικώς και τεχνικώς αυτό πρέπει να είναι αδύνατο.

5. Το δικό μου αλλάζει χρώμα ανάλογα με την γωνία που το κοιτάς (γαλάζιο, γκρι, μπλε, λευκό...)
6. Δεν έχει γωνίες, έχει καμπύλες σαν το Λέξους .
satogun    
-0,7 Bar
-0,7 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: cx 7

Δημοσίευσηαπό eyedoc την Δευτ Απρ 05, 2010 09:30

Αισιως κλεινω σε λιγο ενα χρονο με το CX7 μου, και 22.500 χλμ !
Το αυτοκινητο μεχρι τωρα με εχει ικανοποιησει πληρως, και σε καμια στιγμη δεν μετανοιωσα την αγορα του. Οπως γραφω και αλλου, συμβαλλει και η τιμη που το πηρα (32.000) γιατι με τιμη αγορας 45.000 ισως να ειχα δευτερες σκεψεις..
Προβληματα δεν ειχα κανενα, πλην του τρεμουλου σε δυνατα φρεναρισματα που ¨περασε" με την εντος εγγυησης αλλαγη σισκοπλακες-κιθαρες και τακακια πριν 7.500 χλμ.
Η αισθηση στιβαροτητας, ασφαλειας, ενεργητικης ασφαλειας και ανεσης ειναι και παραμενει εξαιρετικη!
Η οδηγικη συμπεριφορα πολυ ανωτερη απο SUV που εχω δοκιμασει, αμεσα συγκρισιμη με σπορ μοντελα που ειχα, και μαλιστα αρκετα..
Τα φρενα ειναι εντυπωσιακα καλα, δεδομενου και του βαρους αλλα και του υψους του αυτοκινητου.
Με δυο λογια, εχεις ολα τα πλεονεκτηματα ενος ανετου, μεγαλου SUV με σχεδον ολα τα πλεονεκτηματα ενος γρηγορου σπορ αυτοκινητου!
Η ποιοτητα στο εσωτερικο δε δειχνει κανενα σημαδι φθορας, καποιοι τριγμοι ακουγονται στις ανωμαλιες του δρομου, οι ιδιοι σχεδον ομως που ακουγονταν και στην αρχη.
Η ηχομονωση ειναι και παραμενει πολυ καλη, αεροδυναμικοι θορυβοι παντως παντα ακουγονταν σε ταχυτητες εθνικης ή Αττικης οδου.
Η καταναλωση μου ειναι 13,5 οταν οδηγω χωρις να σκεφτομαι τις αρχες της οικονομικης οδηγησης, ενω τα διαστηματα που το κανω, και κυριως τελευταια.. πεφτει στο 12 ευκολα! Τη βενζινη την εχω γυρισει σε απλη, αφου η 100ρα που χρησιμοποιουσα μεχρι προτινως ειναι απλησιαστη, και διαφορα δε μπορω να πω οτι καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
eyedoc    
-0,2 Bar
-0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA CX-7, GT, Brilliant Black

Δημοσίευσηαπό agiosg την Δευτ Απρ 05, 2010 18:36

Και εγω κλεινω τωρα ενα χρονο με το cx-7,εχω κανει 25000 χμτρα,και ειχα και εγω σαν μονο προβλημα τα φρενα που φτιαχτηκαν και λειτουργουν πλεον υποδειγματικα.Οι παρατηρησεις μου επισης ταυτιζονται ακριβως με αυτες του Χρίστου.Συνεχιζω ομως να βαζω 100αρα, για οσο αντεχω τουλαχιστον, ακομα.Δεν εχω μετανοιωσει ουτε για μια στιγμη την επιλογη του..και αν τωρα αγοραζα αμαξι(εστω και μεσουσης της κρισεως) το ιδιο θα αγοραζα λογω του πολυταλαντου χαρακτηρα του και του ονοματος mazda.
Άβαταρ μέλους
agiosg    
0,2 Bar
0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX-7 GT WHITE PEARL SR

Δημοσίευσηαπό verbas την Δευτ Απρ 05, 2010 20:13

Αύριο κλείνω 2 χρόνια με 22500 χλμ τα 95% σε ταξίδια.Αλλαξα κ λάδια προληπτικά κ μού πέρασαν το δερμάτινο σετ στις πόρτες δωρεάν!Φρένα δεν αλλάχτηκαν και λειτουργούν ομαλά.Αυτά προς το παρόν χωρίς κάποιο πρόβλημα! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
verbas    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: cx7

Δημοσίευσηαπό kostasCX7 την Τρί Απρ 06, 2010 15:14

Έχοντας 60.000χλμ να σημειώσω κι εγώ τα μειονεκτήματα του μόνο
1. Φθορά και χρήση του συμπλέκτη
2. Φρένα
3. Turbo lag
4. Κατανάλωση
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostasCX7    
1,2 Bar
1,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX7

Δημοσίευσηαπό tskor1 την Σάβ Απρ 10, 2010 21:17

Nα γνωστοποιήσω και γω τις εντυπώσεις μου μετά από 1,5 χρόνια και 17.000 km :
Οσον αφορά τα καλά σχόλια θα συμφωνήσω με τους περισσότερους ότι πρόκειται για ενα εξαιρετικό SUV.
Οσον αφορά τα αρνητικά:
- Κατανάλωση 15-16 lt/100 από Νεα Σμύρνη στην Ιερά Οδό μέσω Κηφισού και επιστροφή. Οταν κινούμαι στον Κηφισό (ερχόμενος από Ιερά Οδό) η μέση κατανάλωση μπορεί να ειναι 11 lt/100 με γκάζι όμως. Μολις μπω στην Νεα Σμύρνη η μέση κατανάλωση φτάνει τα 14-15 lt/100. Είμαι γενικά συντηρητικός οδηγός και προσέχω πολύ το πάτημα του γκαζιού. Διαβάζω βέβαια για καταναλώσεις κάτω από 14 lt/100 στην πόλη και απορώ πως οδηγείτε εσείς που το καταφέρνετε. Οταν εχω οδηγήσει στο κέντρο και σε κίνηση όχι πολύ μποτιλιάρισμα η μέση κατανάλωση έχει φτάσει και τα 17 lt/.100.
Αρα θεωρώ ότι το πρώτο μειονέκτημα είναι η κατανάλωση.
- Το turbo lag είναι πράγματι ένα πρόβλημα που απομειώνει τις πραγματικά μεγάλες δυνατότητες του κινητήρα ο οποίος σε ψηλές τροφές είναι καταιγιστικός. Δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Πάντως έχω κάνει το πρώτο service την αλλη εβδομάδα πάω για το δεύτερο, δεν μου έχουν πει τίποτε για αναβάθμιση, θα ρωτήσω πάντως.
- Σε συνθήκες off-road ή χιόνι όσες φορές το δοκίμασα δυστυχώς δεν βοηθάει ο συμπλέκτης και ότι δεν έχει κοντές σχέσεις. Π.χ. στην Πάρνηθα σε χιόνι ήμουν ίσως το μοναδικό SUV που δεν ανέβηκε μια πλαγιά που ήταν πραγματικά δύσκολη με χιόνι και λάσπη. Λέω το μοναδικό SUV διότι μπορεί να ήταν καμμιά δεκάπενταριά άλλα. Μου έσβηνε και πλαγιοολίσθαινε. Βέβαια σε μια πολύ κακοτράχαλη κατηφόρα λόγω του ύψους του τα πήγε πολύ καλά. Σε ανηφόρες μεγάλες υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τον κινητήρα αδύναμο στις χαμηλές στροφές και με τον συμπλέκτη. Οσον αφορά τον συμπλέκτη, πράγματι, αν τον ζορίσεις μυρίζει αλλά δοκίμασα και την ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου. Εσυρα για πολλά μέτρα ένα παλιό σαράβαλο βάρους πάνω από 1700 kg με τα δυο λαστιχα σκασμένα και τους τρεις απο τους τέσσερεις τροχούς να μην γύρίζουν, σε μια ελαφρή χωμάτινη ανηφόρα, απο το σημείο που ενα JEEP COMPASS που είχε ξεκινήσει να το σέρνει έμεινε από συμπλέκτη (δηλαδή το πήρε οδική βοήθεια και άλλαξε συμπλέκτη) το CX-7 το τράβηξε σχετικά άνετα. Βέβαι βρώμισε ο τόπος από την μυρωδιά του συμπλέκτη αλλά αυτό δεν είχε καμμία επίπτωση αφού από τότε έχουν περάσει 10 μήνες.
- Η ποιότητα είναι πράγματι καλή. Εκτός από ένα τρίξιμο στην μεσαία κολώνα, δεν έχω άλλο θόρυβο κι αυτόν θα ζητήσω να το φτιάξουν. Βέβαια η ποιότητα των κουμπιών του ταμπλό δεν είναι η καλύτερη γι' αυτό το αυτοκίνητο και νομίζω ότι στο face-lift το έφτιαξαν.

Η εμφάνισή του είναι αντικειμένικα εντυπωσιακή. Βέβαια η μάσκα του face-lift είναι λίγο αμερικανιά αλλά καλύτερα για μας με την πρώτη έκδοση. ΟΙ χώροι του είναι πολύ μεγάλοι αφού έχω τρία μικρά παιδιά με παιδικά καθίσματα και σε ταξίδι χωράει τα πάντα. Ο εξοπλισμός του στην πλούσια έκδοση είναι πολύ καλός. Ειδικά το σύστημα της κάρτας αντί για κλειδί. (Συμβουλή για όσους έχουν κάρτα να ενεργοποιήσουν το αυτόματο κλείδωμα, είναι πολύ βολικό).

Οσον αφορά την 100αρα βενζίνη πραγματικά έχει αξιοπρόσεκτη διαφορά από την απλή, αλλά λόγω του κόστους βάζω απλή χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα. Μια χαρακτηριστική διαφορά είναι ότι όταν είναι κρύα η μηχανή στο ξεκίνημα με την απλή ακούγεται περισσότερο σαν ντίζελ. Βέβαια έχει και πολύ καλύτερη απόκριση. Οσον αφορά την κατανάλωση μετά από ελέγχους δεν είδα καμμιά ίδιαίτερη διαφορά πάνω από 0,2 lt/100 υπέρ της 100αρας.

Σε ταξίδια ευχαριστιέσαι πραγματικά να το οδηγείς, βέβαια όποτε έχω πάει πλακωμένος η κατανάλωση έφτανε και τα 22 lt/100. Mε cruise control πάς με 150-160 km/h με μέση κατανάλωση 12 lt/100. Σε ένα ταξίδι μου κόλλαγε μια Χ3. Την προσπερνούσα στις ευθείες και με ξαναέφτανε στις κατηφόρες. Του τα έχωσα στις ανηφόρες με απίστευτη άνεση και χρησιμοποιώντας την φοβερή 5η του. Σε στροφιλίκια έχει απίστευτο τιμόνι, εξαιρετικό επιλογέα κι αν δεν ήταν ψηλό δεν θα είχε καθόλου κλίσεις.

Ας το απολαύσουμε λοιπόν με τα πολλά καλά του και με τα λίγα ελλατώματά του.
tskor1    
0 Bar
0 Bar

Χώρα: Qatar (qa)
Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX9 2014 & CX- 7 2009 GRAND TOURING SR

Δημοσίευσηαπό pankrok την Κυρ Απρ 11, 2010 12:52

οσο για τις χαμηλες στροφες και την αποκριση του , η μεγαλη διαφορα φαινεται με τον επαναπρογραμματισμο , που επιπλεον σου δινει περισσοτερη δυναμη παντου και σου ριχνει καταναλωση περιπου 10% .

πχ το δικο μου δρομολογιο ειναι Χολαργος (εθνικη αμυνα) απο μεσογειων, βασιλισης σοφιας, καλλιροης, συγγρου, ποσειδωνος , ηρωων πολυτεχνειου, ακτι μιαουλη, ειναι 20χλμ κατηφορικο, και διαρκει απο 35 μεχρι 50 λεπτα στη χειροτερη. Με συνεση αλλα οχι αργα εχω μια μεση καταναλωση απο 10 (!!!) μεχρι 13λιτρα.
στην αντιστροφη διαδρομη που λογω κινησης διαρκει λιγοτερο (απο 25 μεχρι 40 λεπτα το πολυ) αλλα ειναι ανηφορικη εχω 12 με 15.

και επειδη ολα αυτα ειναι πολυ γενικα προκυπτει μεση καταναλωση για αυτα τα δρομολογια 14 +- 0.3 με ολες τις πιθανες συνθηκες μεσα, κατι αρκετα λιγοτερο απο 15+ που ειχα πριν το προγραμμα.

