τι κανεις φιλε?καλη χρονια κιολας!! 

bitalhs έγραψε:Γεια σας παιδιά τι κάνετε? Όλα καλά?? !! ξερώ έχουμε να τα πούμε πόλη καιρό!! ωμός τι να κανό δεν έχω χρωνο!!τεσπα στο θέμα μου λίγο έχω ένα σοβαρό πρόβλημα!! Λοιπόν μετά το τελευταίο σέρβις μου είπανε πώς η ρόδα(δεν ξερώ άμα ήταν ζάντα που λογικά αυτό πρέπει να ήταν) μου μετά από χτιπιμα ήταν στραβή ..ποτέ δεν το είχα παρατήρηση και δεν ξερώ ποτέ έγινε καν.. (αυτά είναι όταν δίνης τα αμάξια από εδώ και από εκεί) κάπως και το παρατήρησα και εγώ πώς έγερνε στα δεξιά. λοιπόν ο πατέρας μου το πιγενη(δεν είχα χρόνο εγώ) το φιαχνη***….. το περνώ και βλέπω πώς όταν στριβώ προς τα αριστερά .. το τιμόνι δεν ισιονη !!!!! τρελάθηκα.. ο πατέρας μου πος ο μαστορας*** είπε πώς άλλαξε την μια ρόδα την πήγε στην αλί.. και την αλι στιν αλι...επισης έκανε κάτι με τον υπολογιστή και πείραξε κάτι στο τιμόνι ..δεν γέρνει πια στα δεξιά αλλά κάνει αυτό που είναι ακόμα χειρότερο. πάω σε αυτόν λοιπόν και μου λέει πώς ο υπολογιστής δεν μπορεί να έκανε λάθος.. πιγενο δεύτερη φορά μου λέει κάτι για κρεμαγιαρα.. γενικά δεν ξερώ τι γίνετε πείτε μου και εσείς κάποια γνώμη σας !!!![]()
![]()

Επιστροφή στο Προβληματα-δυσλειτουργιες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες