αποτελέσματα είναι τρομερά
Στις στροφές το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται πλέον ως ένα ενιαίο και σφικτό σύνολο
και όχι το σκορποχώρι (πάντα συγκριτικά) που το διακρίνει στην εργοστασιακή του μορφή. Τα οφέλη δεν περιορίζονται στις στροφές αλλά επεκτείνονται και στις επιταχύνσεις
κατά τις οποίες οι ενοχλητικές σούζες είναι μηδαμινές ενώ το ίδιο έχει γίνει και με το κοσκίνισμα του τιμονιού.
Επιτέλους το mps έγινε ένα στιβαρό και σοβαρό όχημα!
Σε συνδυασμό με τα κίτρινα αμορτισέρ της Bilstein που έχω ήδη τοποθετήσει, το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται σαν να φορούσε coil-over. Παράλληλα το τιμόνι έχει αποκτήσει πολύ καλύτερη αίσθηση και ακρίβεια, ενώ είναι λίγο ευκολότερο - ελαφρύτερο στον χειρισμό του.
Στις λακκούβες των δρόμων
Δεν θα τις συνιστούσα σε κάποιον που φορά coil-over διότι το αυτοκίνητο θα "μπετώσει" και θα γίνει κουραστικό, αν και ένας τέτοιος συνδυασμός θα ήταν ιδανικός
αν είχαμε σωστούς δρόμους...
Τελειώνοντας με τις μπάρες θα σας πω ότι το συνολικό κόστος (μπάρες - τελωνείο - συνεργείο) ανήλθε στα σκάρτα 500 ευρώ.
Η φλάντζα της εισαγωγής ενώ είναι μια πολύ απλή κατασκευή εντούτοις νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά,
λίγη επιπλέον ροπή ειδικά στην καλή περιοχή του (μεσαίο-υψηλές στροφές), ενώ τα σημαντικότερα οφέλη της διαφαίνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Κόστος με περαστικά 60 ευρώ.

Με πήρε 1 μέρα να σκεφτείς. Δοκίμασα τότε να βάλω κι εγω (ανεπιτυχώς) αυτήν την χοντρή άσπρη φλάντζα, αλλά μετά δεν μπορούσε να κουμπώσει καλά η πολλαπλή στην κεφαλή. Τα παράτησα