φυσικα στην εθνικη αυτα τα νουμερα μπορουν να ξεπερασουν τα 17 οταν πχ γυριζεις βραδυ αμεσως μετα την ανασταση απο αλιβερι χολαργο, και κανεις πχ απο το φαναρι της χαλκιδας μεχρι να πατησεις το κουμπι της γκαραζοπορτας 32 λεπτα επειδη προσπερασες ενα clk kompressor και δεν του αρεσε με αποτελεσμα να σε ξαναπερασει φτανοντας πισω απο ενα focus II st προφυλακτηρες-φωτα-κλπ με αποτελεσμα να ανοιξουν και οι δυο οποτε και εγω απο πισω να δω ποιος κερδιζει οποτε πας 235 κοντερ βραδιατικα σε αδειο δρομο σε αποσταση ασφαλειας 50-60 μετρων πισω απο αυτους τους δυο διαπιστωνοντας οτι εχεις φτασει στη γεφυρα βαρυμπομπης σε εναν εξωφρενικο χρονο κατω των 20 λεπτων απο φαναρι χαλκιδας και συνεχιζοντας για αττικη και περιφεριακο καπως μαζεμενα γιατι εκει παιζει στανταρ καμερα ελπιζοντας ταυτοχρονως οτι δε θα μου ερθει φωτο συστημενη 200+ απο εθνικη οδο.
ολα αυτα απουσια θορυβου (δεν χρειαζεται να βαλεις το ηχοσυστημα πιο δυνατα) και με αισθηση απολυτης ασφαλειας για οδηγο αλλα και συνεπιβατη.
πραγματικα το μονο που μου λειπει ειναι ενα αυτοματο κιβωτιο και 20 λιτρα ρεζερβουαρ ακομα.

φυσικα δεν ειμαι και τοσο περιφανος που κυνηγουσα δυο τρελους βραδιατικα με 200+ εχοντας ως μοναδικο ελαφρυντικο οτι δεν συναντησα παρα ελαχιστα αυτοκινητα στο ρευμα μου τα οποια περασα με ελαττωμενη ταχυτητα.

το αυτοκινητο παντως ειναι απολαυστικο σε ολες τις συνθηκες. οταν ξαναμπαινω στο φιεστα (που το αποφευγω συστηματικα) ξενερωνω αφανταστα ακομα και στις συνθηκες που το ευνοουν , δηλαδη το περιβαλλον της πολης.

GTX2867r / forged / ported / sleeved και βλεπουμε...

Ώπα λάθος. Δις λαστ γιαρ. Τώρα όλα μανουλα!
Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX7 '08/ Honda HRV '99 / Vitara 1.4 '19

Δημοσίευσηαπό kostasCX7 την Κυρ Απρ 11, 2010 17:01

pankrok έγραψε:
φυσικα δεν ειμαι και τοσο περιφανος που κυνηγουσα δυο τρελους βραδιατικα με 200+ εχοντας ως μοναδικο ελαφρυντικο οτι δεν συναντησα παρα ελαχιστα αυτοκινητα στο ρευμα μου τα οποια περασα με ελαττωμενη ταχυτητα.

Καλά έκανες
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostasCX7    
1,2 Bar
1,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX7

Δημοσίευσηαπό plousios την Δευτ Απρ 12, 2010 13:12

tskor1 έγραψε:
Η εμφάνισή του είναι αντικειμένικα εντυπωσιακή. Βέβαια η μάσκα του face-lift είναι λίγο αμερικανιά αλλά καλύτερα για μας με την πρώτη έκδοση. ΟΙ χώροι του είναι πολύ μεγάλοι αφού έχω τρία μικρά παιδιά με παιδικά καθίσματα και σε ταξίδι χωράει τα πάντα. Ο εξοπλισμός του στην πλούσια έκδοση είναι πολύ καλός. Ειδικά το σύστημα της κάρτας αντί για κλειδί. (Συμβουλή για όσους έχουν κάρτα να ενεργοποιήσουν το αυτόματο κλείδωμα, είναι πολύ βολικό).

από ότι έχω διαβάσει στο manual όταν το ενεργοποιείς δε δουλεύουν τα ηλεκτρικά παράθυρα,δηλ δεν κλείνουν με την κάρτα. ισχύει αυτό ?
Άβαταρ μέλους
plousios    
0,0 Bar
0,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX-7

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικα περι CX 7

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης