. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Είναι πολύ ενοχλητικό. Σε ξένα φόρουμ που έψαξα οι περισσότεροι άλλαζαν όλο το σύστημα του συμπλέκτη και ένας μόνο το έφτιαξε με λιπαντικό λιθίου. Να πω ότι σε αρκετούς που το άλλαξαν πάλι έκανε το θόρυβο.

whitemps έγραψε: - Θόρυβος από τα πλαστικά της κεντρικής κονσόλας --> Διορθώθηκε πλήρως τοποθετώντας ο τεχνικός αφρώδη ταινία από πίσω.

dgiannitakis έγραψε:whitemps έγραψε: - Θόρυβος από τα πλαστικά της κεντρικής κονσόλας --> Διορθώθηκε πλήρως τοποθετώντας ο τεχνικός αφρώδη ταινία από πίσω.
Στράτο το προμηθεύτηκες από το εξουσιοδοτημένο; Πόσο πήγε το κόστος και πόσο χρόνο θέλει η τοποθέτηση;

tom έγραψε:Στο 3 ο τροπος ειναι αυτος,για το 6 τον τροπο δεν τον γνωριζω.

gvlaxo έγραψε:Στρατο επιασε βλεπω η πατεντα με την αφρωδη ταινια,μπραβο στο μαστορα που ασχοληθηκε γιατι κ εμενα μου εσπασε τα νευρα η ολη διαδικασια!
σχετικα με τον θορυβο του συμπλεκτη τι ακριβως σου ειπαν οτι πρεπει ν'αλλαξεις?
ακουγεται οταν πατας το πενταλ του στο ρελαντι κρυο η' μετα απο δυνατα ανοιγματα ζεσταμενο?

whitemps έγραψε:gvlaxo έγραψε:Στρατο επιασε βλεπω η πατεντα με την αφρωδη ταινια,μπραβο στο μαστορα που ασχοληθηκε γιατι κ εμενα μου εσπασε τα νευρα η ολη διαδικασια!
σχετικα με τον θορυβο του συμπλεκτη τι ακριβως σου ειπαν οτι πρεπει ν'αλλαξεις?
ακουγεται οταν πατας το πενταλ του στο ρελαντι κρυο η' μετα απο δυνατα ανοιγματα ζεσταμενο?
Όντως Γιώργο! Επιτέλους ακούω τον όμορφο ήχο της ανάρτησης χωρίς εσωτερικούς θορύβους! Όσο για το συμπλέκτη ο θόρυβος ακούγεται ΠΑΝΤΑ. Αλλάζεται μάλλον όλο το σύστημα. Είναι αδύνατο να λυθεί ώστε να φανεί η αιτία του θορύβου.
κ δυναμωνω το ραδιο!!!!

gvlaxo έγραψε:οταν ειχα κ εγω τις ιδιες ανησυχιες κ ειχα ρωτησει εξουσιοδοτημενα ο ενας μου ειπε για αλλαγη στο ρουλεμαν του συμπλεκτη το οποιο αλλαξα κατα την αντ/σταση του κ δεν εγινε τιποτα κ ο αλλος μου ειπε για καποιο ρουλεμαν στο σασμαν αλλα δεν πολυκαταλαβα κ ουτε ειχα ορεξη για λυσε δεσε σασμανοποτε καθε φορα που τ'ακουω κανω τον
κ δυναμωνω το ραδιο!!!!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες